Hasanbegović Frljiću očitao lekciju o provali u stan i fašizaciji kulture
Page 1 of 1
Hasanbegović Frljiću očitao lekciju o provali u stan i fašizaciji kulture
Hasanbegović je u subotu u Osijeku, na novinarski upit da komentira Frljićev poziv da se "odlučnije krene u bojkotiranje i suprotstavljanje fašizaciji kulture", rekao da je riječ o „propagandnim besmislicama koje uopće nije vrijedno komentirati“.
"Ipak, reći ću, Ministarstvo kulture je predano cjelini hrvatske kulture, ne postoji lijeva i desna kultura, postoji samo ono vrijedno, što će ministarstvo znati prepoznati. Mislim da bi svi u javnom govoru, posebice oni koji vode državne kulturne ustanove, trebali paziti što govore i imati jednu vrstu odgovornosti prema javnosti te prestati različitim besmislicama opterećivati društvo“, poručio je ministar Hasanbegović.
http://direktno.hr/en/2014/domovina/41809/Hasanbegovi%C4%87-Frlji%C4%87u-o%C4%8Ditao-lekciju-o-provali-u-stan-i-fa%C5%A1izaciji-kulture.htm
Terminator antifašista.
"Ipak, reći ću, Ministarstvo kulture je predano cjelini hrvatske kulture, ne postoji lijeva i desna kultura, postoji samo ono vrijedno, što će ministarstvo znati prepoznati. Mislim da bi svi u javnom govoru, posebice oni koji vode državne kulturne ustanove, trebali paziti što govore i imati jednu vrstu odgovornosti prema javnosti te prestati različitim besmislicama opterećivati društvo“, poručio je ministar Hasanbegović.
http://direktno.hr/en/2014/domovina/41809/Hasanbegovi%C4%87-Frlji%C4%87u-o%C4%8Ditao-lekciju-o-provali-u-stan-i-fa%C5%A1izaciji-kulture.htm
Terminator antifašista.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Re: Hasanbegović Frljiću očitao lekciju o provali u stan i fašizaciji kulture
:D čim su mujice u pitanju gargamel je prvi u zbroju ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Islam tj. šerijat za Europu. Vidiš i sam da je samo Mađarska protiv LGBT-a, a svi ostali za. Da je više muslimana manje bi bilo i LGBT-a (imaš one snimke letećih homića u Siriji).:)epikur37 wrote::D čim su mujice u pitanju gargamel je prvi u zbroju ;)
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Ministar Hasanbegović: Treba prestati besmislicama opterećivati društvo
Ministar kulture Zlatko Hasanbegović rekao je u subotu, nakon konferencije za novinare intendanta riječkog HNK Olivera Frljića, da bi svi u javnom govoru, posebice oni koji vode državne kulturne ustanove, trebali imati odgovornost prema javnosti i prestati besmislicama opterećivati društvo.Hasanbegović je u subotu u Osijeku, na novinarski upit da komentira Frljićev poziv da se "odlučnije krene u bojkotiranje i suprotstavljanje fašizaciji kulture", rekao da je riječ o „propagandnim besmislicama koje uopće nije vrijedno komentirati“.
Frljić je na konferenciji za novinare, koju je u subotu organizirala Antifašitstička liga u Zagrebu, rekao kako su nedavne provale u njegov i stan njegove djevojke jačanje prijetnji koje je i do sad primao zbog svojih stavova. Rekao je kako očekuje lidere u državi da se očituju, a kulturnjačku javnost je pozvao da "odlučnije krene u bojkotiranje i suprotstavljanje fašizaciji kulture s obzirom na povijest aktualnog ministra kulture".
Dr. Hase, samo gazi i ne okreći se.
aha, rastura ih. mislim da ih više boli ovako nego svađa. naprosto onako ..poruči im u rukavicama da su debili i nastavi dalje....gargamel0101 wrote: rekao da je riječ o „propagandnim besmislicama koje uopće nije vrijedno komentirati“.
