Srbija će se obratiti EU zbog ponašanja Hrvatske"
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Srbija će se obratiti EU zbog ponašanja Hrvatske"
Pa Vojvodina je potpuno izgubila svoj panonski karakter.pizzon wrote:jastreb wrote:Ima ih jako puno.pizzon wrote:toliko ih malo ima da je smesno komentarisati
U Vojvodini i dobrom dijelu BG su maltene pa većina.
??
Ondje je dominantan dinarski elemenat.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nitko njih nije preimenovao,nego su se sami odrekli hrvatstva na račun nepostojećeg bunjevstva.ranki1 wrote:kako su onn HRvate u Srbiji preimenovali u Bunjevce ili kako vec
tako bi mi mogli reci u HRvatskoj nema Srba i imisliti neki naziv kao sto su Srbi za Hrvate u Srbiji
2014-04-22
jastreb wrote:Nitko njih nije preimenovao,nego su se sami odrekli hrvatstva na račun nepostojećeg bunjevstva.ranki1 wrote:kako su onn HRvate u Srbiji preimenovali u Bunjevce ili kako vec
tako bi mi mogli reci u HRvatskoj nema Srba i imisliti neki naziv kao sto su Srbi za Hrvate u Srbiji
pa isto neki srbi u hrvatskoj se odriču srpstva...prirodan proces asimilacije
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
da,ali onda postaju Hrvati.epikur37 wrote:jastreb wrote:Nitko njih nije preimenovao,nego su se sami odrekli hrvatstva na račun nepostojećeg bunjevstva.ranki1 wrote:kako su onn HRvate u Srbiji preimenovali u Bunjevce ili kako vec
pa isto neki srbi u hrvatskoj se odriču srpstva...prirodan proces asimilacije
A ne ko one budaletine nekakvi Bunjevci.
To je kao kad bi se Srbi u Hrvatskoj počeli izjašnjavati kao Ličani,Morlaci ili Graničari.
2014-04-22
Nikakve prisile nije bilo.ranki1 wrote:prisiljeni su bili,nisi pratio paljenja,napadi itd,moras pitati pametnije od sebe ako nepoznas situacijujastreb wrote:Nitko njih nije preimenovao,nego su se sami odrekli hrvatstva na račun nepostojećeg bunjevstva.ranki1 wrote:kako su onn HRvate u Srbiji preimenovali u Bunjevce ili kako vec
da tebe netko bicuje i prijeti ubojstvom tvoga roda i ti bir ekao da si Bunjevac ili slicno
dakle prisila,prijetnje te stvoren-Bunjevac
slicno primijeniti i na srbima,ako HRbvati nepostoje u Srbiji u Hrvatskoj nema niti jednog srba
Niti jedan Hrvat iz BG,ili Šida nije se deklarirao kao Bunjevac.
Samo određene odnarođene skupine zemljoposjednika u Bačkoj.
Jer da je bilo prisile,oni bi se nakon toliko godina vratili u hrvatstvo. No oni to čak ni danas ne čine.
2014-04-22
Hrvati u Srbiji itekako postoje. Pa samo u BG ima ih po nekim procjenama oko 10.000.
Ima ih i u Nišu,Kragujevcu,Užicama. Gdje opet ne postoji niti jedan "Bunjavac".
Bunjevci su za mene gotova priča i na te Srbe katolike ne treba više trošiti vrijeme.
Bunjevci su za mene gotova priča i na te Srbe katolike ne treba više trošiti vrijeme.
2014-04-22
:Dranki1 wrote:ja msilimd a treba istim nacinom odgovoriti u HRvatskoj,dakle nikakvi srbi nepostoje,nego Hrvati pravoslavci
Tako je..B-)
2014-04-12
jastreb wrote:Hrvati u Srbiji itekako postoje. Pa samo u BG ima ih po nekim procjenama oko 10.000.
niko ne tvrdi da ih nema, ima, oko 70.000
ne vidim neki problem u tome
Guest- Guest
Pa ja mislim da su Srbijanci po tom pitanju tolerantniji.pizzon wrote:jastreb wrote:Hrvati u Srbiji itekako postoje. Pa samo u BG ima ih po nekim procjenama oko 10.000.
niko ne tvrdi da ih nema, ima, oko 70.000
ne vidim neki problem u tome
Nikad nisam čuo da se ikada zbog nacionalnosti u Srbiji prozivalo npr. Brunu Vekarića, Aljošu Vučkovića,ili gradonačelnika Novog Sada Igora Pavličića.
Kod nas su desničari na sva zvona prozivali neke ministre u Vladi Srbe (Jovanovića,Ostojiće,Milanku...).
Također nisam čuo da su ikad u Srbiji prosvjedovali zbog nastupa Prljavog kazališta,Tereze,ili Severine.
Ja čak mislim da bi u BG i Thompson bez problema održao koncert.
2014-04-22
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ludje ne može biti!Lazanski sad tvrdi da se Srbija ne naoružava zbog NATO pakta i Šiptara več zbog Hrvatske i gle ovo Grčke
» Srbija u panici zbog mogučeg zatvaranja granice od strane Hrvatske i Slovenije
» Poljoprivreda u BiH odumire zbog bahatog ponašanja političara
» Ugrozeni odnosi Hrvatske i Srbije zbog "bunjevackog jezika".Prosvjedna nota zbog toga.
» Meggle zapravo odlazi iz Hrvatske jer je nekonkurentan zbog Vindije i Dukata i zbog problema u svezi Agrokora?!
» Srbija u panici zbog mogučeg zatvaranja granice od strane Hrvatske i Slovenije
» Poljoprivreda u BiH odumire zbog bahatog ponašanja političara
» Ugrozeni odnosi Hrvatske i Srbije zbog "bunjevackog jezika".Prosvjedna nota zbog toga.
» Meggle zapravo odlazi iz Hrvatske jer je nekonkurentan zbog Vindije i Dukata i zbog problema u svezi Agrokora?!
Page 3 of 3