Robovsko izrabljivanje radnika u Međugorju
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Robovsko izrabljivanje radnika u Međugorju
doveli bi oni i vase,ne brini..samo novac priznaju za svetinju..dzango wrote:Nema toga. Veća ponuda od potražnji i može im se.omni wrote:Vjernici su al u novac i jako lako ih je shebat, al to ljudima koji zive tamo nije jasno jer i sami imaju vjeru u novac. Koji mjesec ih stave na potpuni ignore, nitko nece da radi, nitko se ne javlja na oglas za posao pa ces da vidis kako se moli Gospa prije stavljanja kljuca u bravu i uci velika skola, al nema u ljudi sloge, zato nek trpe i cvile, jbg.maggie13 wrote:Pusti Gospu,deboto..ne izruguj se nicijoj vjeri..docim ovi koji ovo rade,ako rade,nisu vjernici..:-)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
opet ti o vrijedjanju vjere... tako i ovi muslimani sto god kazes - vrijedjas vjerumaggie13 wrote:tvoja stvar,samo,kao sto rekih,ne prilici nikome vrijrđati niciju vjeru..za razliku tih izrabljivaca,u to iskreno vjeruju mnogi posteni ljudi..debotoijusto wrote:moj upis opravdava gospu , gospo mojamaggie13 wrote:Pusti Gospu,deboto..ne izruguj se nicijoj vjeri..docim ovi koji ovo rade,ako rade,nisu vjernici..:-)
ona sve vidi i znala bi za ove pojave te osudila preko svoje glasnogovornice vicke
rukoljub
valjda bi muslimani trebali prihvatit nase poimanje slobode izrazavanja vjere a ne mi priblizit se njihovima
ako grijesim , gospo moja , nek gorim u ognju vjecnom
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Bi, što ne bi. Njima je svaki evro veliki kao kuća. I što više imaju, sve im je veći.maggie13 wrote:doveli bi oni i vase,ne brini..samo novac priznaju za svetinju..dzango wrote:Nema toga. Veća ponuda od potražnji i može im se.omni wrote:Vjernici su al u novac i jako lako ih je shebat, al to ljudima koji zive tamo nije jasno jer i sami imaju vjeru u novac. Koji mjesec ih stave na potpuni ignore, nitko nece da radi, nitko se ne javlja na oglas za posao pa ces da vidis kako se moli Gospa prije stavljanja kljuca u bravu i uci velika skola, al nema u ljudi sloge, zato nek trpe i cvile, jbg.maggie13 wrote:Pusti Gospu,deboto..ne izruguj se nicijoj vjeri..docim ovi koji ovo rade,ako rade,nisu vjernici..:-)
Homunisti zabrinuti, mogu biti bez brige.
Vrati onih 10 evra cicijo.Ero wrote:Homunisti zabrinuti, mogu biti bez brige.
misle da ce lezat na dva odra..ahaaadzango wrote:Bi, što ne bi. Njima je svaki evro veliki kao kuća. I što više imaju, sve im je veći.maggie13 wrote:doveli bi oni i vase,ne brini..samo novac priznaju za svetinju..dzango wrote:Nema toga. Veća ponuda od potražnji i može im se.omni wrote:Vjernici su al u novac i jako lako ih je shebat, al to ljudima koji zive tamo nije jasno jer i sami imaju vjeru u novac. Koji mjesec ih stave na potpuni ignore, nitko nece da radi, nitko se ne javlja na oglas za posao pa ces da vidis kako se moli Gospa prije stavljanja kljuca u bravu i uci velika skola, al nema u ljudi sloge, zato nek trpe i cvile, jbg.maggie13 wrote:Pusti Gospu,deboto..ne izruguj se nicijoj vjeri..docim ovi koji ovo rade,ako rade,nisu vjernici..:-)
2014-04-12
grijesis..sto se mene tice,samo iskazujes netoleranciju i nepristojnost..to za oganj se obrati vjernicima ;-)debotoijusto wrote:opet ti o vrijedjanju vjere... tako i ovi muslimani sto god kazes - vrijedjas vjerumaggie13 wrote:tvoja stvar,samo,kao sto rekih,ne prilici nikome vrijrđati niciju vjeru..za razliku tih izrabljivaca,u to iskreno vjeruju mnogi posteni ljudi..debotoijusto wrote:moj upis opravdava gospu , gospo mojamaggie13 wrote:Pusti Gospu,deboto..ne izruguj se nicijoj vjeri..docim ovi koji ovo rade,ako rade,nisu vjernici..:-)
ona sve vidi i znala bi za ove pojave te osudila preko svoje glasnogovornice vicke
rukoljub
valjda bi muslimani trebali prihvatit nase poimanje slobode izrazavanja vjere a ne mi priblizit se njihovima
I,btw,paralela ti ne drzi vodu..
