Hitler o NDH:Ta mala govnarska državica
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Hitler o NDH:Ta mala govnarska državica
Popljuva on i židove,srbe,cigane...Hićo je znao što govori,nije baš lud kao što ga pokušavaju prikazati.bogomdani wrote:A popljuva vas Hitjo dobrano..
danni1- Posts : 5159
2014-04-16
hrvati zele da nemcima " obnašaju " kapo narod na balkanu.
nemaju oni neko hoh misljenje o njima, samo precute
hr.kenjazu da su oni nesto iznad, da ne pripadaju tamo
gde jesu, da su njima, nemcima, ravni, u svemu, ali, eto, sudbina
ih je locirala tamo gde ne pripadaju:) pa tako deluju jos gluplje i smesnije.
Guest- Guest
mi srbi nemamo pretenzije da pred nemcima
glumimo neku balkansku elitu. yebe se nama za
njihovo misljenje o nama. mi nemce uvazavamo,
ali nismo nesto u ljubavi prema njima. zelimo
sa nemcima fer odnose i ende. da im ne radimo
bilo sta iza ledja ali ni oni nama, ako moze, bilo
bi super. da igramo otvoreno i iskreno bez lazne
ljubavi.
glumimo neku balkansku elitu. yebe se nama za
njihovo misljenje o nama. mi nemce uvazavamo,
ali nismo nesto u ljubavi prema njima. zelimo
sa nemcima fer odnose i ende. da im ne radimo
bilo sta iza ledja ali ni oni nama, ako moze, bilo
bi super. da igramo otvoreno i iskreno bez lazne
ljubavi.
Last edited by pizzon on 13/3/2016, 12:35; edited 2 times in total
Guest- Guest
A ovi su mu služili ponizno do kraja.vuksadinare wrote:Pa svabo je i prije i za vrijeme i poslije hitlera gledao sve sa visoka...ne treba tu hitlera postavljat samo kao primjer...
Kako su takvom liku mogli služiti,davati resurse džabe i slati mu vlastite ljude kao pomoć u Staljingradu??? :confjuz:
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
sad si me razocarao..nikad Hrvata od tebe..makar naginjes ;-)crvenkasti wrote:Ne možemo ostati ovakvi. Osjećamo se grozno.
Ja sebe vidim nešto kao prijelazni stupanj između Srbina i Nijemca.
2014-04-12
dobro,ovo je tema za povijest..:-)jastreb wrote:A ovi su mu služili ponizno do kraja.vuksadinare wrote:Pa svabo je i prije i za vrijeme i poslije hitlera gledao sve sa visoka...ne treba tu hitlera postavljat samo kao primjer...
Kako su takvom liku mogli služiti,davati resurse džabe i slati mu vlastite ljude kao pomoć u Staljingradu??? :confjuz:
2014-04-12
ni ja mu mladost u Staljingradu neću halalitijastreb wrote:A ovi su mu služili ponizno do kraja.vuksadinare wrote:Pa svabo je i prije i za vrijeme i poslije hitlera gledao sve sa visoka...ne treba tu hitlera postavljat samo kao primjer...
n_razbojnik-
2014-04-15
Nema ništa loše u tome da budemo njemački satelit na istoku i na Jadranu u granićama normale.pizzon wrote:hrvati zele da nemcima " obnašaju " kapo narod na balkanu.
HItler je inaće bija psihopata tako da ga treba posmatrati prwo s te točke gledišta.
Ideja Hrwatske kao njemačkog satelita leži još iz doba austor ugarske i hasburške monarhija ....al hebi ga ti nisu prodali Jadran Talijanima.
Kljućna HItlerowa greška kod NDHa.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Takvi smo kakvi jesmo, a vi ste zadnji koji će nam dijeliti predavanja.pizzon wrote:hrvati zele da nemcima " obnašaju " kapo narod na balkanu.
Nikad vas nisam mrzio, žao mi je zbog sveg što se izmđu nas izdogađalo, volio bih da mamo dobre susjedske odnse, na padam u histeriju kad neko spomene Srbe, niti bivšu zajedničku Jugoslaviju doživljavam kroz napade bjesnila I paranoje kao neki, razumijem mnoge političke pozicije Srba, nemam ništa protiv surdnje I želio bih d budemo prijateljski narod jer smo slični a vjerojatno imamo iste korjene. A I izmiješani smo kao malo koji drugi narodi. ...
