Hrvati ponosni i na het-trikove iz NDH
Page 4 of 11
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Re: Hrvati ponosni i na het-trikove iz NDH
Dakle, Nedićeva Srbija nije dobila ni jednu tekmu?dzango wrote:Srbi su igrali još na prvom Mundijalu i bili treći. A za vreme rata nisu igrali fudbal, kao i sve države koje su se borile protiv nacizma i fašizma. Tada su fudbal igrali samo Hitlerovi konjušari.tre911 wrote:Ja mislim da i jesu priznate, u čemu je tvoj problem? Boli te što onaj smrdljivi dražo niti iko u srbiji nije ni znao što je nogomet a kamoli da napravi repkudzango wrote:Nego, da pošaljete UEFA dopis da vam i zvanično priznaju ove utakmice NDH. Pa da konačno znamo ko je šta i na čemu smo.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Ne znam. Da pitamo FIFA? Ja mislim da nije ni postojala takva reprezentacija.Regoč wrote:Koliko je tekmi dobila Nedićeva Srbija?dzango wrote:Bi, osvojili bi kurac, kao što ste osvojili i kao nezavisna država. Trofeja 0, i slovima NULA.Piglet wrote:Dobro, Srbi su očuvali kontinuitet Juge pa im je sad najbolji strijelac nogometne reprezentacije u povijesti Hrvat, rođeni Zagrepčanin.
Šteta za nas, vjerojatno bi osvojili pokoje europsko prvenstvo da nas netalentirani Srbi koji su morali igrati po političkom ključu nisu sabotirali. Nakon raspada Juge pokazalo se koliko tko vrijedi.
Ne znam smao da li je NDH osvojila neki trofej. Dobrobi vam došlo da upišete. Bar jedan.
rvi nogometni klub osnovan je na početku dvadesetog stoljeća, ali nedoumica je kome pripada takva čast. U Subotici je 3. svibnja 1901. osnovan Sportski atletski klub "Bačka". Više od dvije godine kasnije, točnije 14. rujna 1903. u Kragujevcu je rođena "Šumadija". Očito je subotički klub stariji, međutim, plahovita povijest je pomrsila konce. U vrijeme osnutka "Bačke", Subotica je bila u sastavu Austro-ugarske monarhije. Kragujevac je, međutim, bio na srpskoj tlu. Na kraju, preostalo je samo da se posegne za terminološkim driblingom: "Bačka" je najstariji klub u Srbiji, a "Šumadija" najstariji srpski klub. Prvu utakmicu reprezentacija Srbije odigrala je 19. svibnja 1911. i od HAŠK izgubila 0:8. Već sljedećeg dana, 20. svibnja, odigrala je i drugi meč protiv istog protivnika i poražena je 0:6.dzango wrote:Bi, osvojili bi kurac, kao što ste osvojili i kao nezavisna država. Trofeja 0, i slovima NULA.Piglet wrote:Dobro, Srbi su očuvali kontinuitet Juge pa im je sad najbolji strijelac nogometne reprezentacije u povijesti Hrvat, rođeni Zagrepčanin.
Šteta za nas, vjerojatno bi osvojili pokoje europsko prvenstvo da nas netalentirani Srbi koji su morali igrati po političkom ključu nisu sabotirali. Nakon raspada Juge pokazalo se koliko tko vrijedi.
Ne znam smao da li je NDH osvojila neki trofej. Dobrobi vam došlo da upišete. Bar jedan.
18. travnja 1919. na sastanku u Zagrebu osnovan je Jugoslavenski nogometni savez , za prvog predsjednika JSN imenovan je Hink Virt, a u upravu su ušli predstavnici glavnih centara.
Jebiga uvijek ste nam bili mušterije a to ste i ostali
Guest- Guest
Nije imao ko da igra. Svi bili u šumi.Regoč wrote:Dakle, Nedićeva Srbija nije dobila ni jednu tekmu?dzango wrote:Srbi su igrali još na prvom Mundijalu i bili treći. A za vreme rata nisu igrali fudbal, kao i sve države koje su se borile protiv nacizma i fašizma. Tada su fudbal igrali samo Hitlerovi konjušari.tre911 wrote:Ja mislim da i jesu priznate, u čemu je tvoj problem? Boli te što onaj smrdljivi dražo niti iko u srbiji nije ni znao što je nogomet a kamoli da napravi repkudzango wrote:Nego, da pošaljete UEFA dopis da vam i zvanično priznaju ove utakmice NDH. Pa da konačno znamo ko je šta i na čemu smo.