Terminator antifašista.
i cijelo vrijeme se još onako smijulji..imam osjećaj da se suzdržava da ne prasne u smijeh kada im odgovara:)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja_333 wrote:aha, rastura ih. mislim da ih više boli ovako nego svađa. naprosto onako ..poruči im u rukavicama da su debili i nastavi dalje....gargamel0101 wrote: rekao da je riječ o „propagandnim besmislicama koje uopće nije vrijedno komentirati“.
Terminator antifašista.
i cijelo vrijeme se još onako smijulji..imam osjećaj da se suzdržava da ne prasne u smijeh kada im odgovara:)
Bas si mislim kaj si tim čovjekom nije u redu ?
Znaci ..CIJELO SE VRIJEME SMIJULJI
Pa jbt ..treba li tu komentar
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Ero wrote:Ministar Hasanbegović: Treba prestati besmislicama opterećivati društvo
Ministar kulture Zlatko Hasanbegović rekao je u subotu, nakon konferencije za novinare intendanta riječkog HNK Olivera Frljića, da bi svi u javnom govoru, posebice oni koji vode državne kulturne ustanove, trebali imati odgovornost prema javnosti i prestati besmislicama opterećivati društvo.
Hasanbegović je u subotu u Osijeku, na novinarski upit da komentira Frljićev poziv da se "odlučnije krene u bojkotiranje i suprotstavljanje fašizaciji kulture", rekao da je riječ o „propagandnim besmislicama koje uopće nije vrijedno komentirati“.
Frljić je na konferenciji za novinare, koju je u subotu organizirala Antifašitstička liga u Zagrebu, rekao kako su nedavne provale u njegov i stan njegove djevojke jačanje prijetnji koje je i do sad primao zbog svojih stavova. Rekao je kako očekuje lidere u državi da se očituju, a kulturnjačku javnost je pozvao da "odlučnije krene u bojkotiranje i suprotstavljanje fašizaciji kulture s obzirom na povijest aktualnog ministra kulture".
A da. Kad bi bar bio kurac do pol Butine ..dosegao .
Jer nije to los stav da nepostoje lijeva i desna strana kulture, nego vrijedna kultura .
Nego. Kpji mu je razlog za dekapitaciju Rakicke? Ako je ista vrijedilo na TV to su njeni vanjskopolitički komentari i izborvemisija .
Ali , Hase zna vise . On ima mjerilo Bogte, bilo ga po Bleiburgu i po svuda di su ustaške čizme stale . :stare:
To su mjesta s kojima cemo samo napred
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Pristala je pisati UDBI izvještaje...Izvještaje o čemu? O svojim kolegama?Sora wrote:Ero wrote:Ministar Hasanbegović: Treba prestati besmislicama opterećivati društvo
Ministar kulture Zlatko Hasanbegović rekao je u subotu, nakon konferencije za novinare intendanta riječkog HNK Olivera Frljića, da bi svi u javnom govoru, posebice oni koji vode državne kulturne ustanove, trebali imati odgovornost prema javnosti i prestati besmislicama opterećivati društvo.
A da. Kad bi bar bio kurac do pol Butine ..dosegao .
Jer nije to los stav da nepostoje lijeva i desna strana kulture, nego vrijedna kultura .
Nego. Kpji mu je razlog za dekapitaciju Rakicke? Ako je ista vrijedilo na TV to su njeni vanjskopolitički komentari i izborvemisija .
Valjda im nije pisala ljubavna pisma...."Piši dragi na listu od loze", jbte...
To Pupovac tražio šajkaču od Frljića pa provalio
Kermit-
2014-04-17
Nije istina!Ero wrote:
Pristala je pisati UDBI izvještaje...Izvještaje o čemu? O svojim kolegama?
Pisala je o svojim susretima u inozemstvu.
Sa Papandreuom,Gadafijem, Korason Akino, kraljem Huseinom i sl.
