Kraljevski prijam
Page 11 of 12
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Re: Kraljevski prijam
To su te godine, Kajo. I ona je samo od krvi i mesa.kaja_333 wrote:Pa dobro to ovim jugosifilisfilicarima. Meni je ona simpa , ja bi joj čisto dobronamjerno promjenila stil da izgleda bolje. Ili da smršavi 30 kila. Jer ona je lijepa žena, šteta.Ero wrote:Kajo, nešto drugo je u pitanju.
Stil oblačenja je samo paravan za to drugo.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Ero wrote:Yehudi wrote:Ero wrote:Ratuješ? Koji je razlog?
Živiš u demokraciji, zemlju možeš napustiti kad god to poželiš.
Ako nemaš putovnicu i novac za kartu, reci, pomoći ću ti...
Ti si tup ili šta, na jednu šalu si zapjenio
Šali se ti na račun Putina, na primjer.
Jbte, da sam žensko i da ih imam 12, jednu mu ne bih dao ni pogledat.
Ebi ga ,Ero,mogu samo Putinu skinuti kapu,lik je Bog,a vidi mu Boginju njegovu...
Guest- Guest
Ma da ima 15 kila manje izgledala bi i 10 godina mlađe. A šteta, bas lijepa glava.Ero wrote:To su te godine, Kajo. I ona je samo od krvi i mesa.kaja_333 wrote:Pa dobro to ovim jugosifilisfilicarima. Meni je ona simpa , ja bi joj čisto dobronamjerno promjenila stil da izgleda bolje. Ili da smršavi 30 kila. Jer ona je lijepa žena, šteta.Ero wrote:Kajo, nešto drugo je u pitanju.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Potpuno irelevantno.
Nisam ja potegao izgled kao mjerilo sposobnosti, ili ne sposobnosti.
Nisam ja potegao izgled kao mjerilo sposobnosti, ili ne sposobnosti.
To mu je unuka?bogomdani wrote:Ero wrote:Yehudi wrote:Ero wrote:Ratuješ? Koji je razlog?
Ebi ga ,Ero,mogu samo Putinu skinuti kapu,lik je Bog,a vidi mu Boginju njegovu...
2015-08-15
Ženske u onim godinama, neke čak i puno prije, imaju ponekad nepremostive probleme.kaja_333 wrote:Ma da ima 15 kila manje izgledala bi i 10 godina mlađe. A šteta, bas lijepa glava.Ero wrote:To su te godine, Kajo. I ona je samo od krvi i mesa.kaja_333 wrote:Pa dobro to ovim jugosifilisfilicarima. Meni je ona simpa , ja bi joj čisto dobronamjerno promjenila stil da izgleda bolje. Ili da smršavi 30 kila. Jer ona je lijepa žena, šteta.Ero wrote:Kajo, nešto drugo je u pitanju.
Puno utječe i stresan posao, a toga joj ne manjka.
Nešto se da s hormonskim tabletama urediti, ali ne baš sve...
PS: Koliko znam 2x dnevno je na spravama
Ero wrote:Ženske u onim godinama, neke čak i puno prije, imaju ponekad nepremostive probleme.kaja_333 wrote:Ma da ima 15 kila manje izgledala bi i 10 godina mlađe. A šteta, bas lijepa glava.Ero wrote:To su te godine, Kajo. I ona je samo od krvi i mesa.kaja_333 wrote:Pa dobro to ovim jugosifilisfilicarima. Meni je ona simpa , ja bi joj čisto dobronamjerno promjenila stil da izgleda bolje. Ili da smršavi 30 kila. Jer ona je lijepa žena, šteta.Ero wrote:Kajo, nešto drugo je u pitanju.
slabo nešto na tim spravama...u svakom slučaju ako ste tako dobri kao što tvrdiš reci nek se malo baci na trčanje...ja sam spao na 75...ona ako sa sadašnjih 98 dođe na 86 već će biti bolje, gojazna ali bolja.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Čemu mu je služila "Putinova soba" kod Berlusconija?bogomdani wrote:Ero wrote:Yehudi wrote:Ero wrote:Ratuješ? Koji je razlog?
Bezveze, pustimo to, a nije ni tema...
Ja sam skočio sa 84 na 94...sjedenje za računalom, jbga...Moram nešto činiti po tom pitanju.epikur37 wrote:Ero wrote:Ženske u onim godinama, neke čak i puno prije, imaju ponekad nepremostive probleme.kaja_333 wrote:Ma da ima 15 kila manje izgledala bi i 10 godina mlađe. A šteta, bas lijepa glava.Ero wrote:To su te godine, Kajo. I ona je samo od krvi i mesa.kaja_333 wrote:Pa dobro to ovim jugosifilisfilicarima. Meni je ona simpa , ja bi joj čisto dobronamjerno promjenila stil da izgleda bolje. Ili da smršavi 30 kila. Jer ona je lijepa žena, šteta.Ero wrote:Kajo, nešto drugo je u pitanju.
slabo nešto na tim spravama...u svakom slučaju ako ste tako dobri kao što tvrdiš reci nek se malo baci na trčanje...ja sam spao na 75...ona ako sa sadašnjih 98 dođe na 86 već će biti bolje, gojazna ali bolja.