Znači ni jednu? A koliko je tekmi dobio četnički pokret?dzango wrote:Ne znam. Da pitamo FIFA? Ja mislim da nije ni postojala takva reprezentacija.Regoč wrote:Koliko je tekmi dobila Nedićeva Srbija?dzango wrote:Bi, osvojili bi kurac, kao što ste osvojili i kao nezavisna država. Trofeja 0, i slovima NULA.Piglet wrote:Dobro, Srbi su očuvali kontinuitet Juge pa im je sad najbolji strijelac nogometne reprezentacije u povijesti Hrvat, rođeni Zagrepčanin.
Naravno da nije postojala jer te smrdljive seljačine u srbiji nisu ni znali što je lopta a kamoli nogomet :))dzango wrote:Ne znam. Da pitamo FIFA? Ja mislim da nije ni postojala takva reprezentacija.Regoč wrote:Koliko je tekmi dobila Nedićeva Srbija?dzango wrote:Bi, osvojili bi kurac, kao što ste osvojili i kao nezavisna država. Trofeja 0, i slovima NULA.Piglet wrote:Dobro, Srbi su očuvali kontinuitet Juge pa im je sad najbolji strijelac nogometne reprezentacije u povijesti Hrvat, rođeni Zagrepčanin.
Guest- Guest
Pobjegli od onih 7 švaba i njemačkog ovčara?dzango wrote:Nije imao ko da igra. Svi bili u šumi.Regoč wrote:Dakle, Nedićeva Srbija nije dobila ni jednu tekmu?dzango wrote:Srbi su igrali još na prvom Mundijalu i bili treći. A za vreme rata nisu igrali fudbal, kao i sve države koje su se borile protiv nacizma i fašizma. Tada su fudbal igrali samo Hitlerovi konjušari.tre911 wrote:Ja mislim da i jesu priznate, u čemu je tvoj problem? Boli te što onaj smrdljivi dražo niti iko u srbiji nije ni znao što je nogomet a kamoli da napravi repkudzango wrote:Nego, da pošaljete UEFA dopis da vam i zvanično priznaju ove utakmice NDH. Pa da konačno znamo ko je šta i na čemu smo.
Guest- Guest
tre911 wrote:rvi nogometni klub osnovan je na početku dvadesetog stoljeća, ali nedoumica je kome pripada takva čast. U Subotici je 3. svibnja 1901. osnovan Sportski atletski klub "Bačka". Više od dvije godine kasnije, točnije 14. rujna 1903. u Kragujevcu je rođena "Šumadija". Očito je subotički klub stariji, međutim, plahovita povijest je pomrsila konce. U vrijeme osnutka "Bačke", Subotica je bila u sastavu Austro-ugarske monarhije. Kragujevac je, međutim, bio na srpskoj tlu. Na kraju, preostalo je samo da se posegne za terminološkim driblingom: "Bačka" je najstariji klub u Srbiji, a "Šumadija" najstariji srpski klub. Prvu utakmicu reprezentacija Srbije odigrala je 19. svibnja 1911. i od HAŠK izgubila 0:8. Već sljedećeg dana, 20. svibnja, odigrala je i drugi meč protiv istog protivnika i poražena je 0:6.dzango wrote:Bi, osvojili bi kurac, kao što ste osvojili i kao nezavisna država. Trofeja 0, i slovima NULA.Piglet wrote:Dobro, Srbi su očuvali kontinuitet Juge pa im je sad najbolji strijelac nogometne reprezentacije u povijesti Hrvat, rođeni Zagrepčanin.
18. travnja 1919. na sastanku u Zagrebu osnovan je Jugoslavenski nogometni savez , za prvog predsjednika JSN imenovan je Hink Virt, a u upravu su ušli predstavnici glavnih centara.