E,sad ako je to neki krimen,neka baci kamen tko je bez grijeha.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Nije istina!Ero wrote:
Pristala je pisati UDBI izvještaje...Izvještaje o čemu? O svojim kolegama?
Pisala je o svojim susretima u inozemstvu.
Sa Papandreuom,Gadafijem, Korason Akino, kraljem Huseinom i sl.
E,sad ako je to neki krimen,neka baci kamen tko je bez grijeha.
Plus mjesečne izvještaje o političkom stanju u organizaciji.
UDBA je morala biti na tekućem sa sitoVacijom, nema majci...
16 vrsta državnih neprijatelja uredno registrirati, nije to šala.
I sto koga briga sto su Bosancu provalili u stan, u Zagrebu ima 3 provale najmanje svaku noć pa šta.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Otišo Hase doktoru i kaže:
- "Doktore imam strašan problem, u zadnje vrijeme me niko ne shvata ozbiljno!"
Kaže doktor:
- "Ma daj..."
Kaže doktor:
- "Ma daj..."
sitting_bull-
2015-09-28
Da ga niste zamjenili za Radmana ili Frljavog?sitting_bull wrote:Otišo Hase doktoru i kaže:
Kaže doktor:
- "Ma daj..."
Ma daj...
oli ti navijas za frljica koji se hvali nagradama iz cacka i vlasotincasitting_bull wrote:Otišo Hase doktoru i kaže:
Kaže doktor:
- "Ma daj..."
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Frlja jede govna, kao da lopovi nikada nisu provalili u ničiji prazan stan pa eto zato je on iznimka i žrtva progona. jebo ga onaj ko mu dade i mikrofon i državljanstvo i bilo kakav posao u RH.asilovski wrote:To Pupovac tražio šajkaču od Frljića pa provalio
Guest- Guest
Provalili su lopovi ali eto frfljavo smeće se ponaša kao podosta ekipe koja je zdimila iz Vukovara i poslje se pravdali; ej čovjeće da su mene uhvatili mene bi ubili jel su znali ko sam ja...tako i ovaj govnar sere da su mu obavještajne službe provalile jer je on kao izrazito jakooo opasan po novu vlast.kaja_333 wrote:I sto koga briga sto su Bosancu provalili u stan, u Zagrebu ima 3 provale najmanje svaku noć pa šta.
Zamisli smeće kad počne pričati; ovaj jaaaaa eeeee jugoslavija ovajjjj eeeee jaaaaa ovajjjj eeeee ustaše ovajj eeeeee jaaaaa eeeee ovaj eeeee ustaše eeeee.....svaki isjeljitelj mora zaspati da jebe rak raka
Guest- Guest
Ma namjestili provalu, dogovorili s ekipom da mogu blejati po telkama.
Ili to ili ovo što sam ja napisao, kaja reče u Zg se provali malo malo u nečiji stan i sad kad je govnar frfljavi došao na red kuka i motika i vjerojatno osobno KGK provalila u njegov stan da ga zaplaši. Koja umišljenost, nosom oblake para debilčina.Regoč wrote:Ma namjestili provalu, dogovorili s ekipom da mogu blejati po telkama.
Guest- Guest
Similar topics
» General Tus očitao lekciju Marasu
» Biden očitao lekciju vazalu Plenkiju
» Vrhunski znanstvenik očitao lekciju svima koji tvrde da Barišić nije plagirao: "To je čisti copy+paste"
» Novi ministar kulture: Hasanbegović ili Čutura
» Ministar kulture Zlatko Hasanbegović sastao se s episkopom Jovanom
» Biden očitao lekciju vazalu Plenkiju
» Vrhunski znanstvenik očitao lekciju svima koji tvrde da Barišić nije plagirao: "To je čisti copy+paste"
» Novi ministar kulture: Hasanbegović ili Čutura
» Ministar kulture Zlatko Hasanbegović sastao se s episkopom Jovanom
Page 1 of 1