DeutscheWelle - Ako Njemačka želi integrirati imigrante, Njemice će morati spavati s njima
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: DeutscheWelle - Ako Njemačka želi integrirati imigrante, Njemice će morati spavati s njima
Malo jerazwikan s obzirom da sam nabrojao koje su mu dobre strane : sćenski nastup i psihološki odnosi među filmowima.deda na aparatima wrote:RayMabus wrote:Hebe me se za Betmena. To je samo film. Swijetla , eksplozije , ljubawna prića , ljepotića i njen heroj , neki negatiwać bla ba bla ....oćrtano.
Nije to samo film, u filmu je zagonetka, ako nađeš šifru i odgonetneš ju dobiješ upute za život. Elite oduvijek tajno komuniciraju kroz ono što namjeću kao kulturu, ali poruku mogu razumjeti samo oni koji imaju ključ.
POnata je da owe dwije stawke dobiješ i za puno manje pare plus ako je film powijesni pa nešto i naućiš a Betmen nije powijesni film ....tako da je owaj film još jači od Betmena :
https://en.wikipedia.org/wiki/April_9th_%28film%29
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: DeutscheWelle - Ako Njemačka želi integrirati imigrante, Njemice će morati spavati s njima
ja nemam odgovor, nemam ključ, tako da ne znam, a i da ga imam ne bih smio reći što znamr_nevjesta wrote:trebaš biti ogavno bogat i imati povjerljivog batlera, i onda se možeš igrati tajanstvenim herojskim likovima, atraktivnim kostimima i hi-tech opremom i vozilima? i lomiti srca lijepim ženamadeda na aparatima wrote:Nije to samo film, u filmu je zagonetka, ako nađeš šifru i odgonetneš ju dobiješ upute za život.
Guest- Guest
zašto ne, reptilijanci i iluminati bi te ubili? :Sdeda na aparatima wrote:ja nemam odgovor, nemam ključ, tako da ne znam, a i da ga imam ne bih smio reći što znam
neva- Posts : 4367
2014-04-12
ili mene, što je još gore
2014-04-12
Uglawnom pored toliko dobrih ewropskih filmowa ekipa se loži na Hooliwod.
2014-04-11
r_nevjesta wrote:zašto ne, reptilijanci i iluminati bi te ubili? :Sdeda na aparatima wrote:ja nemam odgovor, nemam ključ, tako da ne znam, a i da ga imam ne bih smio reći što znam
btw. ako želiš gledati nešto šokantno, pogledaj novi X-Files, sa Mulderom i Scully, mislim da će te šokirati,
mene je
Guest- Guest
a evo, sad će Trump :Dkic wrote:
2014-04-12
hmm šokirati ili isprepadati, da se psihički pripremimdeda na aparatima wrote:btw. ako želiš gledati nešto šokantno, pogledaj novi X-Files, sa Mulderom i Scully, mislim da će te šokirati,
mene je
2014-04-12
ne želim ti kvariti zabavur_nevjesta wrote:hmm šokirati ili isprepadati, da se psihički pripremimdeda na aparatima wrote:btw. ako želiš gledati nešto šokantno, pogledaj novi X-Files, sa Mulderom i Scully, mislim da će te šokirati,
mene je
Guest- Guest
Ta je serija bila toliko popularna da se odma stworila na terenu hrpa teoretićara zawjere.deda na aparatima wrote:r_nevjesta wrote:zašto ne, reptilijanci i iluminati bi te ubili? :Sdeda na aparatima wrote:ja nemam odgovor, nemam ključ, tako da ne znam, a i da ga imam ne bih smio reći što znam
btw. ako želiš gledati nešto šokantno, pogledaj novi X-Files, sa Mulderom i Scully, mislim da će te šokirati,
mene je
Zanimljiwo ja nikad nisam wjerowao u wanzemaljće.....mislim na tu negatiwnu bratilju.
Poćelo me zanima kad sam iskopao pranje mozga nekoj indiwidui na Marsu itd itd itd prije par tisuća godina.
2014-04-11
aha dobrodeda na aparatima wrote:ne želim ti kvariti zabavu
onda ću biti spremna na sve
2014-04-12
Ne znam koliko je priča o wanzemaljćima bitna.
Ja to gledam samo kao smetnju ka putu ka čišćenju uma ....jer rade traume otimanjem , pranejm mozga i tako to da sad ne ulazim ....uglawnom samo su mi smetnja na putu.
Pošto je to tako tj nisu glawni problem ....a imam ćilj ....tu dijeluje wrlo jednostawni mehanizam prisutan kao i kod naćista : SWE IH POBIJTE.
Oni su samo smetnaj i to jedna od smetnji ...nebitni su owo je ćilj.
