Karamarko o Orepiću: Jasno smo mu rekli tko mora otići
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Karamarko o Orepiću: Jasno smo mu rekli tko mora otići
Rjesenje je da onda ostanu ovi sdp-ovi koji su smijenili Karamarkove, koji su smijenili Racanove koje Sanader nije dirao. Posteno mi reci, cudis li se ti da su DNRH prepisale skoro sve zemlje istocnog lagera. Nije li ti i malo neugodno.debotoijusto wrote:mislim ono...ljudi koji prate i pamte znaju slijed dogadjaja , to se zove realnost a ne navijanjeabraham wrote:Mene boli kiki a ti si navijac. Svake cetvrte godine dobijete po picki i onda dreka. Opuhali ste Tv, policiju , ukratko sve kada ste dosli prije pet godina i sada se pravite grbavi. Ajme, revasinzam. Kao i ekstra sjednica tehnicke vlade da se odobri Petrini odobri deset milja kredita. Mislim,potpuno razlicit mentalitet. Ono urbani vs ruralni, napredni vs nazadni itd. Poljska je vec bedostizna, pokusajte da drzite korak sa Rumunjski ciganima i Eu prosjacima. Nista, za tri godine, kada tvoji opet dodju na vlast, mijenjajte, cistite i sl. To nisu cistke niti revansizam vec onako, zajebancija.debotoijusto wrote:karamarko 5 dana prije gubitka izbora uvali 2x veci broj svojih u policijuabraham wrote:Sto je ista mijenjano jos od 89-90??? Ono su bila vremena i kadrovi. Tststststststssss kukuriku smijeni oko 400 kadrova u policiji. Nista normalnije nego ljude koje su oni postavili , ostaviti da rade. Dosli su po zasluzi i znanju. Znamo kako su radili i rade od uvijek. Neovisni do kosti, kao i DORH i mediji.
sto prije , kokos ili jaje
vidim da ucestalo spominjes tu cistku pa te podsjetih na kokos-jaje
abraham- Posts : 14669
2014-04-14
Re: Karamarko o Orepiću: Jasno smo mu rekli tko mora otići
sve ti rekohabraham wrote:Rjesenje je da onda ostanu ovi sdp-ovi koji su smijenili Karamarkove, koji su smijenili Racanove koje Sanader nije dirao. Posteno mi reci, cudis li se ti da su DNRH prepisale skoro sve zemlje istocnog lagera. Nije li ti i malo neugodno.debotoijusto wrote:mislim ono...ljudi koji prate i pamte znaju slijed dogadjaja , to se zove realnost a ne navijanjeabraham wrote:Mene boli kiki a ti si navijac. Svake cetvrte godine dobijete po picki i onda dreka. Opuhali ste Tv, policiju , ukratko sve kada ste dosli prije pet godina i sada se pravite grbavi. Ajme, revasinzam. Kao i ekstra sjednica tehnicke vlade da se odobri Petrini odobri deset milja kredita. Mislim,potpuno razlicit mentalitet. Ono urbani vs ruralni, napredni vs nazadni itd. Poljska je vec bedostizna, pokusajte da drzite korak sa Rumunjski ciganima i Eu prosjacima. Nista, za tri godine, kada tvoji opet dodju na vlast, mijenjajte, cistite i sl. To nisu cistke niti revansizam vec onako, zajebancija.debotoijusto wrote:karamarko 5 dana prije gubitka izbora uvali 2x veci broj svojih u policijuabraham wrote:Sto je ista mijenjano jos od 89-90??? Ono su bila vremena i kadrovi. Tststststststssss kukuriku smijeni oko 400 kadrova u policiji. Nista normalnije nego ljude koje su oni postavili , ostaviti da rade. Dosli su po zasluzi i znanju. Znamo kako su radili i rade od uvijek. Neovisni do kosti, kao i DORH i mediji.
sto prije , kokos ili jaje
vidim da ucestalo spominjes tu cistku pa te podsjetih na kokos-jaje
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Poruka iz Europe.Karamarko mora otići iz Vlade,ali i iz HDZ-a
» Milinović.'Ako ode Tomislav Karamarko,mora otići i Milijan Brkić
» Karamarko: Gospodin Radman treba otići
» Trump Oko 200 tisuća Salvadoraca mora otići iz SAD
» Britanija: zadnji pustinjak mora otići iz divljine
» Milinović.'Ako ode Tomislav Karamarko,mora otići i Milijan Brkić