EU kapitulirala pred Osmanlijama
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: EU kapitulirala pred Osmanlijama
pa i zide i muje se sunete.znaci pola kurca ode ca..marcellus wrote:nego čuj eva meni jedna židovka pričala da židi imaju mali kurac jel to istina?
max123- Posts : 2853
2015-10-28
provocator wrote:Pa ti si nas uvjeravao kako će Njemačka sam tak srediti moguće migrante... Sve će ih odmah vraćati nazad prema Grčkoj... Sad je Njemačka postala taoc Turske ali i Grčke koja djeluje iz drugog plana. Kako su sijali tako neka i kusaju.marcellus wrote:laku noć njemačka
Kaže Putin: Malo ću maknuti rep pa neka se zaoštri i neka se još par stotina tisuća izbjeglica nakalemi EU. Putin zna kaj dela.
da taoc Grčke.. ROFL. pa grčku je natrpalo samo tako.
A što se tiče Putine i Rusije, i rusija je natrpana kao njemačka
Guest- Guest
Da, jer svi Židovi moraju imati istu veličinu kak ne bi bilo međusobne ljubomore. Nego, ne maštaš valjda o sexu s muškima?marcellus wrote:nego čuj eva meni jedna židovka pričala da židi imaju mali kurac jel to istina?
Guest- Guest
To sad čeka i Europljane. Jebiga, selo može umrijeti ali običaji ne. Ode Jodin pimpilinić na pol.max123 wrote:pa i zide i muje se sunete.znaci pola kurca ode ca..marcellus wrote:nego čuj eva meni jedna židovka pričala da židi imaju mali kurac jel to istina?
Guest- Guest
Kad krene proljetna tura kulturnog obogačivanja, slutim da neće biti dobro za Angelin politički rating.
dawson wrote:Kad krene proljetna tura kulturnog obogačivanja, slutim da neće biti dobro za Angelin politički rating.
Ide nova radna snaga, ekonomija će uhvatiti zamah, rast se nastavlja :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
evice,vi ste braca po kurcu.jake religije i kulture di moras sjec kurac da bi bio blizu bogu.da niste begali u evropu bili bi na istom nivou ki vam braca muje.tu nema dileme..;)Eva wrote:To sad čeka i Europljane. Jebiga, selo može umrijeti ali običaji ne. Ode Jodin pimpilinić na pol.max123 wrote:pa i zide i muje se sunete.znaci pola kurca ode ca..marcellus wrote:nego čuj eva meni jedna židovka pričala da židi imaju mali kurac jel to istina?
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Bilanca je bitnija od rase, korijena, vjere ili kulture, te retrogradne izmišljotine će zamijeniti rast, progres i liberalane vrijednostiepikur37 wrote:dawson wrote:Kad krene proljetna tura kulturnog obogačivanja, slutim da neće biti dobro za Angelin politički rating.
Ide nova radna snaga, ekonomija će uhvatiti zamah, rast se nastavlja :D
Kermit-
2014-04-17
Ma oni su Abrahamovi faćuci. A i sam Bog je rekel Jišmailu da bu njegov rod magaraca, naglih, bedastih i sa svima u svađi.max123 wrote:evice,vi ste braca po kurcu.jake religije i kulture di moras sjec kurac da bi bio blizu bogu.da niste begali u evropu bili bi na istom nivou ki vam braca muje.tu nema dileme..;)Eva wrote:To sad čeka i Europljane. Jebiga, selo može umrijeti ali običaji ne. Ode Jodin pimpilinić na pol.max123 wrote:pa i zide i muje se sunete.znaci pola kurca ode ca..marcellus wrote:nego čuj eva meni jedna židovka pričala da židi imaju mali kurac jel to istina?
Guest- Guest
Cek zar nisu Srbi Jismailov rod, opis odgovara i a njihova tvrdnja o srodstvu sa Zidovima.Eva wrote:Ma oni su Abrahamovi faćuci. A i sam Bog je rekel Jišmailu da bu njegov rod magaraca, naglih, bedastih i sa svima u svađi.max123 wrote:evice,vi ste braca po kurcu.jake religije i kulture di moras sjec kurac da bi bio blizu bogu.da niste begali u evropu bili bi na istom nivou ki vam braca muje.tu nema dileme..;)Eva wrote:To sad čeka i Europljane. Jebiga, selo može umrijeti ali običaji ne. Ode Jodin pimpilinić na pol.max123 wrote:pa i zide i muje se sunete.znaci pola kurca ode ca..marcellus wrote:nego čuj eva meni jedna židovka pričala da židi imaju mali kurac jel to istina?
omni-
2014-04-12
Bože sačuvaj da su nam Srbi mišpaha, iliti obiteljomni wrote:Cek zar nisu Srbi Jismailov rod, opis odgovara i a njihova tvrdnja o srodstvu sa Zidovima.Eva wrote:Ma oni su Abrahamovi faćuci. A i sam Bog je rekel Jišmailu da bu njegov rod magaraca, naglih, bedastih i sa svima u svađi.max123 wrote:evice,vi ste braca po kurcu.jake religije i kulture di moras sjec kurac da bi bio blizu bogu.da niste begali u evropu bili bi na istom nivou ki vam braca muje.tu nema dileme..;)Eva wrote:To sad čeka i Europljane. Jebiga, selo može umrijeti ali običaji ne. Ode Jodin pimpilinić na pol.max123 wrote:pa i zide i muje se sunete.znaci pola kurca ode ca..marcellus wrote:nego čuj eva meni jedna židovka pričala da židi imaju mali kurac jel to istina?
Guest- Guest
Hasta la vista, uživajte u vikendu, bis Montag, Tschüss
Guest- Guest
radnička fronta ima svoje mišljenje glede sporazuma... (to je i mišljenje 99% komunjara na zapadu).. po njima to je veleizdaja isto tako
Guest- Guest
Oni su za jos brze ostvarenje katastrofe potpunim otvaranjem granica. Za sad nema rjesenja osim Pegide i neceg jos masovnijeg i radikalnijeg.preko_vode_do_slobode wrote:radnička fronta ima svoje mišljenje glede sporazuma... (to je i mišljenje 99% komunjara na zapadu).. po njima to je veleizdaja isto tako
omni-
2014-04-12
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hrvatska kapitulirala!!!
» Francuska kapitulirala
» Omišalj i Njivice neće pognuti glavu ni pred Vladom ni pred svjetskim silama
» Merkel pred zidom : Kapitulacija pred Sputnikom V
» Ruska analiza: Kina je kapitulirala u trgovinskom ratu sa Trumpom, upitna i budućnost režima
» Francuska kapitulirala
» Omišalj i Njivice neće pognuti glavu ni pred Vladom ni pred svjetskim silama
» Merkel pred zidom : Kapitulacija pred Sputnikom V
» Ruska analiza: Kina je kapitulirala u trgovinskom ratu sa Trumpom, upitna i budućnost režima
Page 2 of 2