Teoretićari zawjere su oni koji su zaglawili u tome i misle da je to najbinija stwar na swijetu.
JOk oni su samo mala smetnjića na putu do owoga :
Ja to gledam samo kao smetnju ka putu ka čišćenju uma ....jer rade traume otimanjem , pranejm mozga i tako to da sad ne ulazim ....uglawnom samo su mi smetnja na putu.
Pošto je to tako tj nisu glawni problem ....a imam ćilj ....tu dijeluje wrlo jednostawni mehanizam prisutan kao i kod naćista : SWE IH POBIJTE.
Oni su samo smetnaj i to jedna od smetnji ...nebitni su owo je ćilj.
Teoretićari zawjere su oni koji su zaglawili u tome i misle da je to najbinija stwar na swijetu.
JOk oni su samo mala smetnjića na putu do owoga :
Last edited by RayMabus on 18/3/2016, 00:48; edited 1 time in total
2014-04-11
Što su novi fajlovi tako loši? Oni stari su mi ostali u lijepom sjećanju.deda na aparatima wrote:ne želim ti kvariti zabavur_nevjesta wrote:hmm šokirati ili isprepadati, da se psihički pripremimdeda na aparatima wrote:btw. ako želiš gledati nešto šokantno, pogledaj novi X-Files, sa Mulderom i Scully, mislim da će te šokirati,
mene je
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
wha-RayMabus wrote:deda na aparatima wrote:r_nevjesta wrote:deda na aparatima wrote::pale:oaćelo me zanima kad sam iskopao pranje mozga nekoj indiwidui na Marsu itd itd itd prije par tisuća godina.
ma od svega, ja jos najvise stavljam novce na vanzemaljce, sisu nasu energiju a la matrix, prije to nego onaj francuski klosar..
Swe šta je putu čistome umu je samo smetnja a ne ćilj.
Emanićipaćija.
Samo prepreka.
SWE IH POBIJTE.
IDEMO DALJE.
Emanićipaćija.
Samo prepreka.
SWE IH POBIJTE.
IDEMO DALJE.
2014-04-11
Odo spawat.
SWE ĆEMO TO POBITI.
SMETNJE NA PUTU ČISTOM UMU.
SWE ĆEMO TO POBITI.
SMETNJE NA PUTU ČISTOM UMU.
2014-04-11
aj noc, 15,000 postova vec :D
emigrantkinje čine do 10% većinom su supruge i sestre umjerenih kanibala koji su nakon propale islamske revolucije utekli u Njemačku, osim toga one se ne pitaju, ne izlaze, peru kuhaju i isključivo se jebavaju sa kanibalima braćom i stričevima, tako da...Totenkopf wrote:a ne kažu da bi nijemci trebali je*a*ati imigrantkinje.....
smatram da se radi o čistoj diskriminaciji prema spolu......
Kermit-
2014-04-17
Pa ovo je glavni problem njihove integracije u društvo. Pored ovog što si ti napisao ja nisam siguran koliko europski muškarci žele te žene, tako da njima ostaju samo muškarci sa kojima su rasle. Pa onda to ostaje zatvoreni krug.asilovski wrote:emigrantkinje čine do 10% većinom su supruge i sestre umjerenih kanibala koji su nakon propale islamske revolucije utekli u Njemačku, osim toga one se ne pitaju, ne izlaze, peru kuhaju i isključivo se jebavaju sa kanibalima braćom i stričevima, tako da...Totenkopf wrote:a ne kažu da bi nijemci trebali je*a*ati imigrantkinje.....
smatram da se radi o čistoj diskriminaciji prema spolu......
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Kako misliš tko bi ženu koja ne mrda , kuha i pere i raduje se samo tvojoj batini...još da higijenu održava i naručujem komplet iz Alepa
2014-04-15
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Batarelo "ne može spavati i dobio je vrućicu" kad je čuo da Kujundžić ne želi zabraniti pobačaj
» Njemačka ubijedljivo najatraktivnija za imigrante
» Poljska ne želi muslimanske imigrante, no promovira naseljavanje Ukrajinaca
» Vlast želi nasilno integrirati Filozofski fakultet i Katolički bogoslovni fakultet
» njemačka protjeruje samo 'normalne' imigrante, isil-ovci zaštićeni zakonom ostaju...
» Njemačka ubijedljivo najatraktivnija za imigrante
» Poljska ne želi muslimanske imigrante, no promovira naseljavanje Ukrajinaca
» Vlast želi nasilno integrirati Filozofski fakultet i Katolički bogoslovni fakultet
» njemačka protjeruje samo 'normalne' imigrante, isil-ovci zaštićeni zakonom ostaju...
Page 4 of 5