BRUXELLESS - problemi bombe zdrao
Page 6 of 18
Page 6 of 18 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 18
Re: BRUXELLESS - problemi bombe zdrao
marcellus wrote:a ko će soroša spriječit da ih plaća da dolaze na zapad
Za tako nešto trebaju postojati samostalne države u kojima se poštuju zakoni.
Kao što je bio Irak, Libija, Sirija.
Jugoslavija.
crvenkasti-
2014-04-17
kic wrote:zbunjujuć si, ne bi ni policajca nagovorio da ti kaznu napiše :^^deda na aparatima wrote:kic wrote:možda je dio problema u tome što je euroskepticizam zakržljao, drži se dok neka država ne uđe u Uniju, i onda se raspline u mnoštvo lako potkupljivih partikularnih interesa..
onda trebamo biti više euroskeptični, to će sigurno pomoći
osnova svih problema je jedinstvo europskih naroda, trebamo se razjediniti, tad će sve biti normalnije
@Starhi je sve lijepo rekao, odgovor nije kaos i bacanje u očaj, već gradnja superiorne ideologije, transgeneracijsko prenošenje istine, jasno i glasno zastupati svoje stavove a ne sve gledati kroz brojke i bilance, vidimo gdje nas je to dovelo..
onda ni 91 nismo trebali u rat i kaos
mogli smo to pametno rješiti sa Miloševićem i srpskim fanaticima
to su razmuni ljudi, međutim mi smo se prepustili kaosu i postali isti kao i oni, nemoralni i ubice
Guest- Guest
Swi se čude owome .....osim mene ....pa bilo je pitanje wremena
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
deda na aparatima wrote:kic wrote:možda je dio problema u tome što je euroskepticizam zakržljao, drži se dok neka država ne uđe u Uniju, i onda se raspline u mnoštvo lako potkupljivih partikularnih interesa..
osnova svih problema je jedinstvo europskih naroda, trebamo se razjediniti, tad će sve biti normalnije
pa će nas muslimani jedne po jedne odrezati glave.
znamo svi što je rješenje ali nitko nema muda reći
Guest- Guest
Jedino uz pomoć Muslimana se može uništiti Republika Srpska. Sami Hrvati to ne mogu. I zato - dobro došli.
DIREKTORKA IZ SRBIJE IZBEGLA NAPAD "Spremala sam se da krenem na aerodrom kad sam čula za eksploziju"
Hvala Bogu, da nisam krenula na aerodrom ranije pošto sam u 10 sati imala sastanak. Čula sam da je “ček-in” hol u potpunosti uništen. Moj predsednik je bio zarobljen na aerodromu, ali na sreću dobro je - priča Mirjana Čizmarov, potpresednica “Eurokontrola” koja zbog terorističkog napada u Briselu ne izlazi iz hotela u centru grada.
Hvala Bogu, da nisam krenula na aerodrom ranije pošto sam u 10 sati imala sastanak. Čula sam da je “ček-in” hol u potpunosti uništen. Moj predsednik je bio zarobljen na aerodromu, ali na sreću dobro je - priča Mirjana Čizmarov, potpresednica “Eurokontrola” koja zbog terorističkog napada u Briselu ne izlazi iz hotela u centru grada.
[size=15]U Briselu je, kako kaže, trenutno vanredna situacija.
- Čekam informaciju od naše ambasade u Briselu kako da se evakuišemo. Na ulici ima puno policije i non stop se čuju sirene ekipa Hitne pomoći. U hotelu je pojačano obezbeđenje. Inače, hotel je u samom centru grada, daleko od aerodroma tako da nijednu eksploziju nisam čula - ističe Mirjana.[/size]
- Čekam informaciju od naše ambasade u Briselu kako da se evakuišemo. Na ulici ima puno policije i non stop se čuju sirene ekipa Hitne pomoći. U hotelu je pojačano obezbeđenje. Inače, hotel je u samom centru grada, daleko od aerodroma tako da nijednu eksploziju nisam čula - ističe Mirjana.[/size]
Guest- Guest
pa ubice jesmo postali, ali nemoralni ne jer je samoobrana vrhovno načelo, braniti svoju vlastitu slobodnu volju ako hoćeš na individualnoj razini..deda na aparatima wrote:kic wrote:zbunjujuć si, ne bi ni policajca nagovorio da ti kaznu napiše :^^deda na aparatima wrote:kic wrote:možda je dio problema u tome što je euroskepticizam zakržljao, drži se dok neka država ne uđe u Uniju, i onda se raspline u mnoštvo lako potkupljivih partikularnih interesa..