Jeste. Zato nemate ni jedan trofej u istoriji. Konjušari bili, konjušari ostali.
Ma hteli da ih sačekaju raširenih ruku na Terazijama, ali nisu hteli vas da kopiraju. Ipak ste vi imali naroriginalniji doček Hitlera u Evropi.tre911 wrote:Pobjegli od onih 7 švaba i njemačkog ovčara?dzango wrote:Nije imao ko da igra. Svi bili u šumi.Regoč wrote:Dakle, Nedićeva Srbija nije dobila ni jednu tekmu?dzango wrote:Srbi su igrali još na prvom Mundijalu i bili treći. A za vreme rata nisu igrali fudbal, kao i sve države koje su se borile protiv nacizma i fašizma. Tada su fudbal igrali samo Hitlerovi konjušari.tre911 wrote:Ja mislim da i jesu priznate, u čemu je tvoj problem? Boli te što onaj smrdljivi dražo niti iko u srbiji nije ni znao što je nogomet a kamoli da napravi repkudzango wrote:Nego, da pošaljete UEFA dopis da vam i zvanično priznaju ove utakmice NDH. Pa da konačno znamo ko je šta i na čemu smo.
Koliko ja znam imamo ih i to samostalno a i u sklopu šugoslavije. No vi nemate apsolutno ništa izvan šugoslavije da jebe rak raka. Nego nesrećo srpska da ovo razjasnoimo što te pere od početka teme :Ddzango wrote:tre911 wrote:rvi nogometni klub osnovan je na početku dvadesetog stoljeća, ali nedoumica je kome pripada takva čast. U Subotici je 3. svibnja 1901. osnovan Sportski atletski klub "Bačka". Više od dvije godine kasnije, točnije 14. rujna 1903. u Kragujevcu je rođena "Šumadija". Očito je subotički klub stariji, međutim, plahovita povijest je pomrsila konce. U vrijeme osnutka "Bačke", Subotica je bila u sastavu Austro-ugarske monarhije. Kragujevac je, međutim, bio na srpskoj tlu. Na kraju, preostalo je samo da se posegne za terminološkim driblingom: "Bačka" je najstariji klub u Srbiji, a "Šumadija" najstariji srpski klub. Prvu utakmicu reprezentacija Srbije odigrala je 19. svibnja 1911. i od HAŠK izgubila 0:8. Već sljedećeg dana, 20. svibnja, odigrala je i drugi meč protiv istog protivnika i poražena je 0:6.dzango wrote:Bi, osvojili bi kurac, kao što ste osvojili i kao nezavisna država. Trofeja 0, i slovima NULA.Piglet wrote:Dobro, Srbi su očuvali kontinuitet Juge pa im je sad najbolji strijelac nogometne reprezentacije u povijesti Hrvat, rođeni Zagrepčanin.
Jeste. Zato nemate ni jedan trofej u istoriji. Konjušari bili, konjušari ostali.
Šport
Podrobniji članak o temi: Šport u NDHNajpopularniji šport bio je nogomet, organiziran u lige. Prva liga bila je poznata kao Zvonimirova skupina i imala je osam močadi u sezonama 1942./43. i 1943./44.[79] Najbolji klubovi bili su Građanski Zagreb, Concordia Zagreb, Zrinjski Mostar i HAŠK. HNS je primljen u članstvo FIFA-e 17. srpnja 1941.[80] Reprezentacija NDH odigrala je 14 prijateljskih susreta između srpnja 1941. i travnja 1944., od čega je pobijedila u 5.[81]
Guest- Guest
Ne. Zato su na prvom Mundijalu bili treći. Razlika je što su u to doba fudbal igrali samo sluganski narodi koji su lizali dupe Hitleru. Vi ste se fala Bogu tu odmah pronašli.tre911 wrote:Naravno da nije postojala jer te smrdljive seljačine u srbiji nisu ni znali što je lopta a kamoli nogomet :))dzango wrote:Ne znam. Da pitamo FIFA? Ja mislim da nije ni postojala takva reprezentacija.Regoč wrote:Koliko je tekmi dobila Nedićeva Srbija?dzango wrote:Bi, osvojili bi kurac, kao što ste osvojili i kao nezavisna država. Trofeja 0, i slovima NULA.Piglet wrote:Dobro, Srbi su očuvali kontinuitet Juge pa im je sad najbolji strijelac nogometne reprezentacije u povijesti Hrvat, rođeni Zagrepčanin.