Samo ti je jedan lijek Ero, manje jesti.Ero wrote:Ja sam skočio sa 84 na 94...sjedenje za računalom, jbga...Moram nešto činiti po tom pitanju.epikur37 wrote:Ero wrote:Ženske u onim godinama, neke čak i puno prije, imaju ponekad nepremostive probleme.kaja_333 wrote:Ma da ima 15 kila manje izgledala bi i 10 godina mlađe. A šteta, bas lijepa glava.Ero wrote:To su te godine, Kajo. I ona je samo od krvi i mesa.kaja_333 wrote:Pa dobro to ovim jugosifilisfilicarima. Meni je ona simpa , ja bi joj čisto dobronamjerno promjenila stil da izgleda bolje. Ili da smršavi 30 kila. Jer ona je lijepa žena, šteta.Ero wrote:Kajo, nešto drugo je u pitanju.
2015-08-15
stvarno predsjednica sve deblja i deblja.. još upisala doktorat.. koji će joj to kurac u životu.. pazi ovo.. ima funkciju predsjednice , što znači da je cijeli dan uglavnom u sjedećem položaju i non stop na nekim zakuskama ili ručkovima, i onda umjesto kada završi sa time, da recimo ode trčat ili trenirati, ova još doktorat... biti će sve deblja i deblja.
ona crnkinja koja je bila desna ruka Georgu Bushu, condolina rice, se budila u u 5ujutro i prije nego bi se sastala sa bushem i išla bi prvo u teretanu, pa posli u bijelu kuću.. i pazila kako se hrani
ona crnkinja koja je bila desna ruka Georgu Bushu, condolina rice, se budila u u 5ujutro i prije nego bi se sastala sa bushem i išla bi prvo u teretanu, pa posli u bijelu kuću.. i pazila kako se hrani
Guest- Guest
To čini i gđa KGK. Na prvi sastanak ujutro dolazi iz teretane.preko_vode_do_slobode wrote:ona crnkinja koja je bila desna ruka Georgu Bushu, condolina rice, se budila u u 5ujutro i prije nego bi se sastala sa bushem i išla bi prvo u teretanu, pa posli u bijelu kuću.. i pazila kako se hrani
Hormonske promjene, stres...i hrana, naravno, čini svoje.
nevirujem da dolazi iz teretane, nebi dolazila onda sve masnija i masnija.. inače dosta ljudi se pravda sa tim hormonskim poremećajima, a u stvarnosti možda 0.01% ima takve probleme , ostali se debljaju radi spize i malo kretanja..Ero wrote:To čini i gđa KGK. Na prvi sastanak ujutro dolazi iz teretane.preko_vode_do_slobode wrote:ona crnkinja koja je bila desna ruka Georgu Bushu, condolina rice, se budila u u 5ujutro i prije nego bi se sastala sa bushem i išla bi prvo u teretanu, pa posli u bijelu kuću.. i pazila kako se hrani
Hormonske promjene, stres...i hrana, naravno, čini svoje.
Guest- Guest
Koja gadna seljanka
2014-04-14
preko_vode_do_slobode wrote:stvarno predsjednica sve deblja i deblja.. još upisala doktorat.. koji će joj to kurac u životu.. pazi ovo.. ima funkciju predsjednice , što znači da je cijeli dan uglavnom u sjedećem položaju i non stop na nekim zakuskama ili ručkovima, i onda umjesto kada završi sa time, da recimo ode trčat ili trenirati, ova još doktorat... biti će sve deblja i deblja.
Aj kakav doktorat, to će dobiti ovako dopisno. Ostvaruje neispunjeme snove iz mladosti, jednako kao i putovanjima da joj guzlca vidi puta
a na račun države. I tamo samo trpa u sebe. Poslije će reći da joj štitnjača ne radi dobro od stresa., kao i sve bucke-debeljucke.
Za predcednicu je dovoljno da bude lijepa i nasmijana....misle neki.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Bilo kako bilo ali do sada ubjedljivo najbolja predsjednica/k do sada. Smijesno je porediti jazavca i lignju s KGK.
2014-04-14
abraham wrote:Koja gadna seljanka
Ovo mora na plastičnu operaciju.
Za KG preporučam podvezivanje želuca/ buraga.
No barem nije precjednica već prva dama
kao i onaj naš-prvi muž u Hrvata, njemu ni liposukcija nebi pomogla.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
abraham wrote:Koja gadna seljanka
pa nije baš, debeljuca i američki potrčko jeste ali obrazovana i ima politički kliker
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Sara???epikur37 wrote:abraham wrote:Koja gadna seljanka
pa nije baš, debeljuca i američki potrčko jeste ali obrazovana i ima politički kliker
abraham-
2014-04-14
Sara Netanyahu?
2014-04-14
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Page 11 of 12