Proslave rođendana su antikršćanske
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Proslave rođendana su antikršćanske
Nisu ti oni ni čuli za hipije...aben wrote:Čudno je to, roditelji su ti antiantifašisti a dali ti neko pogano ime, biće su hipiji?
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
aben wrote:Je al freza se ne idolizira, a rođendan ti se čestita ka si ti odgvoran za svoje postojanje.
Ja to više shvaćam kao čestitku za zaslugu što si uspio preživjeti još jednu godinu.
Bran_Do- Posts : 807
2014-04-17
Ne možeš ti shvaćati kako ti hoćeš...Bran_Do wrote:aben wrote:Je al freza se ne idolizira, a rođendan ti se čestita ka si ti odgvoran za svoje postojanje.
Ja to više shvaćam kao čestitku za zaslugu što si uspio preživjeti još jednu godinu.
Trinity-
2014-04-17
Pa ko su onda ti ljudi? Ako nisu proleteri ni bogobojazni ljudi, i nisu hipici... Biće su naturalizirani?
2014-04-16
Ti rođendani su, ka i pirevi, kopie kraljevskih ceremonija obilježavanja državnosti kroz rođendan ili akvizicija kroz ženidbu , a poosobljavanje političkih događaja nema smisla.
2014-04-16
Trinity wrote:Ne možeš ti shvaćati kako ti hoćeš...Bran_Do wrote:aben wrote:Je al freza se ne idolizira, a rođendan ti se čestita ka si ti odgvoran za svoje postojanje.
Kako ne? Pa aben mi na drugoj temi reče da je moje shvaćanje = moja stvarnost.
Bran_Do- Posts : 807
2014-04-17
Aaa, nedostojno za jednog bivšeg katolika, ovin si se svrsta među ljude opisane u onon citatu na spomenutoj temi- braniti svoje uvjerenje jer je tvoje:)Bran_Do wrote:Trinity wrote:Ne možeš ti shvaćati kako ti hoćeš...Bran_Do wrote:aben wrote:Je al freza se ne idolizira, a rođendan ti se čestita ka si ti odgvoran za svoje postojanje.
Nisan ja to reka, dragi, nego da stvarne misli o sposobnosti leta čovika koji stoji na rubu stvarnog nebodera, proizvode stvarne posljedice.
Očito je da misli čovika da more letiti nije=stvarnost ali itekako jest= palačinka.
2014-04-16
Joj, da te moja mati čuje da nije bogobojazna...to ti je ravno huli...aben wrote:Pa ko su onda ti ljudi? Ako nisu proleteri ni bogobojazni ljudi, i nisu hipici... Biće su naturalizirani?
Nas ti je malo više, pa kad je red došao da se meni da ime, sva bolja sveta imena već su bila zauzeta i tako mene zapalo pogansko...
Trinity-
2014-04-17
Pa ako si kršćanin i katolik podliježeš nekim regulama, a to se zna kositi s vlastitim shvaćanjem...nezgodno, jel...Bran_Do wrote:Trinity wrote:Ne možeš ti shvaćati kako ti hoćeš...Bran_Do wrote:aben wrote:Je al freza se ne idolizira, a rođendan ti se čestita ka si ti odgvoran za svoje postojanje.
Trinity-
2014-04-17
Dalila? Saloma?Trinity wrote:Joj, da te moja mati čuje da nije bogobojazna...to ti je ravno huli...aben wrote:Pa ko su onda ti ljudi? Ako nisu proleteri ni bogobojazni ljudi, i nisu hipici... Biće su naturalizirani?
Nas ti je malo više, pa kad je red došao da se meni da ime, sva bolja sveta imena već su bila zauzeta i tako mene zapalo pogansko...
2014-04-16
Triny,,ajd iskreno,,jesi li ti ikada pomno pročitala Novi Zavjet ,,ili bar jedno Evanđelje ali ono,,kao odrasla osoba?Trinity wrote:Pa ako si kršćanin i katolik podliježeš nekim regulama, a to se zna kositi s vlastitim shvaćanjem...nezgodno, jel...Bran_Do wrote:Trinity wrote:Ne možeš ti shvaćati kako ti hoćeš...Bran_Do wrote:aben wrote:Je al freza se ne idolizira, a rođendan ti se čestita ka si ti odgvoran za svoje postojanje.
Nije špotancija niti kritika,većina koju znam,,nije!
Patriot_1- Posts : 2066
2014-04-30
Jesam Pat, iskreno...al šta da radim kad mi mozak radi na svoju ruku ponekad...
Trinity-
2014-04-17
Ipak je slavensko...aben wrote:Dalila? Saloma?Trinity wrote:Joj, da te moja mati čuje da nije bogobojazna...to ti je ravno huli...aben wrote:Pa ko su onda ti ljudi? Ako nisu proleteri ni bogobojazni ljudi, i nisu hipici... Biće su naturalizirani?
Trinity-
2014-04-17
Srboslava?
2014-04-16
Mozak????Trinity wrote:Jesam Pat, iskreno...al šta da radim kad mi mozak radi na svoju ruku ponekad...
2014-04-30
Hoćeš reći da za čitanje Evanđelja ne treba mozak?Ili si htio reći nešto drugo? Samo hrabro, ne ustručavaj se...Patriot_1 wrote:Mozak????Trinity wrote:Jesam Pat, iskreno...al šta da radim kad mi mozak radi na svoju ruku ponekad...
Trinity-
2014-04-17
hladno, hladno...aben wrote:Srboslava?
Trinity-
2014-04-17
Ne dušice draga,,ne samo mozak,,a treba svakako,nego i vjera!Trinity wrote:Hoćeš reći da za čitanje Evanđelja ne treba mozak?Ili si htio reći nešto drugo? Samo hrabro, ne ustručavaj se...Patriot_1 wrote:Mozak????Trinity wrote:Jesam Pat, iskreno...al šta da radim kad mi mozak radi na svoju ruku ponekad...
Ajd mi promozgaj začeće Isusovo,,bez sexa,,,ili kad hoda po vodi,,ili kad sa par ribica nahrani 5 tisuća ljudi,ili kad oživi mrtvog Lazara!
Nije to mozgom shvatljivo,,ili vjeruješ da se dogodilo ili ne,,a van pameti je!
2014-04-30
Mislim da je na ovoj temi riječ o tome kako su neki zaključili iz Biblije kako su proslave rođendana antikršćanske.
Ima li to veze s mozgom ili s vjerom? Ili s ničime ?
Trinity-
2014-04-17
Ja bih rekao ovo zadnje.Trinity wrote:Mislim da je na ovoj temi riječ o tome kako su neki zaključili iz Biblije kako su proslave rođendana antikršćanske.
Guest- Guest
Kao i puno toga što se navodno zaključi iz Evanđelja.
Trinity-
2014-04-17
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 3 of 5