“Borovo je do devedesetih godina bio evropski gigant u kojem je bilo zaposleno 22.000 radnika i gdje se proizvodilo 25 miliona pari cipela godišnje“
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: “Borovo je do devedesetih godina bio evropski gigant u kojem je bilo zaposleno 22.000 radnika i gdje se proizvodilo 25 miliona pari cipela godišnje“
gle kvalitetu, al nije borovo... pol sam remonta čađio za ove rukavice i sad ih sin rauba na kick boxu...veber wrote:puši kurac.michaellcmacha wrote:jebi se ja imam jedne casucci, kupljene za juge, ali u treviziju... ;)veber wrote:nebitno.
ne da mi se kopat po ormaru.
činjenica da imam 501 kupljen u jugi, dandanas ih nosim
imam i jedne wranglerice napravljene u obali bjelokosti.
imam jednu la costa majicu koja je bila zelena, sada je skroz svijetlo žuta, skoro pa bijela.
ova nova fensišmensi obleka traje dva pranja....
...jebote, kao neke babe smo :D
30 godina i još su dobre za jedan turnus...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Re: “Borovo je do devedesetih godina bio evropski gigant u kojem je bilo zaposleno 22.000 radnika i gdje se proizvodilo 25 miliona pari cipela godišnje“
to mi prijetiš
2014-12-30
gologuzijo jedna..evo dam ti 100 Ojra pa si kupi nove...veber wrote:realno, bila je ok obuća po kvaliteti. pratili su i modne trendove.michaellcmacha wrote:pa nisu se raspadale, ako ih nisi nosila, ili dobro pazila da ne dođe do kemijske reakcije u dodiru s vodom kišnicom...
isto ni varteks ne bi dobio licencu za levis da nije valjao.
imam levisice 501 koje sam kupio 88-e ili 9-e. i dan danas ih nosim.
Guest- Guest
Sta ce vam Borovo, kada sada direktno dolaze iz NBGD Bloka 70, direktno od brace Kineza za 3 eura patike, ugradite se i vi, ne isplati se nista proizvoditi, samo sverc komerc, tange frange...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Ja imam gace marke "rudar", al koji dizajn brale, napred zute a pozadi kafene
2014-04-19
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Gdje god žive Srbi, to je Srbija, bilo u Srbiji, bilo u BiH, Vojvodini, Crnoj Gori ili na drugim mjestima
» Crvena Zvezda: Treba nam 400 miliona eura godisnje
» Kako je bilo to bilo prije točno 28 godina nakon pobjede HDZ-a na prvim izborima!Utisci iz revije START
» Nemačkoj će do 2030. faliti 5 miliona radnika?
» Zanatlije upozoravaju: AI ugrožava 8,4 miliona radnika u Italiji
» Crvena Zvezda: Treba nam 400 miliona eura godisnje
» Kako je bilo to bilo prije točno 28 godina nakon pobjede HDZ-a na prvim izborima!Utisci iz revije START
» Nemačkoj će do 2030. faliti 5 miliona radnika?
» Zanatlije upozoravaju: AI ugrožava 8,4 miliona radnika u Italiji
Page 6 of 6