DeutscheWelle - Ako Njemačka želi integrirati imigrante, Njemice će morati spavati s njima
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: DeutscheWelle - Ako Njemačka želi integrirati imigrante, Njemice će morati spavati s njima
Pozowi i neku glupu pičku pa onda gledajte zajedno.kic wrote:HQ je u Batman vs Superman?
onda možda i pogledam taj film.. dvoboj nakaza koji pokazuju bradavice kroz kostime.. xD
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: DeutscheWelle - Ako Njemačka želi integrirati imigrante, Njemice će morati spavati s njima
ne nije retardiran, njemački javni medij, njemački novinari, njemački političari.. ali kriva je Britanija, normalnoRayMabus wrote:NIje retardiran. Namjerno to radi. Welika Britanija i ostala ekipa. Jaka NJemačka je opasnost. Sad će ih razhebat. Neće se nikad oporawit od owoga.
To je rat.
valjda ih hipnotizira, šalje im negativne moždane valove preko La Manchea
neva- Posts : 4367
2014-04-12
kic wrote:HQ je u Batman vs Superman?
onda možda i pogledam taj film.. dvoboj nakaza koji pokazuju bradavice kroz kostime.. xD
U Suicide Squad!
Guest- Guest
pa možda poslije svrati do mene na sex maraton dok ti masturbiraš po forumu, a good idea young fella :pRayMabus wrote:Pozowi i neku glupu pičku pa onda gledajte zajedno.kic wrote:HQ je u Batman vs Superman?
dobro, oprostideda na aparatima wrote:kic wrote:HQ je u Batman vs Superman?
U Suicide Squad!
r_nevjesta wrote:
haha odgovara mi? nije ni čudo što nisi znao, kad čitaš samopametne znanstveneknjige, a ne stripove
jedino Marc je znao da se radi o dr. Harleene Frances Quinn, Harley Quinn, Jokerovoj dragoj, ti si mislio da je to neka prkosna punkerica :D
film nisam gledala, ali hoću
nema veze, google zna sve, pa onda i ja saznam sve što nisam prije znao
Guest- Guest
A?kic wrote:dobro, oprostideda na aparatima wrote:kic wrote:HQ je u Batman vs Superman?
U Suicide Squad!
Guest- Guest
Normalno da je dobra ideja. Pa ja nisam odbio izlazak u kino kad sam postawio ono pitanje nego samo da widim jel to gdje wodi ili ne.kic wrote:pa možda poslije svrati do mene na sex maraton dok ti masturbiraš po forumu, a good idea young fella :pRayMabus wrote:Pozowi i neku glupu pičku pa onda gledajte zajedno.kic wrote:HQ je u Batman vs Superman?
Theathan ( osoba ) woli swijetla. U kinu ima puno swijetala.
2014-04-11
po traileru mi se čini da ima razbijanja i eksplozija, nema bradavica kroz kostime.. ali unleash your imagination, samo nebo je granica :Dkic wrote:HQ je u Batman vs Superman?
2014-04-12
Pa šta ja znam. Kod mene ti je swe geostrategija a ja sam razmišljajući o owomome poćeo postawljati pitanje : zašto ne ?r_nevjesta wrote:ne nije retardiran, njemački javni medij, njemački novinari, njemački političari.. ali kriva je Britanija, normalnoRayMabus wrote:NIje retardiran. Namjerno to radi. Welika Britanija i ostala ekipa. Jaka NJemačka je opasnost. Sad će ih razhebat. Neće se nikad oporawit od owoga.
To je rat.
Onda sam shwatio da je bolje da ih se izmiksa do neprepoznatljiwosti i oslabi kao naćiju.
2014-04-11
i je li ti bolja kao znanstvena štreberica ili kao Jokerova nevjesta, punkerica?deda na aparatima wrote:nema veze, google zna sve, pa onda i ja saznam sve što nisam prije znao
btw i ja stvarno onako smiješno držim mali prst kad pijem nešto iz šalice :D
2014-04-12
To je zato jer si peder ......r_nevjesta wrote:
2014-04-11
r_nevjesta wrote:
i je li ti bolja kao znanstvena štreberica ili kao Jokerova nevjesta, punkerica?
ne znam, nisam došao do tih detalja, to je više materijal za Sheldona Coopera
meni je tu najintrigantniji onaj dio gdje ju Joker gurne u bazen sa otrovom, kiselinom što već
Guest- Guest
mhm, isto volim muške kao i tiRayMabus wrote:To je zato jer si peder ......
2014-04-12
r_nevjesta wrote:ne nije retardiran, njemački javni medij, njemački novinari, njemački političari.. ali kriva je Britanija, normalnoRayMabus wrote:NIje retardiran. Namjerno to radi. Welika Britanija i ostala ekipa. Jaka NJemačka je opasnost. Sad će ih razhebat. Neće se nikad oporawit od owoga.
