Sirija
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: Sirija
kurdi oborili turski helikopter, odličan video, pogledajte zadnjih 1 minutu.. samo neznam gdje je ovo bilo i jeli 100% točno i od kada i protiv koga.. navodno kurdi vs turaka,
Guest- Guest
2014-04-14
preko_vode_do_slobode wrote:Poginuo neki ISIS-ov zapovjednik kod Derezzora-(one asadove enklave u isil teritoriju)...
međutim unatoč tome izgleda da je ISIS osvojio bolnicu i napredovao unutar četvrti
http://www.index.hr/vijesti/clanak/nema-kraja-zvjerstvima-islamska-drzava-napala-bolnicu-na-istoku-sirije/893338.aspx
evo , nemjereni kanibali osvojili bolnicu, vjerojatno će ovi ranjenici završiti kao naši na ovčari
islamska država se ponovo širi i bahati.. barem protiv assada i umjerenih kanibala..
a i umjereni kanibali isto tako osvajaju teritorij protiv assada.. ovaj rat neće nikada završiti, nije mi jasno zašto su se rusi povukli, taman u najgorem trenutku za umjerene kanibale
Guest- Guest
Da ne bi bilo zabune,za riješenje prekapacitiranosti u bolničkom smještaju,antifašizam polaže ©opyright.Ovčara a i ovo u Siriji rađeno je po antifašističkom modelu Jazovke.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
joda, moze zamolba, ne citiraj index , pliz, mozes citirati i vijesti ummeta al nemoj index i zhutarnjipreko_vode_do_slobode wrote:preko_vode_do_slobode wrote:Poginuo neki ISIS-ov zapovjednik kod Derezzora-(one asadove enklave u isil teritoriju)...
međutim unatoč tome izgleda da je ISIS osvojio bolnicu i napredovao unutar četvrti
http://www.index.hr/vijesti/clanak/nema-kraja-zvjerstvima-islamska-drzava-napala-bolnicu-na-istoku-sirije/893338.aspx
evo , nemjereni kanibali osvojili bolnicu, vjerojatno će ovi ranjenici završiti kao naši na ovčari
islamska država se ponovo širi i bahati.. barem protiv assada i umjerenih kanibala..
a i umjereni kanibali isto tako osvajaju teritorij protiv assada.. ovaj rat neće nikada završiti, nije mi jasno zašto su se rusi povukli, taman u najgorem trenutku za umjerene kanibale
Leviathan2 wrote:joda, moze zamolba, ne citiraj index , pliz, mozes citirati i vijesti ummeta al nemoj index i zhutarnjipreko_vode_do_slobode wrote:preko_vode_do_slobode wrote:Poginuo neki ISIS-ov zapovjednik kod Derezzora-(one asadove enklave u isil teritoriju)...
stranicu prije sam stavio vijesti sa stranog izvora, a index je za one koji ne žele čitati eng jezik
Guest- Guest
ma nema veze, citat cu radije engleski nego da mi vredja oci nesto kao index il zhutarnji
И показа ми чисту реку воде живота, бистру као кристал, која излажаше од престола Божијег и Јагњетовог.
Winter is coming-
2014-04-14
ma index i dnevno hr su jedino dobri sa clancima zrinke k, sto se tice politike ili bilo cega ostalog copypast i to cisto smecarskih tekstovaWinter is coming wrote:ma sta fali indexu,tu pise kad se rodi tele sa 2 glave ili neki ufo sleti negdje,valja i to procitati
2014-04-14
Antifašizam je svjetski poznat po prekomjernom trošenju resursa u zdravstvenom sustavu. Veljko Bulajić je davnih dana snimio film o zdravstvenoj skrbi antifašističkih osiguranika, ratnih vojnih invalida pa čak i umirovljenih kulturnih djelatnika poput Vladimira Nazora... poslije je većina osiguranika stradala na jednoj drugoj manjoj rijeci i rasteretila sustav, a sve to je posljedica pritiska iz vana, prije svega njemačke.Iknar je gay wrote:Da ne bi bilo zabune,za riješenje prekapacitiranosti u bolničkom smještaju,antifašizam polaže ©opyright.Ovčara a i ovo u Siriji rađeno je po antifašističkom modelu Jazovke.
Winter is coming wrote:© REUTERS/ David Mdzinarishvili
POLITICS
Dite moje pijano........................fulao si temu.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
mutava baštarda wrote:Antifašizam je svjetski poznatIknar je gay wrote:Da ne bi bilo zabune,za riješenje prekapacitiranosti u bolničkom smještaju,antifašizam polaže ©opyright.Ovčara a i ovo u Siriji rađeno je po antifašističkom modelu Jazovke.
Tako je ranko bake svoje.
2014-04-20
ma nije to nego sam objedinio tu nekoliko tema nevezano za Siriju,nisam mislio da smetaYehudi wrote:Winter is coming wrote:© REUTERS/ David Mdzinarishvili
POLITICS
Winter is coming-
2014-04-14
Winter is coming wrote:ma nije to nego sam objedinio tu nekoliko tema nevezano za Siriju,nisam mislio da smetaYehudi wrote:Winter is coming wrote:© REUTERS/ David Mdzinarishvili
POLITICS
Ma sve pet, izgledalo mi je malo ...........ono............... znaš.
2014-04-20
--------------- KURDI OBORILI ERDOGANOV VOJNI HELKOPTER - COBRA -----------------
VIDEO U LINKU
------------http://www.anna-news.info/node/57814------------------
-----------Jučer, 13. svibnja oko 4:30 sati za vrijeme bitke u planinama kurdskih gerilaca u turskom Hakkari regiji-------------
---------Cobra sat chatrash..............na 3.30 min............
Kako ga je satra.... .....za 5...odbio mu repnu propelu......aj doli turčine
Cobra down
VIDEO U LINKU
------------http://www.anna-news.info/node/57814------------------
-----------Jučer, 13. svibnja oko 4:30 sati za vrijeme bitke u planinama kurdskih gerilaca u turskom Hakkari regiji-------------
---------Cobra sat chatrash..............na 3.30 min............
Kako ga je satra.... .....za 5...odbio mu repnu propelu......aj doli turčine
Cobra down
2014-04-20
Winter is coming wrote:stvarno su mu jebali kevu
OK, doista govore Farsi, jezikom koji se priča u Iranu, ali to su svejedno Kurdi koji su vjerojatno došli iz Irana
( i sobom donili Strele-Igle ) a u pomoć svojoj braći koje masakrira erdoganova janičarska soldateska.
Bilo kako bilo, janičarski vojni helikopter Cobra je dobio po repu............
2014-04-20
jebiga,kurdi ce tu odigrati znacajnu ulogu,ti knflikti niskog intenziteta koji traju godinama,vrlo su iscrpljujuci ekonomski
Winter is coming-
2014-04-14
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Page 34 of 50