Božo Petrov kritikuje Srbiju zbog Šešelja
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Božo Petrov kritikuje Srbiju zbog Šešelja
heheh, znamo mi to.
ali deca su zlatna, dukatici, imamo isto prezime.
zelim im sve najbolje u zivotu ! pozdrav za njih
i njihove roditelje.
ali deca su zlatna, dukatici, imamo isto prezime.
zelim im sve najbolje u zivotu ! pozdrav za njih
i njihove roditelje.
Guest- Guest
Ili je hrvat ili turčin, treće opcije nema, eventualno rus no ja držim da je 99% turčin.Eva wrote:Nisi valjda, kao i Šešelj, Hrvat?pizzon wrote:zato sam ja izdajica, sad sam postao i kvisling ):)
pogresan srbin, a nisam ni srbin.
moji su isli od 912 do 945 u svim ratovima na pravoj strani i prvoj liniji.
a ja 99, sa svojom jedincom.
Guest- Guest
Ima da najebeš.Eva wrote:Uf, uf, sve švaleri. Ovaj forum je opasno mjesto za plahe ženskice poput mene
crvenkasti wrote:pizzon wrote:Eva wrote:Uf, uf, sve švaleri. Ovaj forum je opasno mjesto za plahe ženskice poput mene
ma ne, ozenjeni, tamo su ostali, a neki se i rodili po dalmaciji.
ozenjeni sa hrvaticama, i radi bezbednosti nisu hteli da decu
izlazu neprijatnostima. slozili se da klinci budu hrvati.
Tako Hrvati i nastaju.
Moraš i iskreno mrziti svog oca, kao ja svog starog, četničkog smrada.
kako se na srpskom kaže "tursko kopile"?
Rvat.marcellus wrote:crvenkasti wrote:pizzon wrote:Eva wrote:Uf, uf, sve švaleri. Ovaj forum je opasno mjesto za plahe ženskice poput mene
Tako Hrvati i nastaju.
Hrvati i srbi su postojali prije turaka, jedina je razlika što su Hrvati i opstali za razliku od vas turskih pravoslavaca koji sebe zovete još i srbima.dzango wrote:Rvat.marcellus wrote:crvenkasti wrote:pizzon wrote:Eva wrote:Uf, uf, sve švaleri. Ovaj forum je opasno mjesto za plahe ženskice poput mene
Tako Hrvati i nastaju.
Guest- Guest
tre911 wrote:Hrvati i srbi su postojali prije turaka, jedina je razlika što su Hrvati i opstali za razliku od vas turskih pravoslavaca koji sebe zovete još i srbima.dzango wrote:Rvat.marcellus wrote:crvenkasti wrote:pizzon wrote:Eva wrote:Uf, uf, sve švaleri. Ovaj forum je opasno mjesto za plahe ženskice poput mene
Tako Hrvati i nastaju.
Koji kompleksi.
Koji su oni tamnije puti, niži i crni.. A da Srbi , al nema to veze s Turcima :), slučajnost.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Koji kompleksi??? činjenično stanjedzango wrote:tre911 wrote:Hrvati i srbi su postojali prije turaka, jedina je razlika što su Hrvati i opstali za razliku od vas turskih pravoslavaca koji sebe zovete još i srbima.dzango wrote:Rvat.marcellus wrote:crvenkasti wrote:pizzon wrote:Eva wrote:Uf, uf, sve švaleri. Ovaj forum je opasno mjesto za plahe ženskice poput mene
Tako Hrvati i nastaju.
Koji kompleksi.
Guest- Guest
Da samo znaš koiliko ih se prošvercalo sa mujama kada su granice bile otvorene i niko živ posumnjao nijekaja_333 wrote:Koji su oni tamnije puti, niži i crni.. A da Srbi , al nema to veze s Turcima :), slučajnost.
Guest- Guest
To ti kažu tek posle? Jebiga kad ne pitaš na vreme.kaja_333 wrote:Koji su oni tamnije puti, niži i crni.. A da Srbi , al nema to veze s Turcima :), slučajnost.