To je rat.
to mi nije jasno, ekipa u svemu vidi krivicu amera, britanaca, i židova, a kako i sama kažeš njemačko vodstvo i političari za koje glasuju njemci, njemački mediji koje kupuju njemci, svi lobiraju za imigrante, i sami njemci izlaze na ulicu i pljeskaju im kada ovi se dočepali njemačke itd..
ali eto krivi ameri i židovi
Guest- Guest
Možemo ih zajedno hebat.r_nevjesta wrote:mhm, isto volim muške kao i tiRayMabus wrote:To je zato jer si peder ......
2014-04-11
ni ja nisam došla do tog dijeladeda na aparatima wrote:meni je tu najintrigantniji onaj dio gdje ju Joker gurne u bazen sa otrovom, kiselinom što već
ali to je dokaz da je zbilja trknuta
on je gurne u bazen s otrovom, a ona se zaljubi u njega
2014-04-12
Mase su glupe. Prodaš im priču o slobodi i one to popiju.preko_vode_do_slobode wrote:r_nevjesta wrote:ne nije retardiran, njemački javni medij, njemački novinari, njemački političari.. ali kriva je Britanija, normalnoRayMabus wrote:NIje retardiran. Namjerno to radi. Welika Britanija i ostala ekipa. Jaka NJemačka je opasnost. Sad će ih razhebat. Neće se nikad oporawit od owoga.
To je rat.
to mi nije jasno, ekipa u svemu vidi krivicu amera, britanaca, i židova, a kako i sama kažeš njemačko vodstvo i političari za koje glasuju njemci, njemački mediji koje kupuju njemci, svi lobiraju za imigrante, i sami njemci izlaze na ulicu i pljeskaju im kada ovi se dočepali njemačke itd..
---
Uglawnom owo je netko pametan smislio al me to ne zanima nego sam počeo owo gledat kao ok stwar za Hr.
2014-04-11
ove srednjoeuropske i sjevernoeuropske razvijenije zemlje očito imaju neki problem s instinktom očuvanja i preživljavanja, valjda im je instinkt oslabio zbog više od pola stoljeća mira, demokracije, blagostanja i udobnog življenjapreko_vode_do_slobode wrote:to mi nije jasno, ekipa u svemu vidi krivicu amera, britanaca, i židova, a kako i sama kažeš njemačko vodstvo i političari za koje glasuju njemci, njemački mediji koje kupuju njemci, svi lobiraju za imigrante, i sami njemci izlaze na ulicu i pljeskaju im kada ovi se dočepali njemačke itd..
2014-04-12
r_nevjesta wrote:ni ja nisam došla do tog dijeladeda na aparatima wrote:meni je tu najintrigantniji onaj dio gdje ju Joker gurne u bazen sa otrovom, kiselinom što već
ali to je dokaz da je zbilja trknuta
on je gurne u bazen s otrovom, a ona se zaljubi u njega
To znači da ju je on stvorio, jer i on je prije nego je postao Joker pao u istu smjesu.
Stvorio ju je da bude slična njemu. A prije toga je bila slaba, nesigurna, uplakana...
Uradio je to namjerno, pa ako preživi, preživi...
Znači priča ima neku dubinu, dublji smisao.
Betmanu su ubili roditelje pa se on osvećuje svim lopovima, to je već klišej, i to poprilično plitak i površan. Superman ima još gluplju pozadinu.
Last edited by deda na aparatima on 18/3/2016, 00:05; edited 1 time in total
Guest- Guest
origin priče mi nikad nisu bile toliko važne, zapravo najbolji Jocker je onaj u Dark Knight filmu zato što se uopće ne priča o Jockerovim razlozima i prošlosti, sve što znaš je koji su mu planovi, i to je zastrašujuće..deda na aparatima wrote:
inače je dobro opisao sam zašto je The Trickster ovdje, jer krši slobodnu volju drugim ljudima, kroz humor, ili plač, svejedno je, to je prava zloba..
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Batarelo "ne može spavati i dobio je vrućicu" kad je čuo da Kujundžić ne želi zabraniti pobačaj
» Njemačka ubijedljivo najatraktivnija za imigrante
» Poljska ne želi muslimanske imigrante, no promovira naseljavanje Ukrajinaca
» Vlast želi nasilno integrirati Filozofski fakultet i Katolički bogoslovni fakultet
» njemačka protjeruje samo 'normalne' imigrante, isil-ovci zaštićeni zakonom ostaju...
» Njemačka ubijedljivo najatraktivnija za imigrante
» Poljska ne želi muslimanske imigrante, no promovira naseljavanje Ukrajinaca
» Vlast želi nasilno integrirati Filozofski fakultet i Katolički bogoslovni fakultet
» njemačka protjeruje samo 'normalne' imigrante, isil-ovci zaštićeni zakonom ostaju...
Page 2 of 5