TEŽAK ŠOK ZA IRCE, TRI KOSTURA DOKAZALA DA UOPĆE NISU POTOMCI KELTA! Najnovija istraživanja mijenjaju dosadašnju sliku povijesti
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: TEŽAK ŠOK ZA IRCE, TRI KOSTURA DOKAZALA DA UOPĆE NISU POTOMCI KELTA! Najnovija istraživanja mijenjaju dosadašnju sliku povijesti
Ne plaši se!crvenkasti wrote:Što ću ako mi doktor kaže, nisi Hrvat?
A ja osjećam da jesam.
Ne idem!
Guest- Guest
Re: TEŽAK ŠOK ZA IRCE, TRI KOSTURA DOKAZALA DA UOPĆE NISU POTOMCI KELTA! Najnovija istraživanja mijenjaju dosadašnju sliku povijesti
ne znam..meni ove pićokice sasvim oke..dzango wrote:Ero wrote:
Držim se ja Balkana.
Guest- Guest
Ranije bih prije nekako za Velšane rekao da nisu Kelti, inače se u knjigama navodi kako dosta odudaraju od ostalih razlikama u jeziku i izgledom.
Guest- Guest
Btw, Irci su dugo vjerovali da potječu od Feničana.
http://phoenicia.org/celts.html
http://phoenicia.org/celts.html
Guest- Guest
Znači,ipak su Hrvati.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
marcellus wrote:Gluposti, irci su svakako sljednici domicilnog stanovništva, bili kelti ili ne, a kulturološki se nastavljaju na kelte, vikinge, saksonce, normane i koješta drugog. Ono što je ključno za irski identitet je puno toga drugog, a naročito za njihov image, i ovo ništa neće promijeniti. Kao što uostalom Mađari imaju više slavenskih gena nego Hrvati, ali nemaju slavenski jezik i u kulturološkom pogledu nisu slaveni, mi jesmo
Na žalost. Mada ima dovoljno arheoloških dokaza i drugih dokumenata koji lako mogu pobiti Slavensku teoriju kod Hrvata.
Najveća tragedija Hrvata je prihvačanje slavenkog jezika.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Jutarnji: Alep je oslobođen! Težak Poraz SAD-a, odnosi se mijenjaju iz temelja!
» Srbi tvrde da nisu potomci Slavena već Ilira
» NAKON STO DANA VLADE, PREMIJER NAJOMILJENIJI ČLAN Građani vole i Marića, a za neke od ministara nisu uopće ni čuli...
» Rusija dokazala da Turčadija stoji iza ISIL i druge gamadi
» Ako je državni tajnik hadezeovac rekao da nisu pričali o dozvolama onda nisu , ja mu vjerujem.
» Srbi tvrde da nisu potomci Slavena već Ilira
» NAKON STO DANA VLADE, PREMIJER NAJOMILJENIJI ČLAN Građani vole i Marića, a za neke od ministara nisu uopće ni čuli...
» Rusija dokazala da Turčadija stoji iza ISIL i druge gamadi
» Ako je državni tajnik hadezeovac rekao da nisu pričali o dozvolama onda nisu , ja mu vjerujem.
Page 2 of 2