General Tus očitao lekciju Marasu
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
General Tus očitao lekciju Marasu
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/401564/General-Tus-ocitao-lekciju-ministru-Marasu.html
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: General Tus očitao lekciju Marasu
..ovi su doslovce naumili izgubiti izbore zoki i kompanija..ocekujem ocitovanje kotromanovica i gotovine
2015-09-08
bolej je ovako..preglednije je..i uocljivije..a nekima je to i trn u okokic wrote:mogao si to staviti i na onu temu e.
2015-09-08
Maras je kreten. NIkidan meni kaže lik iz četwrte ( pogođen u oko , oko mu jedno u defektu , wjerowatno od granate ) da ni Kotromanić nije za SDP nego žena alimentaćija , dugowi pa se baćio u politiku , da su on i Krstičewić i ostali ko prst i nokat .......
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
U udruzi 4. gardijske brigade zgroženi Marasovom izjavom
U priopćenju Udruge veterana 4. gardijske brigade navode da su zgroženi načinom na koji jedan od ministara u vladi Zorana Milanovića spominje njihovog ratnog zapovjednika, generala Damira Krstičevića. Marasu poručuju da se Krstičević, kao dragovoljac, na samom početku Domovinskog rata stavio na raspolaganje prvom hrvatskom predsjedniku Franji Tuđmanu u obrani domovine Hrvatske. 'Iako je general Krstičević završio vojnu akademiju, njegovo vođenje i zapovijedanje postrojbama HV-a uvijek je bilo u suprotnosti s doktrinom JNA, naime njemu je vojnik uvijek bio na prvom mjestu i svoje vojnike vodio je osobnim primjerom, uvijek je bio prvi riskirajući i svoj život - učili smo od njega, ali i on od nas. Krasilo nas je zajedništvo', navode u Udruzi veterana 4. gardijske brigade. General Gotovina također im je bio uzor i svi su od njega učili, pa tako i general Krstičević kao ratni zapovjednik 4. gardijske brigade, ali i brigadir Ante Kotromanović kao ratni zapovjednik 126. domobranske pukovnije. 'Ponosni smo što smo imali čast upoznati gospodina Krstičevića kao istinskog heroja, vođu i zapovjednika i kao pripadnici 4. GBR nećemo nikada i nikome dozvoliti da pokuša iskriviti istinu o Domovinskom ratu ili bilo kojem istinskom dragovoljcu Domovinskog rata. Gospodine Maras, apeliramo, ostavite se našeg ratnog zapovjednika koji je uz generala Gotovinu sasvim sigurno jedan od najzaslužnijih za obranu od velikosrpske agresije te za oslobađanje okupiranog teritorija Republike Hrvatske', poručili su u priopćenju koje je potpisao predsjednik udruge Božo Zadro.
U priopćenju Udruge veterana 4. gardijske brigade navode da su zgroženi načinom na koji jedan od ministara u vladi Zorana Milanovića spominje njihovog ratnog zapovjednika, generala Damira Krstičevića. Marasu poručuju da se Krstičević, kao dragovoljac, na samom početku Domovinskog rata stavio na raspolaganje prvom hrvatskom predsjedniku Franji Tuđmanu u obrani domovine Hrvatske. 'Iako je general Krstičević završio vojnu akademiju, njegovo vođenje i zapovijedanje postrojbama HV-a uvijek je bilo u suprotnosti s doktrinom JNA, naime njemu je vojnik uvijek bio na prvom mjestu i svoje vojnike vodio je osobnim primjerom, uvijek je bio prvi riskirajući i svoj život - učili smo od njega, ali i on od nas. Krasilo nas je zajedništvo', navode u Udruzi veterana 4. gardijske brigade. General Gotovina također im je bio uzor i svi su od njega učili, pa tako i general Krstičević kao ratni zapovjednik 4. gardijske brigade, ali i brigadir Ante Kotromanović kao ratni zapovjednik 126. domobranske pukovnije. 'Ponosni smo što smo imali čast upoznati gospodina Krstičevića kao istinskog heroja, vođu i zapovjednika i kao pripadnici 4. GBR nećemo nikada i nikome dozvoliti da pokuša iskriviti istinu o Domovinskom ratu ili bilo kojem istinskom dragovoljcu Domovinskog rata. Gospodine Maras, apeliramo, ostavite se našeg ratnog zapovjednika koji je uz generala Gotovinu sasvim sigurno jedan od najzaslužnijih za obranu od velikosrpske agresije te za oslobađanje okupiranog teritorija Republike Hrvatske', poručili su u priopćenju koje je potpisao predsjednik udruge Božo Zadro.
2014-04-11
Ono šta je u ćijeloj priči dobro je šta i sa HDZ pobjedom Hrwatska wojska dobiwa odličnog zapowijednika ,ministra obrane ......i Kotromanić je dobar a i owaj je isto .....to je ono najbitnije .....koja god općija bude Kotromanić il Krističewi oba su odlična za HW.