Kod kompleksaša su njihovi kompleksi činjenično stanje.tre911 wrote:Koji kompleksi??? činjenično stanjedzango wrote:tre911 wrote:Hrvati i srbi su postojali prije turaka, jedina je razlika što su Hrvati i opstali za razliku od vas turskih pravoslavaca koji sebe zovete još i srbima.dzango wrote:Rvat.marcellus wrote:crvenkasti wrote:pizzon wrote:Eva wrote:Uf, uf, sve švaleri. Ovaj forum je opasno mjesto za plahe ženskice poput mene
Tako Hrvati i nastaju.
Koji kompleksi.
Pa ti si kopleksaš, tvrdiš da si srbin a to ne postoji istočno od dunava i drine, tamo postoje samo turski vazali koje su turci oplođivali 500 godina tako da je sjeme srpsko tamo zartrto za sva vremena.dzango wrote:Kod kompleksaša su njihovi kompleksi činjenično stanje.tre911 wrote:Koji kompleksi??? činjenično stanjedzango wrote:tre911 wrote:Hrvati i srbi su postojali prije turaka, jedina je razlika što su Hrvati i opstali za razliku od vas turskih pravoslavaca koji sebe zovete još i srbima.dzango wrote:Rvat.marcellus wrote:crvenkasti wrote:pizzon wrote:Eva wrote:Uf, uf, sve švaleri. Ovaj forum je opasno mjesto za plahe ženskice poput mene
Tako Hrvati i nastaju.
Koji kompleksi.
Guest- Guest
Eto. A posle se ljuti kada kažem da si glup i da imaš komplekse.tre911 wrote:Pa ti si kopleksaš, tvrdiš da si srbin a to ne postoji istočno od dunava i drine, tamo postoje samo turski vazali koje su turci oplođivali 500 godina tako da je sjeme srpsko tamo zartrto za sva vremena.dzango wrote:Kod kompleksaša su njihovi kompleksi činjenično stanje.tre911 wrote:Koji kompleksi??? činjenično stanjedzango wrote:tre911 wrote:Hrvati i srbi su postojali prije turaka, jedina je razlika što su Hrvati i opstali za razliku od vas turskih pravoslavaca koji sebe zovete još i srbima.dzango wrote:Rvat.marcellus wrote:crvenkasti wrote:pizzon wrote:Eva wrote:Uf, uf, sve švaleri. Ovaj forum je opasno mjesto za plahe ženskice poput mene
Tako Hrvati i nastaju.
Koji kompleksi.
Jebote jel ti proglasiš i kompleksašem onoga koji kaže da je 2 + 2 = 4 , ono isti kurac kao i ova tvoja priča, ljutiš se na sve koji ti kažu istinu u očidzango wrote:Eto. A posle se ljuti kada kažem da si glup i da imaš komplekse.tre911 wrote:Pa ti si kopleksaš, tvrdiš da si srbin a to ne postoji istočno od dunava i drine, tamo postoje samo turski vazali koje su turci oplođivali 500 godina tako da je sjeme srpsko tamo zartrto za sva vremena.dzango wrote:Kod kompleksaša su njihovi kompleksi činjenično stanje.tre911 wrote:Koji kompleksi??? činjenično stanjedzango wrote:tre911 wrote:Hrvati i srbi su postojali prije turaka, jedina je razlika što su Hrvati i opstali za razliku od vas turskih pravoslavaca koji sebe zovete još i srbima.dzango wrote:Rvat.marcellus wrote:crvenkasti wrote:pizzon wrote:Eva wrote:Uf, uf, sve švaleri. Ovaj forum je opasno mjesto za plahe ženskice poput mene
Tako Hrvati i nastaju.
Koji kompleksi.
