BEKIM SEJRANOVIĆ: Bosna je sjebana, ali Norveška je gora
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: BEKIM SEJRANOVIĆ: Bosna je sjebana, ali Norveška je gora
Bilo i Muji lepo prva tri dana.Eva wrote:Meni je Oslo super. Ne znam o čemu ovaj sere.
Dok nije prošla grtalica A kaj ja znam, meni je gore famozna priroda, oduševljena sam s Oslom, jer ima sve, more, planinu i puno zelenila. A zima je svugdje gadna, ni u ZG ili Beču nije bolje kad je mak već u 16h. Dobro gore malo ranije, ali navikla bi se. Ja bih u NO mogla bez problema živjet.
Guest- Guest
Lijepo jest, ali ja tamo ne bih živio ni pod razno, vrlo čudan narod ko ogromni eksperiment sa gomilom manđurijskih kandidata i kao da su svi na LSD-u i to jako lošem, a Bekim ako mu se ne sviđa Norveška najbolje da ode nazad u distrikt, samo se bojim da mu tek tamo ne bi bilo lijepo...
Kermit-
2014-04-17
Ti si živo tam? Meni se dopalo, ali mi nismo bili dugo, turistički. No ljudi su komunikativni.
Guest- Guest
ne bio 10-tak dana, jesu komunikativni ali mi se nešto nije svidjeloEva wrote:Ti si živo tam? Meni se dopalo, ali mi nismo bili dugo, turistički. No ljudi su komunikativni.
Kermit-
2014-04-17
Eva wrote:Dok nije prošla grtalica A kaj ja znam, meni je gore famozna priroda, oduševljena sam s Oslom, jer ima sve, more, planinu i puno zelenila. A zima je svugdje gadna, ni u ZG ili Beču nije bolje kad je mak već u 16h. Dobro gore malo ranije, ali navikla bi se. Ja bih u NO mogla bez problema živjet.
Oni koji su bili tamo kažu da je depresivno u PM. Nekima našima hteli da oduzmu i decu jer je mama zakačila dete prstenom dok ga je kupala. Odmah su optuženi za zlostavljanje. Jedva se ljudi izvukli i pobegli za Srbiju. A kažu da to redovno rade našima, Rusima, Poljacima...
Sačekaj dok počne mrak mesecima. I oblaci kada se razvedri, naravno. Posle par meseci, nije ti više nidočega.Eva wrote:Ti si živo tam? Meni se dopalo, ali mi nismo bili dugo, turistički. No ljudi su komunikativni.
Možda imaju Breivikove gene? Valjda ti je intuicija jaka.asilovski wrote:ne bio 10-tak dana, jesu komunikativni ali mi se nešto nije svidjeloEva wrote:Ti si živo tam? Meni se dopalo, ali mi nismo bili dugo, turistički. No ljudi su komunikativni.
Guest- Guest
meni su skandinavci simpatični, barem kada bi došli ovdje turistički, ekipi pristupiš ležerno, i ovi odmah se sprijatelje.. možda je tako na jadranu, sada neznam kako bi bilo da sam gore
inače bilo jedno od istraživanja Hrvati spadaju među najhladnije narode u europi i zanimljivo ne samo hrvati, nego i ostali narodi iz ex-komunističkog bloka
inače bilo jedno od istraživanja Hrvati spadaju među najhladnije narode u europi i zanimljivo ne samo hrvati, nego i ostali narodi iz ex-komunističkog bloka
Guest- Guest
da da od tamo potiče onaj eksperiment da se dijete od 4 godine pita sa kim će živjeti, maltene država u cijelosti preuzima brigu o odgoju, u ostalom svi znaju da su skandinavske zemlje jedan veliki opitdzango wrote:Eva wrote:Dok nije prošla grtalica A kaj ja znam, meni je gore famozna priroda, oduševljena sam s Oslom, jer ima sve, more, planinu i puno zelenila. A zima je svugdje gadna, ni u ZG ili Beču nije bolje kad je mak već u 16h. Dobro gore malo ranije, ali navikla bi se. Ja bih u NO mogla bez problema živjet.