@Starhi je sve lijepo rekao, odgovor nije kaos i bacanje u očaj, već gradnja superiorne ideologije, transgeneracijsko prenošenje istine, jasno i glasno zastupati svoje stavove a ne sve gledati kroz brojke i bilance, vidimo gdje nas je to dovelo..
to su razmuni ljudi, međutim mi smo se prepustili kaosu i postali isti kao i oni, nemoralni i ubice
vi se svi usmjeravate na Muslimane ali pravi problem leži u ovakvom Briselu jednostavno, pametna politika bi ovo riješila brzo i ne bi postao problem za cijeli kontinent, dakle Brisel ovo generira zapravo-
Ja nisam ubića ....nego deinkarnator.
2014-04-11
Postoji inkarnačija i deinkarnačija ...ja ne ubijam nego deinkarniram.
2014-04-11
Ne, po tvom scenariju bi onda Oluja bila kampanja silovanja, masovnih grobnica i logora. A nije bila. Velika razlika između tvoje koncepcije i stvarnosti.deda na aparatima wrote:kic wrote:zbunjujuć si, ne bi ni policajca nagovorio da ti kaznu napiše :^^deda na aparatima wrote:kic wrote:možda je dio problema u tome što je euroskepticizam zakržljao, drži se dok neka država ne uđe u Uniju, i onda se raspline u mnoštvo lako potkupljivih partikularnih interesa..
Last edited by Starhemberg on 22/3/2016, 11:44; edited 1 time in total
Guest- Guest
ta mrznja i evetulani napad, prema r.srpskoj,
moze tesko da vas kosta.
bolje da se okanete takvih nauma.
mozete da se napenalite i najebte ko nikad,
i to za sve ! nije dobra ideja.
moze tesko da vas kosta.
mozete da se napenalite i najebte ko nikad,
Last edited by pizzon on 22/3/2016, 11:46; edited 1 time in total
Guest- Guest
jel to ono kad objekt ostane i bez duše, ko da ga nikad nije ni bilo?RayMabus wrote:Postoji inkarnačija i deinkarnačija ...ja ne ubijam nego deinkarniram.
Starhemberg wrote:
Ne, po tvom scenariju bi onda Oluja bila kampanja silovanja, masovnih grobnica i logora. A nije bila.
Točno. Radilo se o humanitarnom preseljenju.
crvenkasti-
2014-04-17
Otprilike.udba wrote:jel to ono kad objekt ostane i bez duše, ko da ga nikad nije ni bilo?RayMabus wrote:Postoji inkarnačija i deinkarnačija ...ja ne ubijam nego deinkarniram.
2014-04-11
,
Ne može da genocidna tvorevina opstaje na po puta između Osijeka i Dubrovnika. Pripremite se za gašenje te paradržavice. Osim toga već je i RayMabus izdo saopštenije, pitanje je samo dana kada će vam Hasanbegović da postane gubernator.pizzon wrote:ta mrznja i evetulani napad, prema r.srpskoj,
moze tesko da vas kosta.
mozete da se napenalite i najebe ko nikad,
svakako je neuporedivo manje genocidna od hrvatske.
vremenski i efektivno.
vremenski i efektivno.
Guest- Guest
Page 6 of 18 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 18
Similar topics
» hrvatska problemi zdrao
» Turska problemi......zdrao
» Francuska problemi - zdrao
» Problemi..problemi..Goran Marić odbija ući u Vladu?...MOST daje podršku Mariću
» aj zdrao
» Turska problemi......zdrao
» Francuska problemi - zdrao
» Problemi..problemi..Goran Marić odbija ući u Vladu?...MOST daje podršku Mariću
» aj zdrao
Page 6 of 18