2014-04-11
samo interesi.boli njih ona stvar za sdpRayMabus wrote:Maras je kreten. NIkidan meni kaže lik iz četwrte ( pogođen u oko , oko mu jedno u defektu , wjerowatno od granate ) da ni Kotromanić nije za SDP nego žena alimentaćija , dugowi pa se baćio u politiku , da su on i Krstičewić i ostali ko prst i nokat .......
Tony Soprano-
2015-08-15
Ma Kotromanić uopće nije SDP-ować ....objasnija mi je to owaj lik iz četwrte nikidan .....ima on dite , rastawio se , alimentaćija , upa u neke dugowe pa se baćio u politiku .....
2014-04-11
Koliko sam upoznat ex žena mu radi tako da su to babske priče ogorčenih ljudi koji sve znaju osim ubost dobar par na kladionici....RayMabus wrote:Maras je kreten. NIkidan meni kaže lik iz četwrte ( pogođen u oko , oko mu jedno u defektu , wjerowatno od granate ) da ni Kotromanić nije za SDP nego žena alimentaćija , dugowi pa se baćio u politiku , da su on i Krstičewić i ostali ko prst i nokat .......
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Ah ti iz četvrte sve brzo objasne onda su mogli nešta i o Krstičeviću,zanimljiv je i kriterij po kojem je Gotovina počasni građanin ZG?
Kriteriji su se doista srozali
U Hrvata je sve rekla kazala,Krstičević je i na prošlim izborima ušao u Sabor i onda se ovukao jer je naravno bolje mjesečno mlatiti stotine tisuća kuna u poslu sa državom nego ko budala biti u Saboru
U Hrvata je sve rekla kazala,Krstičević je i na prošlim izborima ušao u Sabor i onda se ovukao jer je naravno bolje mjesečno mlatiti stotine tisuća kuna u poslu sa državom nego ko budala biti u Saboru
stenjalica-
2015-10-18
Pa šta ima weze da radi ? Znači dite onda nema prawo na alimentaćiju ? Otworija je i neku firmu pa to nije išlo tak oda je tu isto upa u dugowe. Reako sam ti šta mi je owaj lik iz četwrte rekao o tome i to je to. SDP je takwi lik odlično došao kao kandidat za SDP a njemu je kroz to dobro došlo da se izwuće iz dugowa. DObro je ispalo jer je Kotromanowić odlićan ministar obrane al on nije SDP-ować u ideološkom smislu ....komunjara i te šeme.
2014-04-11
Šta god ....ja sam tome iz četwrte odgoworio : da Amerikanće wiše nije ni briga tko će politički na wlasti u Hr nego ih samo zanima tko je ministar obrane. Kotromanić ili Krističewić : oba su odlična općija za HW. To je jedino bitno : HW.stenjalica wrote:Ah ti iz četvrte sve brzo objasne onda su mogli nešta i o Krstičeviću,zanimljiv je i kriterij po kojem je Gotovina počasni građanin ZG?
2014-04-11
Masa branitelja je razočarana ministrovim prelaskom u SDP tako da mu traže i dlaku jaju. Da sve ovo što radi i što je do sad napravio radio u HDZu nitko mu ne bi ništa prigovorio. Zašto bi bio dužan išta plaćati bivšoj ženi, ako ona radi? Ako ima dijete iz bivšeg braka normalno da će ga financirati, kao što bi radio da je i u braku.RayMabus wrote:Pa šta ima weze da radi ? Znači dite onda nema prawo na alimentaćiju ? Otworija je i neku firmu pa to nije išlo tak oda je tu isto upa u dugowe. Reako sam ti šta mi je owaj lik iz četwrte rekao o tome i to je to. SDP je takwi lik odlično došao kao kandidat za SDP a njemu je kroz to dobro došlo da se izwuće iz dugowa. DObro je ispalo jer je Kotromanowić odlićan ministar obrane al on nije SDP-ować u ideološkom smislu ....komunjara i te šeme.
RayMabus wrote:Pa šta ima weze da radi ? Znači dite onda nema prawo na alimentaćiju ? Otworija je i neku firmu pa to nije išlo tak oda je tu isto upa u dugowe. Reako sam ti šta mi je owaj lik iz četwrte rekao o tome i to je to. SDP je takwi lik odlično došao kao kandidat za SDP a njemu je kroz to dobro došlo da se izwuće iz dugowa. DObro je ispalo jer je Kotromanowić odlićan ministar obrane al on nije SDP-ować u ideološkom smislu ....komunjara i te šeme.
Pa i Gotovina je košta Hrvatsku jedno 500 milijuna kuna ,dobio sad eksluzivu na tunu u Hrvatskoj.
Daje izjave koje su dozirane a kum mu jastreb HDZ-a a Kotromanović najbolji pajdaš.Nemože propast ni da hoće.
