U HRVATSKOJ NIŠTA NOVO Ratovao u Vukovaru i Dubrovniku, pa dobio fotelju ministra branitelja
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: U HRVATSKOJ NIŠTA NOVO Ratovao u Vukovaru i Dubrovniku, pa dobio fotelju ministra branitelja
Nije to mentalite i obicaj vec je to adz.
abraham- Posts : 14666
2014-04-14
Re: U HRVATSKOJ NIŠTA NOVO Ratovao u Vukovaru i Dubrovniku, pa dobio fotelju ministra branitelja
Neki iz pemzije, neki nikako u pemziju...pa kako da mladi stasaju
2014-04-15
pola tih ministarstava bih ja pobrisao, pa kome krivo, kome pravo...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
To je puno bolje nego da terme stvarno postoje. Tako je šteta minimalna...abraham wrote:Iliti kako je Mesiceva kcerka plus jebac bila sef termi Zagreb. Godinama. Mozda je i danas. Iako od termi ni glasa ni traga.
Slažem se,kakve koristi osim rasipanja novca......ukinut ih sve i ostavit 4-5 i dosta...da odgovaraju svojom imovinom na funkciju.....nema ondak jamanja.....flumen wrote:pola tih ministarstava bih ja pobrisao, pa kome krivo, kome pravo...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Bivši srpski nogometaš 1991.ratovao u Vukovaru
» I Glogoški kandidat za ministra branitelja
» Boli me kurac za ministra branitelja
» Milijan Brkić odbio kandidaturu za ministra branitelja
» Novi oblik "demokracije": Kandidati za ministra branitelja idu se predstavljati u "šator"
» I Glogoški kandidat za ministra branitelja
» Boli me kurac za ministra branitelja
» Milijan Brkić odbio kandidaturu za ministra branitelja
» Novi oblik "demokracije": Kandidati za ministra branitelja idu se predstavljati u "šator"
Page 2 of 2