Oni koji su bili tamo kažu da je depresivno u PM. Nekima našima hteli da oduzmu i decu jer je mama zakačila dete prstenom dok ga je kupala. Odmah su optuženi za zlostavljanje. Jedva se ljudi izvukli i pobegli za Srbiju. A kažu da to redovno rade našima, Rusima, Poljacima...
Kermit-
2014-04-17
Ajoj, znam za slično iskustvo jednih Hrvata iz Des Moina, Iowa, kojima se curica "izgubila" na minutu na odjelu igračaka, pa su hodočastili na edukacijiu o roditeljstvu. Malo scarydzango wrote:Eva wrote:Dok nije prošla grtalica A kaj ja znam, meni je gore famozna priroda, oduševljena sam s Oslom, jer ima sve, more, planinu i puno zelenila. A zima je svugdje gadna, ni u ZG ili Beču nije bolje kad je mak već u 16h. Dobro gore malo ranije, ali navikla bi se. Ja bih u NO mogla bez problema živjet.
Guest- Guest
Hrvati su nadrkani i jalni seljoberi koji se sada više i ne znaju niti zabavljati a to je jedino i vrijedilo, jedino su Bugari gori od njih a oni su ono Tuta Bugarinpreko_vode_do_slobode wrote:meni su skandinavci simpatični, barem kada bi došli ovdje turistički, ekipi pristupiš ležerno, i ovi odmah se sprijatelje.. možda je tako na jadranu, sada neznam kako bi bilo da sam gore
Kermit-
2014-04-17
Kaj nije i ona Frida iz Abbe Norvežanka? Ona je Lebensborn. Vjerojatno projekt nikad nisu ni ugasili.
Guest- Guest
Norveška je dobro mjesto, ali ljudi su problem. To tako zapravo ide i Gerlandom, Amazonom, Sibirom, Kinom, Pakistanom, Zimbabweom i s cijelim planetom. Nije problem biljni i životinjski svijet.
Guest- Guest
Sličke su liepe, ali dok ima sunca. Kad dođe sivilo, čovjek bi se i kod nas ubio, a kamoli tamo.
I koja je onda razlika di si ak je sivilo?
Guest- Guest
Kod nas kraće traje. Kad se u studenom iz slavonskih maglih spustim u Dalmaciju, osjećam se kao u raju.Eva wrote:I koja je onda razlika di si ak je sivilo?
Zato Norvežani puno putuju zimi, a i ostali Skandinavci. Siječanj na Maldivima pomogne da lakše podneseš kmicu, a i plaćica je tu da te utješi.
Guest- Guest
Pređeš pola sveta da bi video sunce. Kod nas sipaš jutarnju kafu i rakiju i izađeš na trem ili terasu.Eva wrote:Zato Norvežani puno putuju zimi, a i ostali Skandinavci. Siječanj na Maldivima pomogne da lakše podneseš kmicu, a i plaćica je tu da te utješi.
Prika, od Tri Kralja oblaci sastavljeni, jučer prvo ozbiljnije sunce, kiša, kiša, kiša.dzango wrote:Pređeš pola sveta da bi video sunce. Kod nas sipaš jutarnju kafu i rakiju i izađeš na trem ili terasu.Eva wrote:Zato Norvežani puno putuju zimi, a i ostali Skandinavci. Siječanj na Maldivima pomogne da lakše podneseš kmicu, a i plaćica je tu da te utješi.
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Dodik: Države Republika Srpska, Herceg-Bosna i Bosna bi bile uspješnije
» Norveška je ipak Norveška
» Dodik: Zato će se sve ovo završiti tako što će Republika Srpska biti država, Herceg-Bosna druga i neka Bosna, gdje će biti Bošnjaci - rekao je Dodik.
» Progresivna Norveška ide dalje....
» Irska i Norveška će priznati palestinsku državu
» Norveška je ipak Norveška
» Dodik: Zato će se sve ovo završiti tako što će Republika Srpska biti država, Herceg-Bosna druga i neka Bosna, gdje će biti Bošnjaci - rekao je Dodik.
» Progresivna Norveška ide dalje....
» Irska i Norveška će priznati palestinsku državu
Page 3 of 4