Koliko...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Koliko...
Koliko sudije kradu malu cedevitu protiv drzavnog mutanta iz zeleznika, to je strasno!
da li toliko mrzim igracku pickouste pedercine da navijam za cedevitu kao da partizan igra?
da li toliko mrzim igracku pickouste pedercine da navijam za cedevitu kao da partizan igra?
Guest- Guest
Re: Koliko...
Bilan je odlican igrac, pravi moderni centar
nowitzki-
2014-04-27
kinsey pravi korake kao vrata, sudija svira kos-faul ,,belom medvedu'' iz nemacke...
Guest- Guest
Braćala wrote:Koliko sudije kradu malu cedevitu protiv drzavnog mutanta iz zeleznika, to je strasno!
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
i to je presudilo tekmuBraćala wrote:kinsey pravi korake kao vrata, sudija svira kos-faul ,,belom medvedu'' iz nemacke...
muckodjubre wrote:i to je presudilo tekmuBraćala wrote:kinsey pravi korake kao vrata, sudija svira kos-faul ,,belom medvedu'' iz nemacke...
isto u 3/4 miller pravi korake, sudije sude faul i daju mu bacanja...
Guest- Guest
Similar topics
» Koliko košta Vesna a koliko Jadranka? Jesu li skuplje od Stipe ili su jeftinije?
» Koliko su ljudi u godinu dana izgubili Ukrajinci, a koliko Rusi? Ovo su sve procjene
» Covid-potvrde u bolnicama: Koliko je zaraženo cijepljenih, a koliko necijepljenih
» Fenomen bujanja uhljeba '82:Koliko Jugoslovena radi u društvenom sektoru,koliko u industriji?
» EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži
» Koliko su ljudi u godinu dana izgubili Ukrajinci, a koliko Rusi? Ovo su sve procjene
» Covid-potvrde u bolnicama: Koliko je zaraženo cijepljenih, a koliko necijepljenih
» Fenomen bujanja uhljeba '82:Koliko Jugoslovena radi u društvenom sektoru,koliko u industriji?
» EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1