Evo da vidite da vam nismo neprijatelji
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Evo da vidite da vam nismo neprijatelji
Piglet wrote:
Dobro, ti bulazniš bezveze, a nemaš pojma. Baš si ti bedem kršćanstva, a ne živiš u Srbiji. Tako su i tvoji sunarodnjaci branili Kosovo prodajući zemlju i bježeći u Beograd. Lako je tuđim koprive mlatiti, zato bi sad da vas kršćani spašavaju od sudbine koju ste si sami izabrali.
Uostalom, ako ste mogli 500 godina biti pokoreni, moći ćete opet idućih 1000, pa što. Tko bi lud vas išao braniti kad mijenjate strane čim zagusti?
Kako da zivim, kada me oterase tvoji Islamisti sa tobom zajedno.
Hriscani beze od najezde Islamista i dojucerasnjih Hriscana.
Sta ces, menjamo strane, pa tako zavrsili u Sankt Petersburgu, malo uz Tita, zatim zajedno sa Saudijskom u UN za Muhameda na Kosovu.
Tako je kad smo beda u dusi.
Ajd', odoh ja u teretanu, bolje gledati zenske zadnjice na traci za trcanje, nego vas ovde.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Pametno ....puno pametnije nego da onima kojima ste popalili i porušili hrpu krščanskih ćrkawa pričaš o krščanstwu.Serbinho-3 wrote:
Ajd', odoh ja u teretanu, bolje gledati zenske zadnjice na traci za trcanje, nego vas ovde.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Šta ima u Sankt PeterburguSerbinho-3 wrote:Piglet wrote:
Dobro, ti bulazniš bezveze, a nemaš pojma. Baš si ti bedem kršćanstva, a ne živiš u Srbiji. Tako su i tvoji sunarodnjaci branili Kosovo prodajući zemlju i bježeći u Beograd. Lako je tuđim koprive mlatiti, zato bi sad da vas kršćani spašavaju od sudbine koju ste si sami izabrali.
Uostalom, ako ste mogli 500 godina biti pokoreni, moći ćete opet idućih 1000, pa što. Tko bi lud vas išao braniti kad mijenjate strane čim zagusti?
Sta ces, menjamo strane, pa tako zavrsili u Sankt Petersburgu, malo uz Tita, zatim zajedno sa Saudijskom u UN za Muhameda na Kosovu.
2014-04-15
Dobro, da rezimiramo ti pobjegao u katoličku zemlju i ostavio žene i djecu na milost i nemilost sudbine. I sad bi da vas mi u ime kršćanstva branimo jer sami ste nesposobni ili bježite. Važi. Povijest se ponavlja.Serbinho-3 wrote:Piglet wrote:
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
Smiješni su. UMjesto da se poklope ušima jer je točno da nisu izručili Šešelja a mogu i dobili su zahtjew oni kao udri po nama jer smo rekli istinu.
TO SU MOZGOWI.
TO SU MOZGOWI.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Jednom uz pomoć Karamarka i jednom bez tog genija politikemarcellus wrote:Ne, daleko od toga, mesić dva mandata...
Ozbiljno. To za mrkog ..
Tako skroman covjrk. Ne bi se nikad reklo do kuda ce dogurati.
Sjebo Mesića, gotovinu, Josipovica, Milsnovica ..
I sad se lijepo slika u Banskim dvorima.
Ma cudo od covjeka
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
koji likovi... uzdaju se u merkelicu i ameriku da nas oni pričepe kako bi im mi vrata odškrinuli, a odmah u slijedećem upisu navode kako ih boli kurac i za njemačku i za ameriku. pa daj da se više odluče ko im je faktor za odluku a tko ne... kako god bilo za sad je situacija takva da smo mi ti koji odlučujemo o njima a ne oni o nama...i ako ne bude pritisaka od strane velikih igrača kako se srbalji nadaju, nadalje će morat pokucat, i pričekat da im se kaže slobodno....
2015-08-08
Ne zaboravimo da su ameri ti koji su nas obavjestili o korupciji sa arbitražnim sudom u vezi savudrijske vale.kaja_333 wrote:inače turci da razrješimo jednom konačno te vaše dvojbe oko toga što hrvatska misli da joj je berlin saveznik. nije. po berlinu rat bi još trajao u hrvatskoj. amerikanci su ti koji su priveli rat kraju jer su dali suport i zeleno svjetlo da vas se pošalje u tripm. oni su također ti koji su zaštopali sloveniju i englesku u stopiranju ulaska hr u eu. oni su ti koji su jednim pozivom rješili stopiranje hr od slo u nato. i na kraju oni su ti koji su nam oslobodili generale i proglasili rat time oslobodilačkim i pravednim kao i cjelu našu politiku 90ih. a švabe..švabe si uzmite, od njih mi koristi nemamo.