Nemate ni jedan trofej. Ni kao NDH, ni kao Republika Hrvatska. Mada je to isto, kao što vidimo.tre911 wrote:Koliko ja znam imamo ih i to samostalno a i u sklopu šugoslavije. No vi nemate apsolutno ništa izvan šugoslavije da jebe rak raka. Nego nesrećo srpska da ovo razjasnoimo što te pere od početka teme :Ddzango wrote:tre911 wrote:rvi nogometni klub osnovan je na početku dvadesetog stoljeća, ali nedoumica je kome pripada takva čast. U Subotici je 3. svibnja 1901. osnovan Sportski atletski klub "Bačka". Više od dvije godine kasnije, točnije 14. rujna 1903. u Kragujevcu je rođena "Šumadija". Očito je subotički klub stariji, međutim, plahovita povijest je pomrsila konce. U vrijeme osnutka "Bačke", Subotica je bila u sastavu Austro-ugarske monarhije. Kragujevac je, međutim, bio na srpskoj tlu. Na kraju, preostalo je samo da se posegne za terminološkim driblingom: "Bačka" je najstariji klub u Srbiji, a "Šumadija" najstariji srpski klub. Prvu utakmicu reprezentacija Srbije odigrala je 19. svibnja 1911. i od HAŠK izgubila 0:8. Već sljedećeg dana, 20. svibnja, odigrala je i drugi meč protiv istog protivnika i poražena je 0:6.dzango wrote:Bi, osvojili bi kurac, kao što ste osvojili i kao nezavisna država. Trofeja 0, i slovima NULA.Piglet wrote:Dobro, Srbi su očuvali kontinuitet Juge pa im je sad najbolji strijelac nogometne reprezentacije u povijesti Hrvat, rođeni Zagrepčanin.
Jeste. Zato nemate ni jedan trofej u istoriji. Konjušari bili, konjušari ostali.Šport
Podrobniji članak o temi: Šport u NDH
Najpopularniji šport bio je nogomet, organiziran u lige. Prva liga bila je poznata kao Zvonimirova skupina i imala je osam močadi u sezonama 1942./43. i 1943./44.[79] Najbolji klubovi bili su Građanski Zagreb, Concordia Zagreb, Zrinjski Mostar i HAŠK. HNS je primljen u članstvo FIFA-e 17. srpnja 1941.[80] Reprezentacija NDH odigrala je 14 prijateljskih susreta između srpnja 1941. i travnja 1944., od čega je pobijedila u 5.[81]
A vidimo da je današnja Hrvatska naslednica NDH a ne SR Hrvatske, kao što se do sad tvrdilo. Dakle današnja Hrvatska je ustaška država nastala na zločinu.
Naravno, poslje svinjogojskog nametnutog kralja svi su izgledali kao kamilica no to ne umanjuje vašu jebenu hrabrost koju ste iskazali par dana ranije, ono bolje rat nego pakt, bolje grob nego rob...kad ono dođoše 7 pijanih švaba sa trijeznim njemačkim ovčarem i gle čuda ne nađe se nijedan hrabri srbo da ih zaustavi! Stvarno ste karakteri i nadasve hrabri i ratnici...ma za vašu hrabrost i dosljednost treba riječi izmisliti :DDDDdzango wrote:Ma hteli da ih sačekaju raširenih ruku na Terazijama, ali nisu hteli vas da kopiraju. Ipak ste vi imali naroriginalniji doček Hitlera u Evropi.tre911 wrote:Pobjegli od onih 7 švaba i njemačkog ovčara?dzango wrote:Nije imao ko da igra. Svi bili u šumi.Regoč wrote:Dakle, Nedićeva Srbija nije dobila ni jednu tekmu?dzango wrote:Srbi su igrali još na prvom Mundijalu i bili treći. A za vreme rata nisu igrali fudbal, kao i sve države koje su se borile protiv nacizma i fašizma. Tada su fudbal igrali samo Hitlerovi konjušari.tre911 wrote:Ja mislim da i jesu priznate, u čemu je tvoj problem? Boli te što onaj smrdljivi dražo niti iko u srbiji nije ni znao što je nogomet a kamoli da napravi repkudzango wrote:Nego, da pošaljete UEFA dopis da vam i zvanično priznaju ove utakmice NDH. Pa da konačno znamo ko je šta i na čemu smo.