Nama Hrvatima se može milijun stvari prigovoriti I znam nam mnogo oga ne valja ali VI SRBI ... VI ste posebna priča.
Zajedničku državu sa vama može poželjeti samo budala. Sjećam se vašeg nacionalističkg ludila s kraja osamdesetih I vašeg mučkog I podmuklog ratog pohoda protiv nas I nekih drugih nesrpskih naroda, sjećam se te luđačke propaganda mržnje koja je tome predhodila kao priprema I što je najgore gledam vase licemjerje danas I shvaćam da ste uvijek isti I da se kod vas nikada ništa neće promijeniti.
ZAto neka vas gdje jeste I neka nas gdje jesmo.
Last edited by Ringo10 on 13/3/2016, 13:01; edited 1 time in total
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Pomorska bitka kod Visa zbila se 20. srpnja 1866. u Jadranskom moru, u blizini otoka Visa (u Viškom kanalu). U njoj su se sukobile mornarice Habsburške Monarhije i Kraljevine Italije.
Bitka je završila pobjedom habsburške mornarice, a bila je dijelom austro-pruskog rata. U tom ratnom sukobu Kraljevina Italija bila je saveznica Pruske. Talijanski interes je bio zauzimanje bivših mletačkih posjeda koji su mirom u Campo Formiju 1797. godine pripali Habsburškoj Monarhiji. Cilj pomorskog pohoda bilo je zauzimanje istočnojadranske obale.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Vi%C5%A1ka_bitka_1866.
Hitlerowa politika owdje je swe suprotono od owoga ( Austrija ).
Bitka je završila pobjedom habsburške mornarice, a bila je dijelom austro-pruskog rata. U tom ratnom sukobu Kraljevina Italija bila je saveznica Pruske. Talijanski interes je bio zauzimanje bivših mletačkih posjeda koji su mirom u Campo Formiju 1797. godine pripali Habsburškoj Monarhiji. Cilj pomorskog pohoda bilo je zauzimanje istočnojadranske obale.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Vi%C5%A1ka_bitka_1866.
Hitlerowa politika owdje je swe suprotono od owoga ( Austrija ).
2014-04-11
ovaj Đehudi kontradikcija u punom smislu, antifa aktion ovo ono a na preostalih 10 tema sere po Angeli i imigrantima
2014-04-15
Pa kad Židowi pušu na Arape.n_razbojnik wrote:ovaj Đehudi kontradikcija u punom smislu, antifa aktion ovo ono a na preostalih 10 tema sere po Angeli i imigrantima
Jbte wi na nekim temama ko da nemožete razdwojit periode od prije 70 godina i owe nedawno i sadašnje wrijeme.
2014-04-11
jel , pa zna se za koga je Antifa Aktion , a to sigurno nisu židoviRayMabus wrote:Pa kad Židowi pušu na Arape.n_razbojnik wrote:ovaj Đehudi kontradikcija u punom smislu, antifa aktion ovo ono a na preostalih 10 tema sere po Angeli i imigrantima
Jbte wi na nekim temama ko da nemožete razdwojit periode od prije 70 godina i owe nedawno i sadašnje wrijeme.
2014-04-15
n_razbojnik-
2014-04-15
Sjebo ga tito i saveznici,antifašiste ...cijeli svijet se borio protiv tog smeća bolesnog....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Hebe me se za Židowe. Prewiše ste opterećeni nekim stwarima. Mene samo zanimaju wojne operaćije, U njima postoje samo oni koji su protiw mene ili su sa menom.
2014-04-11
Bi'će vojne, eno Talijani u Šiptarlandu, Austrijanci i balkanci po Makedoniji
2014-04-15
n_razbojnik wrote:Bi'će vojne, eno Talijani u Šiptarlandu
Za vrijeme Prvog svjetskog rata grad su 1915. okupirali Talijani, a od 1916. do 1918. Austro-Ugarska.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Dra%C4%8D
2014-04-11
Našišalo ih. Na owoj mapi je Srbija al i ALbanija. Pregazili ih u Albaniji. Talijani okruženi u Draću owi ih pregazili u dwa dana ,,,,bižali na brodowima.
Conquest of Serbia, 1915.
https://en.wikipedia.org/wiki/Macedonian_Front
Conquest of Serbia, 1915.
https://en.wikipedia.org/wiki/Macedonian_Front
Last edited by RayMabus on 13/3/2016, 13:25; edited 1 time in total
2014-04-11
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Hitler je bio p. dim :)
» Hitler svuda!!!
» "Hitler made me do it"