Kraljevski prijam
Page 2 of 12
Page 2 of 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Re: Kraljevski prijam
pizzon wrote:Enlarge this image
ovako, odelo je blam, za jednog predsednika vlade, u konkretnoj situaciji.
prvo, nepeglano, a drugo, to govori o kvalitetu materijala.
morao je da bude picnutiji ! ovo, ovo je ispod nivoa.
yebemu, pa vlajda hr ima lovu da kupi jedno kvalitetno odelo
za vanredne situacije.
To mu je i radno i paradno, ni kravatu nije stavio drugu na večeri, štedljiv je. nemam zamjerke za njih.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Eva wrote:To ti je Karamarkova supruga broj 2, a inače njegova dugogodišnja flundra koja je po nalogu HDZ-a i Nine Pavića, a u svrhu spašavanja Karamarkova braka, bila u Beogradu 7-8 godina kao neka predstavnica EPH-a u Srbiji.pizzon wrote:
šta vam je ova vatrena, desno, crvenokosa, malkice prćasta ??
Proizvode li barbike u fet-masnoj verziji
2014-04-20
pizzon wrote:radno i paradno, taj izraz i mi koristimo )
Region koristi iste izraze jer je to jedan te isti jezik naroda Slavenskoga.
2014-04-20
Morala bi na brzinske i žestoke pripreme u Dinamo, da to malo Mamić steše.Yehudi wrote:Eva wrote:To ti je Karamarkova supruga broj 2, a inače njegova dugogodišnja flundra koja je po nalogu HDZ-a i Nine Pavića, a u svrhu spašavanja Karamarkova braka, bila u Beogradu 7-8 godina kao neka predstavnica EPH-a u Srbiji.pizzon wrote:
šta vam je ova vatrena, desno, crvenokosa, malkice prćasta ??
Proizvode li barbike u fet-masnoj verziji
Guest- Guest
i Mate Rimac je bio gost na većeri.
Da nije i on sa predloškom -pl.-
Da nije i on sa predloškom -pl.-
2014-04-20
Narode, ne znam jEsam li vam prico kakve ja gace imam, brale....
2014-04-19
Nisam znao da je kraljević Karlo Tako nizak, iste je visine kao Koli.Eva wrote:
Radno i paradno je radi sročnosti, inače je radna i svečana odora ili odjeća. Postoji i ratna odora kao pojam, no ona je u OS-u RH-a izjednačena s radnom po izgledu.Yehudi wrote:pizzon wrote:radno i paradno, taj izraz i mi koristimo )
Region koristi iste izraze jer je to jedan te isti jezik naroda Slavenskoga.
Eva, opet zavist? Polako curo, nije za tebe visoka politika. A ni visoka moda.
Nije mi baš drago što primamo toga angločetnika, volio bih da smo to izbjegli.
ne znam kako mozete toliko pljucati po predsjednici, meni ima prije svega konstantnu pozitivnu auru, i vec zbog toga je lijepa..
Zato što su jugoslovenčine. Čak je i četnik Džango Kolindi odao priznanje.kic wrote:ne znam kako mozete toliko pljucati po predsjednici, meni ima prije svega konstantnu pozitivnu auru, i vec zbog toga je lijepa..
upravo zato regoče, jer je već i letimičnim pregledom komentara razvidno da modni izričaj predsjedničkog para kritiziraju isti korisnici koji i inače kritiziraju svaku eventualno pozitivnu pojavu po hrvatski narod i rh u cjelini....
smiješno je što se već danima raspravlja o predsjedničinoj kilaži i odjeći, a ne o njezinim predsjedničkim potezima.....
inače, ove dvije osobe na mjestu predsjednika rh ne bih ugostio nikako, jer ne priliči predsjedniku demokratske republike ugošćavati ove relikte prošlosti na najvišoj razini, budući se radi o osobama bez političke važnosti i u njihovoj matičnoj državi, na razini su folklora i turističke atrakcije......
smiješno je što se već danima raspravlja o predsjedničinoj kilaži i odjeći, a ne o njezinim predsjedničkim potezima.....
inače, ove dvije osobe na mjestu predsjednika rh ne bih ugostio nikako, jer ne priliči predsjedniku demokratske republike ugošćavati ove relikte prošlosti na najvišoj razini, budući se radi o osobama bez političke važnosti i u njihovoj matičnoj državi, na razini su folklora i turističke atrakcije......
tako da moje zamjerke idu u prvome redu samoj činjenici da su ugošćeni na najvišoj razini, to je trebalo da primi nekakav zamjenik nečega a ne predsjednici države i vlade.....
što se tiče modnog izričaja, nisam u tom fahu.....
što se tiče modnog izričaja, nisam u tom fahu.....
Sve meni leži, jer imam ukusa a i znam kontrolirat svoje tijelo. Evo, recimo supruga premijera, gđa Orešković, ti je oličenje kak žena blizu 50 mora izlgedati i odijevati se. To je dama za razliku od debele jeftine cajke kojoj je Mamić idol muškarca.Regoč wrote:Eva, opet zavist? Polako curo, nije za tebe visoka politika. A ni visoka moda.
Guest- Guest
Joj tebe, di ti živiš? Pa čovjek obilazi svoje kolonije, i moraju mu se gubernatori poklonit.Totenkopf wrote:upravo zato regoče, jer je već i letimičnim pregledom komentara razvidno da modni izričaj predsjedničkog para kritiziraju isti korisnici koji i inače kritiziraju svaku eventualno pozitivnu pojavu po hrvatski narod i rh u cjelini....
Guest- Guest
Page 2 of 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Page 2 of 12