Guest- Guest
Reprezentaciju JA činila je momčad Hajduka. Hm, i opet Hrvati. Izgleda da ni Nedićeva Srbija, ni četnički pokret, a ni srbski partizani nisu baš bili nogometno zaigrani.dzango wrote:Ne. Zato su na prvom Mundijalu bili treći. Razlika je što su u to doba fudbal igrali samo sluganski narodi koji su lizali dupe Hitleru. Vi ste se fala Bogu tu odmah pronašli.tre911 wrote:Naravno da nije postojala jer te smrdljive seljačine u srbiji nisu ni znali što je lopta a kamoli nogomet :))dzango wrote:Ne znam. Da pitamo FIFA? Ja mislim da nije ni postojala takva reprezentacija.Regoč wrote:Koliko je tekmi dobila Nedićeva Srbija?dzango wrote:Bi, osvojili bi kurac, kao što ste osvojili i kao nezavisna država. Trofeja 0, i slovima NULA.Piglet wrote:Dobro, Srbi su očuvali kontinuitet Juge pa im je sad najbolji strijelac nogometne reprezentacije u povijesti Hrvat, rođeni Zagrepčanin.
Na prvom mudijalu niste vi bili treći nego jugoslavija nesrećo srpska :DD Vi kao srbija nikada niste ništa osvojili u nogometudzango wrote:Ne. Zato su na prvom Mundijalu bili treći. Razlika je što su u to doba fudbal igrali samo sluganski narodi koji su lizali dupe Hitleru. Vi ste se fala Bogu tu odmah pronašli.tre911 wrote:Naravno da nije postojala jer te smrdljive seljačine u srbiji nisu ni znali što je lopta a kamoli nogomet :))dzango wrote:Ne znam. Da pitamo FIFA? Ja mislim da nije ni postojala takva reprezentacija.Regoč wrote:Koliko je tekmi dobila Nedićeva Srbija?dzango wrote:Bi, osvojili bi kurac, kao što ste osvojili i kao nezavisna država. Trofeja 0, i slovima NULA.Piglet wrote:Dobro, Srbi su očuvali kontinuitet Juge pa im je sad najbolji strijelac nogometne reprezentacije u povijesti Hrvat, rođeni Zagrepčanin.
Guest- Guest
Bitno da smo vas nakantali u svakom pogledu a to vrijedi više od svih svjetskih trofeja :)dzango wrote:Nemate ni jedan trofej. Ni kao NDH, ni kao Republika Hrvatska. Mada je to isto, kao što vidimo.tre911 wrote:Koliko ja znam imamo ih i to samostalno a i u sklopu šugoslavije. No vi nemate apsolutno ništa izvan šugoslavije da jebe rak raka. Nego nesrećo srpska da ovo razjasnoimo što te pere od početka teme :Ddzango wrote:tre911 wrote:rvi nogometni klub osnovan je na početku dvadesetog stoljeća, ali nedoumica je kome pripada takva čast. U Subotici je 3. svibnja 1901. osnovan Sportski atletski klub "Bačka". Više od dvije godine kasnije, točnije 14. rujna 1903. u Kragujevcu je rođena "Šumadija". Očito je subotički klub stariji, međutim, plahovita povijest je pomrsila konce. U vrijeme osnutka "Bačke", Subotica je bila u sastavu Austro-ugarske monarhije. Kragujevac je, međutim, bio na srpskoj tlu. Na kraju, preostalo je samo da se posegne za terminološkim driblingom: "Bačka" je najstariji klub u Srbiji, a "Šumadija" najstariji srpski klub. Prvu utakmicu reprezentacija Srbije odigrala je 19. svibnja 1911. i od HAŠK izgubila 0:8. Već sljedećeg dana, 20. svibnja, odigrala je i drugi meč protiv istog protivnika i poražena je 0:6.dzango wrote:Bi, osvojili bi kurac, kao što ste osvojili i kao nezavisna država. Trofeja 0, i slovima NULA.Piglet wrote:Dobro, Srbi su očuvali kontinuitet Juge pa im je sad najbolji strijelac nogometne reprezentacije u povijesti Hrvat, rođeni Zagrepčanin.
