Hitler o NDH:Ta mala govnarska državica
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Hitler o NDH:Ta mala govnarska državica
n_razbojnik wrote:ovaj Đehudi kontradikcija u punom smislu, antifa aktion ovo ono a na preostalih 10 tema sere po Angeli i imigrantima
Ne kužiš ti ništa ili vrlo malo....eli?
Kako drugačije sa takvima koji skaču sa teme na temu iz jednog stoljeća u drugo.
Dogovorite se najprije koga ne mrzite pa ćete lakše spoznati neke stvari.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
ma jok, ajde lijepi tamo anti antifa sličice hahaha
ja ne mrzim, nemam ni volje ni vremena
ja ne mrzim, nemam ni volje ni vremena
2014-04-15
lobo1 wrote:ha nije mu odgovaralo "hrvati previše bili "judenverschpiest"bogomdani wrote:hahahahahaha..a kmetje mu se i dalje klanja...
Generalski zbor Hrvatskih oružanih snaga(HOS) brojio je ukupno 131, stotinu-tridesetijednog generala, a njih 26 s pravom naziva viteza. Ono što je posebno interesantno od tog broja bila su dvadesetiosmorica generala(21,4% od ukupnog broja, nemala petina!) hebrejske, dakle židovske vjeroispovijesti, poimenično:Ing. Hinko Alabanda, Ladislav vitez Aleman, Edgar Angeli, Emanuel Balley, Oton Čuš, Julio Fritz, Josip Gamberger, Ferdinand pl. Halla, Dragutin Herlich, Gjuro Isser, Oskar Kirchbaum, Rudolf Kraus-Tudić, Rikard Kubin, Josip vitez Metzger, Milan Miesler, Dr. Milan pl. Praunsperger, Julio Resch, Dragutin Rumler, Julio Sach, Julio Simonović, Nikola vitez Steinfel, Ivan Šarnbek, Ivo vitez Šnur, Josip Šolc(Scholtz), Kvintijan Tartaglia, Rudolf Wanner, Mirko vitez Zgaga i Božidar Zorn.
Dodajmo ovomu još da je šef Ustaške Nadzorne Službe (UNS-a!), dakle i 'zloglasnog' Jasenovca bio Židov, Eugen-Dido Kvaternik, a Poglavnikova žena Mara bila je također židovske krvi!
Usput:
Pravoslavne vjere bilo je deset ustaških generala ili 7,6 %!
Njih, svih 131, prema krstnim listovima i Domovnici bili su rođeni u kraljevini Hrvatskoj i Slavoniji, dakle svi redom su i imali hrvatsku Domovnicu.
O, jbate, prvi put ovo čujem... Eva, javi seeeee...
Prvi put čuješ............................a u šta si ostario
i zabludio u naci govnjari kad pojma nemaš o ničemu.
i zabludio u naci govnjari kad pojma nemaš o ničemu.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Hitler je bio p. dim :)
» Hitler svuda!!!
» "Hitler made me do it"
» "Hitler obrao bostan"
» Frau Hitler
» Hitler svuda!!!
» "Hitler made me do it"
» "Hitler obrao bostan"