Guest- Guest
Ma uopće ne sumnjam. Fizički je nemoguce primjetiti razliku.tre911 wrote:Da samo znaš koiliko ih se prošvercalo sa mujama kada su granice bile otvorene i niko živ posumnjao nijekaja_333 wrote:Koji su oni tamnije puti, niži i crni.. A da Srbi , al nema to veze s Turcima :), slučajnost.
2015-08-15
Alo, ako sumnjaš u ono sto govorimo, otvori na TV u tursku sapunicu i poslje toga otvori prozor i pogledaj niz ulicu.dzango wrote:To ti kažu tek posle? Jebiga kad ne pitaš na vreme.kaja_333 wrote:Koji su oni tamnije puti, niži i crni.. A da Srbi , al nema to veze s Turcima :), slučajnost.
2015-08-15
Sjebali ih njemci kada su ih počeli vraćati jer su skužili da ovi ne kuže arapski i druge jezike sa kojima se muje služekaja_333 wrote:Ma uopće ne sumnjam. Fizički je nemoguce primjetiti razliku.tre911 wrote:Da samo znaš koiliko ih se prošvercalo sa mujama kada su granice bile otvorene i niko živ posumnjao nijekaja_333 wrote:Koji su oni tamnije puti, niži i crni.. A da Srbi , al nema to veze s Turcima :), slučajnost.
Guest- Guest
:)tre911 wrote:Sjebali ih njemci kada su ih počeli vraćati jer su skužili da ovi ne kuže arapski i druge jezike sa kojima se muje služekaja_333 wrote:Ma uopće ne sumnjam. Fizički je nemoguce primjetiti razliku.tre911 wrote:Da samo znaš koiliko ih se prošvercalo sa mujama kada su granice bile otvorene i niko živ posumnjao nijekaja_333 wrote:Koji su oni tamnije puti, niži i crni.. A da Srbi , al nema to veze s Turcima :), slučajnost.
2015-08-15
Još bolje, neka pogleda freske na srpskim manastirima - Srbi u srednjem vijeku bili svjetlo smeđi i bijeloputi, a danas crnomanjasti, musavi i nosati. Ne može se izvornog Srbina naći u Srbiji ni za lijek. Potpuno promijenjen genetski kod, 500 godina je 500 godina, štaš.kaja_333 wrote:Alo, ako sumnjaš u ono sto govorimo, otvori na TV u tursku sapunicu i poslje toga otvori prozor i pogledaj niz ulicu.dzango wrote:To ti kažu tek posle? Jebiga kad ne pitaš na vreme.kaja_333 wrote:Koji su oni tamnije puti, niži i crni.. A da Srbi , al nema to veze s Turcima :), slučajnost.
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
Pa to mu govorim, oni su kao Slaveni a izgledaju ko izbjeglice. Mislim ne treba ti puno mudrosti da shvatiš sto se desilo ..Piglet wrote:Još bolje, neka pogleda freske na srpskim manastirima - Srbi u srednjem vijeku bili svjetlo smeđi i bijeloputi, a danas crnomanjasti, musavi i nosati. Ne može se izvornog Srbina naći u Srbiji ni za lijek. Potpuno promijenjen genetski kod, 500 godina je 500 godina, štaš.kaja_333 wrote:Alo, ako sumnjaš u ono sto govorimo, otvori na TV u tursku sapunicu i poslje toga otvori prozor i pogledaj niz ulicu.dzango wrote:To ti kažu tek posle? Jebiga kad ne pitaš na vreme.kaja_333 wrote:Koji su oni tamnije puti, niži i crni.. A da Srbi , al nema to veze s Turcima :), slučajnost.
2015-08-15
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Božo Petrov: Vidimo se na izborima
» Božo Petrov(pozer i lažnjak)
» Bozo Petrov protiv Istambulske konvencije
» Ivo Banac se na bošnjačkom kaže Božo Petrov
» Božo Petrov je izgubljen, treba mu opaliti 2-3 šamara da se sabere
» Božo Petrov(pozer i lažnjak)
» Bozo Petrov protiv Istambulske konvencije
» Ivo Banac se na bošnjačkom kaže Božo Petrov