Hrvati ponosni i na het-trikove iz NDH
Page 9 of 11
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Re: Hrvati ponosni i na het-trikove iz NDH
Ko se odrekao četnika? Bože sačuvaj. Ne odričemo se ni jednog dela istorije. Tačno se zna kada je nastao fudbalski savez i kako je koji koga nasleđivao.provocator wrote:A što tebe boli racku na što se mi u Hrvatskoj pozivamo? Bi li se zbog vas što ste bacali cveće na tenkove sad trebali reći da tog vremena nije bilo... Kao što ste se vi četnika odrekli... Jlete?dzango wrote:Oni se nisu pozvali na nogometni savez iz vremena Kraljevine. Već na onaj iz vremena NDH.Sora wrote:dzango wrote:Meni je samo drago da su postavili i ove iz NDH. Da se jednom razjasni ko je čiji naslednik.veber wrote:reci da si ljubomoran na uspjeh i sve pet.
recimo čitao sam nedavno reportažu o podvodnom ribolovu. prvi klub je osnovan 1956-e i zvao se jugoslavenski klub podvodnih ribolovaca.
znači osamostaljenjem hrvatske svi svjetski trofeji, medalje i uspjesi, brišu se.
krećemo od nule.
izbacili prefiks jugaslavenski, stavili hrvatski i vozi.
Pa ne pocinje povijest s 1941. GOD.
Cemu brišete sve ostale. I 1918" i 1945. Itd
Za vas sad vidimo da vam je država nslednica NDH i da njenim osnovama počivate. A što ste do sad poricali. I to je sve.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Nekome ovdje fali ndh..;D
2014-04-12
Pola foruma vapi za istom.maggie13 wrote:Nekome ovdje fali ndh..;D
samo ti,ipak..onda bi konacno bio u nekoj hrvatskoj..;Ddzango wrote:Pola foruma vapi za istom.maggie13 wrote:Nekome ovdje fali ndh..;D
Dzani,skupi lovu,dođi,potrosi..;-)
2014-04-12
Eno ti moje lokacija ispod avatara. Svi smo mi zajedno u mojoj državi. Doduše, i u tvojoj.maggie13 wrote:samo ti,ipak..onda bi konacno bio u nekoj hrvatskoj..;Ddzango wrote:Pola foruma vapi za istom.maggie13 wrote:Nekome ovdje fali ndh..;D
2014-04-19
To su ti Grobari iz Rijeke.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
2014-04-19
znas ti dobro sto sam ja mislila;-)dzango wrote:Eno ti moje lokacija ispod avatara. Svi smo mi zajedno u mojoj državi. Doduše, i u tvojoj.maggie13 wrote:samo ti,ipak..onda bi konacno bio u nekoj hrvatskoj..;Ddzango wrote:Pola foruma vapi za istom.maggie13 wrote:Nekome ovdje fali ndh..;D
Inace,mogao si slobodno stavit Atlantida,Nedođija,Nigdjezemska,etc..B-)
2014-04-12
Ozbiljno. Nedavno su formirani.dzango wrote:Jesu kurac. Naprednjačka ciganija.
2014-04-22
Nije isto. Ovo je lepše. Ko bi dao prvi het trik za reprezentaciju Velike Srbije? Džeko? Mandžukić?maggie13 wrote:znas ti dobro sto sam ja mislila;-)dzango wrote:Eno ti moje lokacija ispod avatara. Svi smo mi zajedno u mojoj državi. Doduše, i u tvojoj.maggie13 wrote:samo ti,ipak..onda bi konacno bio u nekoj hrvatskoj..;Ddzango wrote:Pola foruma vapi za istom.maggie13 wrote:Nekome ovdje fali ndh..;D
Pa steve G u ustaško U? To mu dođe nešto kao HPC?jastreb wrote:Ozbiljno. Nedavno su formirani.dzango wrote:Jesu kurac. Naprednjačka ciganija.
srpcad iz reke....jastreb wrote:To su ti Grobari iz Rijeke.
max123- Posts : 2853
2015-10-28
šta da?max123 wrote:srpcad iz reke....jastreb wrote:To su ti Grobari iz Rijeke.
U je ovdje prikazano i osmišljeno kao vulva.dzango wrote:jastreb wrote:dzango wrote: Pa steve G u ustaško U? To mu dođe nešto kao HPC?
2014-04-22
dobro tebi sjedaju ti snovi,ha?! ;-)dzango wrote:Nije isto. Ovo je lepše. Ko bi dao prvi het trik za reprezentaciju Velike Srbije? Džeko? Mandžukić?maggie13 wrote:znas ti dobro sto sam ja mislila;-)dzango wrote:Eno ti moje lokacija ispod avatara. Svi smo mi zajedno u mojoj državi. Doduše, i u tvojoj.maggie13 wrote:samo ti,ipak..onda bi konacno bio u nekoj hrvatskoj..;Ddzango wrote:Pola foruma vapi za istom.maggie13 wrote:Nekome ovdje fali ndh..;D
Ma,ne vjerujem ti..;D
2014-04-12
Uglavnom su muslimani i Goranci,te nešto Ličana i Kordunaša,kao i par starijih Hrvata i Istrijota bivših starješina.max123 wrote:srpcad iz reke....jastreb wrote:To su ti Grobari iz Rijeke.
2014-04-22
Ovi su pravi:jastreb wrote:Uglavnom su muslimani i Goranci,te nešto Ličana i Kordunaša,kao i par starijih Hrvata i Istrijota bivših starješina.max123 wrote:srpcad iz reke....jastreb wrote:To su ti Grobari iz Rijeke.
http://www.fc-partizan.fr/accueil.html
Veruj, veruj keru...maggie13 wrote:dobro tebi sjedaju ti snovi,ha?! ;-)dzango wrote:Nije isto. Ovo je lepše. Ko bi dao prvi het trik za reprezentaciju Velike Srbije? Džeko? Mandžukić?maggie13 wrote:znas ti dobro sto sam ja mislila;-)dzango wrote:Eno ti moje lokacija ispod avatara. Svi smo mi zajedno u mojoj državi. Doduše, i u tvojoj.maggie13 wrote:samo ti,ipak..onda bi konacno bio u nekoj hrvatskoj..;Ddzango wrote:Pola foruma vapi za istom.maggie13 wrote:Nekome ovdje fali ndh..;D
Ma,ne vjerujem ti..;D
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Similar topics
» HRVATI.TV – Hrvati iz Švicarske i Njemačke pokreću svoj TV program: Želimo prikazati autentičnu sliku
» Kinezi do neba ponosni na Peljeski most
» Božidar Alić do kraja je bio ponosni nacionalist
» POTPUNI RASKOL U HSS-U!Dalmatinski HSS-ovci ponosni što su glasali za HDZ
» KGK: Budimo ponosni na slavnu i časnu povijest Hrvatske vojske!
» Kinezi do neba ponosni na Peljeski most
» Božidar Alić do kraja je bio ponosni nacionalist
» POTPUNI RASKOL U HSS-U!Dalmatinski HSS-ovci ponosni što su glasali za HDZ
» KGK: Budimo ponosni na slavnu i časnu povijest Hrvatske vojske!
Page 9 of 11