Jeste. Zato nemate ni jedan trofej u istoriji. Konjušari bili, konjušari ostali.Šport
Najpopularniji šport bio je nogomet, organiziran u lige. Prva liga bila je poznata kao Zvonimirova skupina i imala je osam močadi u sezonama 1942./43. i 1943./44.[79] Najbolji klubovi bili su Građanski Zagreb, Concordia Zagreb, Zrinjski Mostar i HAŠK. HNS je primljen u članstvo FIFA-e 17. srpnja 1941.[80] Reprezentacija NDH odigrala je 14 prijateljskih susreta između srpnja 1941. i travnja 1944., od čega je pobijedila u 5.[81]
A vidimo da je današnja Hrvatska naslednica NDH a ne SR Hrvatske, kao što se do sad tvrdilo. Dakle današnja Hrvatska je ustaška država nastala na zločinu.
Guest- Guest
E, ajd u to uvjeri i Otrovnu Pupavku pa da se preventivno skloni da ga ne dokvači srbosjek.dzango wrote:Dakle današnja Hrvatska je ustaška država nastala na zločinu.
Ajde te seljačine nisu ni znali što je lopta a kamoli nogometRegoč wrote:Reprezentaciju JA činila je momčad Hajduka. Hm, i opet Hrvati. Izgleda da ni Nedićeva Srbija, ni četnički pokret, a ni srbski partizani nisu baš bili nogometno zaigrani.dzango wrote:Ne. Zato su na prvom Mundijalu bili treći. Razlika je što su u to doba fudbal igrali samo sluganski narodi koji su lizali dupe Hitleru. Vi ste se fala Bogu tu odmah pronašli.tre911 wrote:Naravno da nije postojala jer te smrdljive seljačine u srbiji nisu ni znali što je lopta a kamoli nogomet :))dzango wrote:Ne znam. Da pitamo FIFA? Ja mislim da nije ni postojala takva reprezentacija.Regoč wrote:Koliko je tekmi dobila Nedićeva Srbija?dzango wrote:Bi, osvojili bi kurac, kao što ste osvojili i kao nezavisna država. Trofeja 0, i slovima NULA.Piglet wrote:Dobro, Srbi su očuvali kontinuitet Juge pa im je sad najbolji strijelac nogometne reprezentacije u povijesti Hrvat, rođeni Zagrepčanin.
Guest- Guest
Ustaška kuna i državna sisa su jamac da to niko ne može napraviti a kamoli đangić, pupavka i ustaška kuna su ko nokat i meso.Regoč wrote:E, ajd u to uvjeri i Otrovnu Pupavku pa da se preventivno skloni da ga ne dokvači srbosjek.dzango wrote:Dakle današnja Hrvatska je ustaška država nastala na zločinu.