Guest- Guest
Moj bed, nisam dalje pogledao nego opalio na prvu pa isto ovo napisao na tvoj postkaja_333 wrote:i da ne zaboravim, oni su ti koji slušali slovenske spačke na arbitražnom sudu oko granica i dojavili nam. ne mislite valjda da je berlin?
Guest- Guest
Čuj blente nakon što su 500 godina zajedno sa turcima ubijali i pljačkali katolikeSerbinho-3 wrote:kaja_333 wrote:inače turci da razrješimo jednom konačno te vaše dvojbe oko toga što hrvatska misli da joj je berlin saveznik.
Ne znam koji to Turci, oni kojima ste saveznici i sa kojima pokusavate da progurate u UN da Kosovo Muslimani preuzmu kontrolu nad Hriscanskim Hramovima na Kosovu.
Reci mi jos i da ste Hriscani, pa da se slatko nasmejem.
Turkinja o Turcima.
Guest- Guest
A nariču za kosovskom bitkom 1389 a već sedam (7) godina kasnije postali tuirski vazali u bitci kod Nikopolja i dovodili turcima žene na probnu vožnjuPiglet wrote:Kad smo se mi borili na strani Turaka kao što su Srbi i kad je Zagreb bio pod Turcima? Odgovor je na oba pitanja - nikad.Serbinho-3 wrote:Piglet wrote:
Ti mora da se šališ. Srbija 90% svoje povijesti provela pod Turcima, dio kakvog zapada ste vi ikada mogli biti? Sigurno vam Turci nisu usadili zapadne običaje i norme ponašanja nego neke malo drukčije, orijentalno-zapadnoazijske. A vi ih objeručke prihvatili.
Bili su i kod vas svakako.
Kod nas je i pored 500 godina robovanja po Turcima, ipak ostalo Hriscanstvo, dok vi isto sada prodajete sa istim onima, koji su gledali Islamiste 500 godina na Balkanu i nije im smetalo.
Devedesetih su se borili za iste na Balkanu, koje su okarakterisali kao zrtve od strane Hriscana, dok ih sada nece, kada su im pred kucnim pragom.
Obzirom da ih branite na Kosovu i Hriscanske Hramove pokusavate da predate Alahu, primite i milione Alahovih sledbenika.
Vi ste sami izabrali Osmanlije kao svoje vladare čim ste se odlučili boriti pod njihovim barjakom protiv kršćana, ne znam zašto se sada ljutiš na druge, a sami ste sebi izabrali sudbinu. Politički nepismeni narodi rade takve greške, nije da vam se kasnije nije ponovilo.
Guest- Guest
Ne skoro nego ste nestali ali ne braneći krščane nego dovodeći turcima žene da oni šire svoje gene i tako 500 godina u kojima je srpski gen potpuno nestao.Serbinho-3 wrote:Piglet wrote:
Vi ste sami izabrali Osmanlije kao svoje vladare čim ste se odlučili boriti pod njihovim barjakom protiv kršćana, ne znam zašto se sada ljutiš na druge, a sami ste sebi izabrali sudbinu. Politički nepismeni narodi rade takve greške, nije da vam se kasnije nije ponovilo.
Srbi su skoro nestali, braneci prodor Islama ka Hriscanstvu, dok je te iste Hriscane bas svrbela ona stvar i koji se kasnije vracaju devedesetih da brane te iste Islamiste i da se bore da Islamisti postanu clan UNESCO i pripadne im kontrola Hriscanskih Hramova da isti brinu o njima.
Hrvatska je jedna od onih, koji su glasali da Muhamedovi sledbenici, preuzmu kontrolu Hriscanskih Hramova na Kosovu.
Borci za Islam u Evropi, koji usput jos misle i da su Hriscani, dok se usput kao bore protiv Islama.
Nije nekima lako.
