Francuska kapitulirala
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Francuska kapitulirala
https://www.rt.com/news/351091-france-nice-truck-attack/
Kermit-
2014-04-17
Re: Francuska kapitulirala
Saudisko govno, pod maskom osude, upire prst u Assada. Putin fašist, hoće rat u Europi, a liže se i dalje saudijska guzica.
Guest- Guest
Haha da francuzi i sada podupiru vehabije i govore da je Assad kriv
Kermit-
2014-04-17
Kapitulirali su oni odavno samo to još ne znaju al polako shvacaju.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa normalno kad su im saudijci trgovinski i geostrateški partneri.asilovski wrote:Haha da francuzi i sada podupiru vehabije i govore da je Assad kriv
2014-04-11
Arthas wrote:Saudisko govno, pod maskom osude, upire prst u Assada. Putin fašist, hoće rat u Europi, a liže se i dalje saudijska guzica.
Menethile, zanimljivo ime s obzirom na događaje oko scourge i događaja u Europi #čuvaj se Lich Kinga :D
Nedami se sad postat Nostradamusa al doslovno vam tamo piše da su glupi Francuzi ( njihove vođe ) napravile poplavu imigranata i dovele opcenito do shranja u Francuskoj. Doslovno tako piše tamo. Tako da se nemojte pjenit jer jednostavno se radi o ogromnoj kolicini debilizma i korupcije na vlasti.
Last edited by RayMabus on 15/7/2016, 14:22; edited 1 time in total
2014-04-11
Gangbangaju jednu od glavnih članica NATO-a, usred njihovog teritorija, no ovi brinu za Ruse. Zbogom pameti. Usput, mislim da Saudijsku vehabiju treba razoriti. Jos prije 10 godina, vec kasno.asilovski wrote:Haha da francuzi i sada podupiru vehabije i govore da je Assad kriv
Guest- Guest
Hehe :)Riplex wrote:Arthas wrote:Saudisko govno, pod maskom osude, upire prst u Assada. Putin fašist, hoće rat u Europi, a liže se i dalje saudijska guzica.
Menethile, zanimljivo ime s obzirom na događaje oko scourge i događaja u Europi #čuvaj se Lich Kinga :D
Guest- Guest
Jedini glas razuma dolazi iz ovih i ovakvih država jer su svi ovi politicari zapadne Evrope debelo korumpirani saudijskim novcem :
Lideri Češke, Poljske, Slovačke: Evropa da shvati da joj je najpreča bezbednost građana
Beta | 15. 07. 2016 - 11:03h
Uz izraze saučešća i solidarnosti sa Francuzima povodom terorističkog napada u Nici lideri srednjeevropskih novih članica Evropske unije zatražili su danas da Evropa konačno shvati da joj je najpreča bezbednost njenih građana i da zajedno sa pojačanom borbom protiv terorizmima mora da ima apsolutni prioritet.
http://www.blic.rs/vesti/svet/lideri-ceske-poljske-slovacke-evropa-da-shvati-da-joj-je-najpreca-bezbednost-gradana/qje6pjg
Lideri Češke, Poljske, Slovačke: Evropa da shvati da joj je najpreča bezbednost građana
Beta | 15. 07. 2016 - 11:03h
Uz izraze saučešća i solidarnosti sa Francuzima povodom terorističkog napada u Nici lideri srednjeevropskih novih članica Evropske unije zatražili su danas da Evropa konačno shvati da joj je najpreča bezbednost njenih građana i da zajedno sa pojačanom borbom protiv terorizmima mora da ima apsolutni prioritet.
http://www.blic.rs/vesti/svet/lideri-ceske-poljske-slovacke-evropa-da-shvati-da-joj-je-najpreca-bezbednost-gradana/qje6pjg
2014-04-11
Zaboravite Francusku i nemojte se ljutit. Neka gori. Znam ja šta u Nostradamusu piše i korumpirani debili na vlasti a dole raja ispranog mozga.
Nema od Francuske ništa .....tek kad utonu u cisti građanski rat s miljonima mrtvih onda je to to.
Nema od Francuske ništa .....tek kad utonu u cisti građanski rat s miljonima mrtvih onda je to to.
2014-04-11
marcellus wrote:
jbt ova stara slika, iman je još na pc-u ima pola godine, tko je rekao da će biti doslovno ovako aktualna
Guest- Guest
tako sada stvari stoje, a francuski premijer je izjavio da francuska mora naučiti živjeti s tim... još malo pa bi mogla djeca u školi učiti kako se ponašati kada netko zapuca na ulici s kalašnjikovom i zaurla... jedino rješenje im je napustiti zemlju i krenuti put j amerike ili istočne evrope u kojoj će biti sigurni od ovih sranja...preko_vode_do_slobode wrote:marcellus wrote:
jbt ova stara slika, iman je još na pc-u ima pola godine, tko je rekao da će biti doslovno ovako aktualna
Last edited by mutava baštarda on 15/7/2016, 15:01; edited 1 time in total
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
inače sad mi je palo na pamet da je stan u nici koji sam rentao pred par godina za GO bio od nekog marokanca...
Arthas wrote:Hehe :)Riplex wrote:Arthas wrote:Saudisko govno, pod maskom osude, upire prst u Assada. Putin fašist, hoće rat u Europi, a liže se i dalje saudijska guzica.
Ipak mi je Varian najdraži...for Azeroth :)
SVe će to naselit Arapi.marcellus wrote:inače sad mi je palo na pamet da je stan u nici koji sam rentao pred par godina za GO bio od nekog marokanca...
Century I, Quatrain 72
The inhabitants of Marseilles completely changed, fleeing and pursued as far as Lyons. Narbonne, Toulouse angered by Bordeaux; the killed and captive are almost one million.
2014-04-11
tocno..a mogu i kod nas...mutava baštarda wrote:tako sada stvari stoje, a francuski premijer je izjavio da francuska mora naučiti živjeti s tim... još malo pa bi mogla djeca u školi učiti kako se ponašati kada netko zapuca na ulici s kalašnjikovom i zaurla... jedino rješenje im je napustiti zemlju i krenuti put j amerike ili istočne evrope u kojoj će biti sigurni od ovih sranja...preko_vode_do_slobode wrote:marcellus wrote:
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Eh kao da je bilo prij 100 godina, sati i sati uloženi....Riplex wrote:Arthas wrote:Hehe :)Riplex wrote:Arthas wrote:Saudisko govno, pod maskom osude, upire prst u Assada. Putin fašist, hoće rat u Europi, a liže se i dalje saudijska guzica.
Ipak mi je Varian najdraži...for Azeroth :)
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hrvatska kapitulirala!!!
» EU kapitulirala pred Osmanlijama
» Ruska analiza: Kina je kapitulirala u trgovinskom ratu sa Trumpom, upitna i budućnost režima
» EU kapitulirala pred Osmanlijama
» Ruska analiza: Kina je kapitulirala u trgovinskom ratu sa Trumpom, upitna i budućnost režima
Page 1 of 2