2014-04-12
aemaggie13 wrote:grijesis..sto se mene tice,samo iskazujes netoleranciju i nepristojnost..to za oganj se obrati vjernicima ;-)debotoijusto wrote:opet ti o vrijedjanju vjere... tako i ovi muslimani sto god kazes - vrijedjas vjerumaggie13 wrote:tvoja stvar,samo,kao sto rekih,ne prilici nikome vrijrđati niciju vjeru..za razliku tih izrabljivaca,u to iskreno vjeruju mnogi posteni ljudi..debotoijusto wrote:moj upis opravdava gospu , gospo mojamaggie13 wrote:Pusti Gospu,deboto..ne izruguj se nicijoj vjeri..docim ovi koji ovo rade,ako rade,nisu vjernici..:-)
rukoljub
I,btw,paralela ti ne drzi vodu..
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Pa sto ne uzmu napojnicu odmah sebi . Valjda u blagajnu stave , bezvezeasilovski wrote:Zamisli ti to napojnicu da ti uzima, pa to nema niti u Pakistanu bokteEva wrote:Užas. To mi je kazal i jedan mladi konobar prošlo ljeto na moru da manču uzima gazda!!! Kaj, pa ni nas on dvoril i nije to njemu nagrada, nego tebi? Mislim, koji su to neljudi da kradu tuđu nagradu?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
A ebga onda je kako je, kad drugacije ne moze.dzango wrote:Nema toga. Veća ponuda od potražnji i može im se.omni wrote:Vjernici su al u novac i jako lako ih je shebat, al to ljudima koji zive tamo nije jasno jer i sami imaju vjeru u novac. Koji mjesec ih stave na potpuni ignore, nitko nece da radi, nitko se ne javlja na oglas za posao pa ces da vidis kako se moli Gospa prije stavljanja kljuca u bravu i uci velika skola, al nema u ljudi sloge, zato nek trpe i cvile, jbg.maggie13 wrote:Pusti Gospu,deboto..ne izruguj se nicijoj vjeri..docim ovi koji ovo rade,ako rade,nisu vjernici..:-)
omni-
2014-04-12
asilovski wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/sto-bi-rekla-majka-bozja-robovsko-izrabljivanje-radnica-u-medjugorju/881627.aspx
naslov je (ne)namjerno izmijenjen u jednom detalju, koji pak mijenja čitavi smisao teme....
jer se u tekstu ne govori o radnicima, već o radnicama, dakle osobama ženskog spola....
smatram da se jednostavno radi o tome da u hercegovini još uvijek nisu zapuhali novi vjetrovi koji donose sve blagodati liberalno-demokratskog sustava te se na ženu ne gleda jednako kao i na muškarca, bilo na radnome mjestu, bilo u kući, bilo gdje bilo....
tamo je patrijarhat još uvijek predvlavadajući oblik uređenja društva.....
T.- Posts : 17557
2014-04-14
inače prvim put čujem da gazda uzima manču radnicima.. ovdje u dalmaciji bi popio batine da radi takve stvari... tako da nevirujem
Guest- Guest
ja znam za takav slučaj kod mene, gazda je šipac, živi tu 50 godina, hrvatski nabada a žena mu ne zna niti slova.....
pošalji der kišu na međugorje i okolicu, tazbina mi baš danas posadila krumpire pa da se bolje primi....
smatram da se ne valja hvaliti svojim dobrim djelima.....te da je samo jedan koji će suditi o tome da li smo činili dobro ili nismo.....
kako hoćeš, to je bila samo zamolba, no i o ovome večeras će se jednoga dana suditi, možda ti bude žao nisi to uradio, a mogao si, nekome tko ti nije ništa nažao uradio....
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Robovsko izrabljivanje radnica u Međugorju
» 'Ukazanja u Međugorju bit će vrlo brzo priznata' Mons. Hoser je rekao kako njegovo izvješće o Međugorju ima pozitivne zaključke.
» imovinski pokret u epizodi stitimo domaceg radnika prestankom uvoza stranih radnika
» Dok na Jadranu nedostaje deseci tisuća radnika.. u industriji počinje faliti radnika.. Čardak iz HDZa trpa 3000novih uhljeba
» Katarina Peović : Mladi su dresirani za izrabljivanje
» 'Ukazanja u Međugorju bit će vrlo brzo priznata' Mons. Hoser je rekao kako njegovo izvješće o Međugorju ima pozitivne zaključke.
» imovinski pokret u epizodi stitimo domaceg radnika prestankom uvoza stranih radnika
» Dok na Jadranu nedostaje deseci tisuća radnika.. u industriji počinje faliti radnika.. Čardak iz HDZa trpa 3000novih uhljeba
» Katarina Peović : Mladi su dresirani za izrabljivanje
Page 2 of 2