Guest- Guest
Pa možeš ih naći u RH ali ne i preko Dunava i Drine.kaja_333 wrote:Slažem se. Naći još pokojega svijetlije puti i smeđe kose je kao naći fosila. A nije od sunca.Serbinho-3 wrote:Piglet wrote:
Srbi su skoro nestali
Guest- Guest
da im nije SPC nigdje ih ne bi vise bilo
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
tre911 wrote:
Ne skoro nego ste nestali ali ne braneći krščane nego dovodeći turcima žene da oni šire svoje gene i tako 500 godina u kojima je srpski gen potpuno nestao.
Gde si Trico przenico, samo ti fali Mi'ajla, ne zna se ko vise baronise.
Nisam ti ja kriv sto ste postali sponzor Proroka Muhameda i sto sirite Islam po Evropi.
Zajedno glasate sa Saudijskom Arabijom i ekipom da dobiju kontrolu nad Hriscanskim Hramovima.
Sirite Islam, borite se za istopolne brakove, svasta sa vama neoliberalima, jos malo pa i brakovi sa zivotinjama.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Ovaj put si u potpunosti fulala.kaja_333 wrote:inače turci da razrješimo jednom konačno te vaše dvojbe oko toga što hrvatska misli da joj je berlin saveznik. nije. po berlinu rat bi još trajao u hrvatskoj. amerikanci su ti koji su priveli rat kraju jer su dali suport i zeleno svjetlo da vas se pošalje u tripm. oni su također ti koji su zaštopali sloveniju i englesku u stopiranju ulaska hr u eu. oni su ti koji su jednim pozivom rješili stopiranje hr od slo u nato. i na kraju oni su ti koji su nam oslobodili generale i proglasili rat time oslobodilačkim i pravednim kao i cjelu našu politiku 90ih. a švabe..švabe si uzmite, od njih mi koristi nemamo.
Ameri nikad nisu dali ni zeleno svjetlo ni podršku za Oluju dapače htjeli su sa Z4 planom da SAO Krajina opstane kao država u državi obzirom da su im Srbi bili saveznici u oba svjetska rata. Također oni nemaju nikakve veze slovenskim odblokiranjem ulaska u EU. Hrvatsku nitko nije blokirao u ulasku u NATO. A što se tiče generala, naprotiv oni su dali nalog da ih se osudi, no bilo je je očito da će takva presuda koja nije imala nikakvog pravnog temelja pasti.
Haška priča još nije gotova dapače u procesu protiv šestorice HVO-a generala koji još uvije traje Hrvaska je puno teže optužena nego u postupku protiv Gotovine.
A što se tiče Nijemaca, upravo Hrvati su ti koji su skovali uzrečicu Danke Deutschland i to ne bez višestrukih razloga kao što su diplmatsko lobiranje za međ. priznanje,primanje izbjegica, slanje hum.pomoći i dr.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
To im je najdugovječnija politička organizacija.flumen wrote:da im nije SPC nigdje ih ne bi vise bilo
Guest- Guest
Čuj turčine nemoj samo ti nekome prebacivati islam :)Serbinho-3 wrote:tre911 wrote:
Ne skoro nego ste nestali ali ne braneći krščane nego dovodeći turcima žene da oni šire svoje gene i tako 500 godina u kojima je srpski gen potpuno nestao.
Gde si Trico przenico, samo ti fali Mi'ajla, ne zna se ko vise baronise.
Nisam ti ja kriv sto ste postali sponzor Proroka Muhameda i sto sirite Islam po Evropi.
Zajedno glasate sa Saudijskom Arabijom i ekipom da dobiju kontrolu nad Hriscanskim Hramovima.
Sirite Islam, borite se za istopolne brakove, svasta sa vama neoliberalima, jos malo pa i brakovi sa zivotinjama.
Guest- Guest
:DDD sada će srbinjo to istetovirati na grudi junačke :))kofein wrote:
Guest- Guest
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Kaj vi vidite?
» Erdogan: 'Ce da vidite NATO, ali na razglednici
» Ako vidite Pernara, zovite nas
» AV: Dobro je dok me ne vidite u vojnoj uniformi?
» Da li vam se sviđa ovo što vidite? Monarhija je rešenje
» Erdogan: 'Ce da vidite NATO, ali na razglednici
» Ako vidite Pernara, zovite nas
» AV: Dobro je dok me ne vidite u vojnoj uniformi?
» Da li vam se sviđa ovo što vidite? Monarhija je rešenje
Page 7 of 7