Evo da vidite da vam nismo neprijatelji
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Evo da vidite da vam nismo neprijatelji
http://www.vecernji.hr/hrvatska/hrvatska-blokira-srbiji-nastavak-pregovora-s-europskom-unijom-1069501
Zapravo, mi vam nismo najbolji prijatelji. Trenutno, mi smo vam jedini prijatelji.
Zapravo, mi vam nismo najbolji prijatelji. Trenutno, mi smo vam jedini prijatelji.
spasavali ih od bugara, spasavali ih od turaka i spasavali ih od njih samih...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Re: Evo da vidite da vam nismo neprijatelji
flumen wrote:spasavali ih od bugara, spasavali ih od turaka i spasavali ih od njih samih...
ovo zadnje je najteže, vidjet ćeš, kakvi su kreteni opet će glasat za vučića
ako cemo o kretenima - ni mi se nismo proslavili nasim politicarima
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Ne, daleko od toga, mesić dva mandata...
on veli da je bilo legitimno...tko ce ga znatmarcellus wrote:Ne, daleko od toga, mesić dva mandata...
flumen-
2015-08-21
sada će idoti uprijeti još jače za EU... mogao bi i Šešelj na traktoru s limenom glazbom u hag...
Kako se glasovalo prvi put??? Pepela mi dajte........marcellus wrote:Ne, daleko od toga, mesić dva mandata...
abraham-
2014-04-14
Josipovic, Stazic, Ministrica pravosudja i trece oko na piramidi mast trast assssss. Jos onaj tko je jamio, jamio i ne izgleda toliki papak kraj ovih ministara .
2014-04-14
Uostalom , zakon je duhu svetosavlja i nametanja svojeg parvosudnog aparata svim zemljama bivse Yu sta nema veze sa zdravim razumom. Imperijalizam ili sto??? Mijesanje u unutarnje stvari susjeda?? Sve postavke u direktnoj suprotnosti sa duhom i praksom EU.
2014-04-14
istina, sli nitko im to nikada nije spočitnuo do danas, niti ih eu niti iz hrvatske....
još su davane čvrste garancije kako hrvatska neće otežavati pristupni put srbiji, kako neće postavljati nikakve uvjete, kako će se na sve moguće načine pomoći itd., proslijeđeni su im nekakvi prijevodi plaćeni milijune za džabe, sve to govorila je buduća generalna sekretarica.....
još su davane čvrste garancije kako hrvatska neće otežavati pristupni put srbiji, kako neće postavljati nikakve uvjete, kako će se na sve moguće načine pomoći itd., proslijeđeni su im nekakvi prijevodi plaćeni milijune za džabe, sve to govorila je buduća generalna sekretarica.....
Patka za naivce...naravno da će biti zavrtanja ruku...i naravno da će papci iz tzv. domoljubne koalicije bezuvjetno potpisati sve što bude od "višeg interesa"...volio bih da se varam, ali hrvatska politika je to...
darth_vader-
2014-04-17
Ne varat se kojega. Sjetite se samo Kosoricinog proglasavanja nistetnim zakona o Srpskoj juridiskiciji. Vecina je bila protiv. Objasnjenja su bila od pravnickih do politickih. Bilo kako bilo ali rvatski politicari a i puk se jos uvijek ponasaju kao da su autonomna pokrajina u sklopu velike Srbija-e. Ulazak u EU se nije niti primjetio. Supak je odavno razvaljen te jos jedno jebanje vise ili manje ne cine neku razliku. Potpisivano je bukvalno sve. Danas je Varazdinsko zelje slovenacko. Primjera radi i to jedan od benignijih.jasambrend wrote:Patka za naivce...naravno da će biti zavrtanja ruku...i naravno da će papci iz tzv. domoljubne koalicije bezuvjetno potpisati sve što bude od "višeg interesa"...volio bih da se varam, ali hrvatska politika je to...
abraham-
2014-04-14
Desnohrvati su naprosto opsjednuti Srbijom.
Srbija i Srbi su im barometar. Uspjeh Hrvatske bilježi se neuspjehom Srbije i obrnuto.
Hrvatskoj ide onoliko dobro koliko Srbiji ide loše i obratno.
Srbija i Srbi su im barometar. Uspjeh Hrvatske bilježi se neuspjehom Srbije i obrnuto.
Hrvatskoj ide onoliko dobro koliko Srbiji ide loše i obratno.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Svakako, svakako...
darth_vader-
2014-04-17
Jeste , dabome....
2014-04-14
Dobar potez. Čuj agresor da donese zakon o jurisdikciji nad zločinima u susjednim državama koje su napali?! Ma marš..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Bože me sačuvaj takvih prijatelja. Od neprijatelja ću sam. Šta vredi kada ćete da popustite i podvijete rep kada vas stisnu oni iz Berlina.
austrija sloveniji , slovenija hrvatskoj , hrvatska srbiji , baka za djeda , djed za repu...
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Baš to. A onaj klaun dzango kaže da se mi miješamo u unutrašnje stvari Srbije oko suđenja Šešelju, a oni bi htjeli jurisdikciju u susjednim državama. Doduše, jesu oni svuda ratovali i svuda bili poraženi, ali treba znati priznati poraz. Čudo da kroz toliko šamaranja kroz povijest još nisu naučili. Prgava je to, prava tursko-cigojnerska narav.kaja_333 wrote:Dobar potez. Čuj agresor da donese zakon o jurisdikciji nad zločinima u susjednim državama koje su napali?! Ma marš..
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Kaj vi vidite?
» Erdogan: 'Ce da vidite NATO, ali na razglednici
» Ako vidite Pernara, zovite nas
» AV: Dobro je dok me ne vidite u vojnoj uniformi?
» Da li vam se sviđa ovo što vidite? Monarhija je rešenje
» Erdogan: 'Ce da vidite NATO, ali na razglednici
» Ako vidite Pernara, zovite nas
» AV: Dobro je dok me ne vidite u vojnoj uniformi?
» Da li vam se sviđa ovo što vidite? Monarhija je rešenje
Page 1 of 7