Guest- Guest
Naravno da tako izgleda kada gledaš iz konjušarskog Zagreba a ne iz porušenog Beograda. I onda nađeš priču o 7 Švaba da se tešiš kako nisi najveća pička i govno. A jesi.tre911 wrote:Naravno, poslje svinjogojskog nametnutog kralja svi su izgledali kao kamilica no to ne umanjuje vašu jebenu hrabrost koju ste iskazali par dana ranije, ono bolje rat nego pakt, bolje grob nego rob...kad ono dođoše 7 pijanih švaba sa trijeznim njemačkim ovčarem i gle čuda ne nađe se nijedan hrabri srbo da ih zaustavi! Stvarno ste karakteri i nadasve hrabri i ratnici...ma za vašu hrabrost i dosljednost treba riječi izmisliti :DDDDdzango wrote:Ma hteli da ih sačekaju raširenih ruku na Terazijama, ali nisu hteli vas da kopiraju. Ipak ste vi imali naroriginalniji doček Hitlera u Evropi.tre911 wrote:Pobjegli od onih 7 švaba i njemačkog ovčara?dzango wrote:Nije imao ko da igra. Svi bili u šumi.Regoč wrote:Dakle, Nedićeva Srbija nije dobila ni jednu tekmu?dzango wrote:Srbi su igrali još na prvom Mundijalu i bili treći. A za vreme rata nisu igrali fudbal, kao i sve države koje su se borile protiv nacizma i fašizma. Tada su fudbal igrali samo Hitlerovi konjušari.tre911 wrote:Ja mislim da i jesu priznate, u čemu je tvoj problem? Boli te što onaj smrdljivi dražo niti iko u srbiji nije ni znao što je nogomet a kamoli da napravi repkudzango wrote:Nego, da pošaljete UEFA dopis da vam i zvanično priznaju ove utakmice NDH. Pa da konačno znamo ko je šta i na čemu smo.
Ono kada ste izgenocidisali svoju nacionalnu manjinu i to danas slavite kao najveći svoj uspeh u istoriji jer nemate šta drugo? Kakav narod, takvi i praznici. Ustašija bila, ustašija i ostala.tre911 wrote:Bitno da smo vas nakantali u svakom pogledu a to vrijedi više od svih svjetskih trofeja :)dzango wrote:Nemate ni jedan trofej. Ni kao NDH, ni kao Republika Hrvatska. Mada je to isto, kao što vidimo.tre911 wrote:Koliko ja znam imamo ih i to samostalno a i u sklopu šugoslavije. No vi nemate apsolutno ništa izvan šugoslavije da jebe rak raka. Nego nesrećo srpska da ovo razjasnoimo što te pere od početka teme :Ddzango wrote:tre911 wrote:rvi nogometni klub osnovan je na početku dvadesetog stoljeća, ali nedoumica je kome pripada takva čast. U Subotici je 3. svibnja 1901. osnovan Sportski atletski klub "Bačka". Više od dvije godine kasnije, točnije 14. rujna 1903. u Kragujevcu je rođena "Šumadija". Očito je subotički klub stariji, međutim, plahovita povijest je pomrsila konce. U vrijeme osnutka "Bačke", Subotica je bila u sastavu Austro-ugarske monarhije. Kragujevac je, međutim, bio na srpskoj tlu. Na kraju, preostalo je samo da se posegne za terminološkim driblingom: "Bačka" je najstariji klub u Srbiji, a "Šumadija" najstariji srpski klub. Prvu utakmicu reprezentacija Srbije odigrala je 19. svibnja 1911. i od HAŠK izgubila 0:8. Već sljedećeg dana, 20. svibnja, odigrala je i drugi meč protiv istog protivnika i poražena je 0:6.dzango wrote:Bi, osvojili bi kurac, kao što ste osvojili i kao nezavisna država. Trofeja 0, i slovima NULA.Piglet wrote:Dobro, Srbi su očuvali kontinuitet Juge pa im je sad najbolji strijelac nogometne reprezentacije u povijesti Hrvat, rođeni Zagrepčanin.
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Similar topics
» HRVATI.TV – Hrvati iz Švicarske i Njemačke pokreću svoj TV program: Želimo prikazati autentičnu sliku
» Kinezi do neba ponosni na Peljeski most
» Božidar Alić do kraja je bio ponosni nacionalist
» POTPUNI RASKOL U HSS-U!Dalmatinski HSS-ovci ponosni što su glasali za HDZ
» KGK: Budimo ponosni na slavnu i časnu povijest Hrvatske vojske!
» Kinezi do neba ponosni na Peljeski most
» Božidar Alić do kraja je bio ponosni nacionalist
» POTPUNI RASKOL U HSS-U!Dalmatinski HSS-ovci ponosni što su glasali za HDZ
» KGK: Budimo ponosni na slavnu i časnu povijest Hrvatske vojske!
Page 4 of 11