Na kraju krajeva koje su njegove veće zasluge u DR od Stipetića,Tusa,Agotića,Bobetka..itd
On je po nekoj hijerarhiji u drugom ešalonu
stenjalica-
2015-10-18
a cuj znas kako se kaze dug los drug..a nije on samo dugovao za alimentaciju..vec je i dobrano kockao u kockarnicama i tamo soato duzan a zna se tko su pretezno vlasnici i suvlasnici kockarnica...mutava baštarda wrote:Masa branitelja je razočarana ministrovim prelaskom u SDP tako da mu traže i dlaku jaju. Da sve ovo što radi i što je do sad napravio radio u HDZu nitko mu ne bi ništa prigovorio. Zašto bi bio dužan išta plaćati bivšoj ženi, ako ona radi? Ako ima dijete iz bivšeg braka normalno da će ga financirati, kao što bi radio da je i u braku.RayMabus wrote:Pa šta ima weze da radi ? Znači dite onda nema prawo na alimentaćiju ? Otworija je i neku firmu pa to nije išlo tak oda je tu isto upa u dugowe. Reako sam ti šta mi je owaj lik iz četwrte rekao o tome i to je to. SDP je takwi lik odlično došao kao kandidat za SDP a njemu je kroz to dobro došlo da se izwuće iz dugowa. DObro je ispalo jer je Kotromanowić odlićan ministar obrane al on nije SDP-ować u ideološkom smislu ....komunjara i te šeme.
2015-09-08
koja masa od 700.000?mutava baštarda wrote:Masa branitelja je razočarana ministrovim prelaskom u SDP tako da mu traže i dlaku jaju. Da sve ovo što radi i što je do sad napravio radio u HDZu nitko mu ne bi ništa prigovorio. Zašto bi bio dužan išta plaćati bivšoj ženi, ako ona radi? Ako ima dijete iz bivšeg braka normalno da će ga financirati, kao što bi radio da je i u braku.RayMabus wrote:Pa šta ima weze da radi ? Znači dite onda nema prawo na alimentaćiju ? Otworija je i neku firmu pa to nije išlo tak oda je tu isto upa u dugowe. Reako sam ti šta mi je owaj lik iz četwrte rekao o tome i to je to. SDP je takwi lik odlično došao kao kandidat za SDP a njemu je kroz to dobro došlo da se izwuće iz dugowa. DObro je ispalo jer je Kotromanowić odlićan ministar obrane al on nije SDP-ować u ideološkom smislu ....komunjara i te šeme.
Daje ktome tako onda bi HDZ pobjeđivao sa 65%
U Istri,Rijeci imaš 45.000 branitelja i teško da je njih 10% za HDZ
Biće zanimljivo koliko će glasova dobiti Damir u 10-toj,pogotovo u mEtkoviću i Dubrovniku
stenjalica-
2015-10-18
Ako je dugovao za alimentaciju kao za kockarnice onda je to ono o čemu pričam. Ima riba koja se zove Glamac, što mu baciš ova se ulovi sigurno....
Tko su vlasnici?Ajde reci?vuksadinare wrote:a cuj znas kako se kaze dug los drug..a nije on samo dugovao za alimentaciju..vec je i dobrano kockao u kockarnicama i tamo soato duzan a zna se tko su pretezno vlasnici i suvlasnici kockarnica...mutava baštarda wrote:Masa branitelja je razočarana ministrovim prelaskom u SDP tako da mu traže i dlaku jaju. Da sve ovo što radi i što je do sad napravio radio u HDZu nitko mu ne bi ništa prigovorio. Zašto bi bio dužan išta plaćati bivšoj ženi, ako ona radi? Ako ima dijete iz bivšeg braka normalno da će ga financirati, kao što bi radio da je i u braku.RayMabus wrote:Pa šta ima weze da radi ? Znači dite onda nema prawo na alimentaćiju ? Otworija je i neku firmu pa to nije išlo tak oda je tu isto upa u dugowe. Reako sam ti šta mi je owaj lik iz četwrte rekao o tome i to je to. SDP je takwi lik odlično došao kao kandidat za SDP a njemu je kroz to dobro došlo da se izwuće iz dugowa. DObro je ispalo jer je Kotromanowić odlićan ministar obrane al on nije SDP-ować u ideološkom smislu ....komunjara i te šeme.
stenjalica-
2015-10-18
Inače ministar obrane treba proči sigurnosnu provjeru,ako je kockar ili vlasnik firme koja radi po povlaštenim cjenama sa državom ne može biti MO
stenjalica-
2015-10-18
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Biden očitao lekciju vazalu Plenkiju
» Hasanbegović Frljiću očitao lekciju o provali u stan i fašizaciji kulture
» Vrhunski znanstvenik očitao lekciju svima koji tvrde da Barišić nije plagirao: "To je čisti copy+paste"
» Domagoj Tolić: general Dudaković je zapovjedio ‘Odvedite generala HVO-a na spavanje!’; Nakon toga general Vlado Šantić zvjerski je mučen i ubijen
» Bukarica Marasu... ti si luđi od njega....:)))
» Hasanbegović Frljiću očitao lekciju o provali u stan i fašizaciji kulture
» Vrhunski znanstvenik očitao lekciju svima koji tvrde da Barišić nije plagirao: "To je čisti copy+paste"
» Domagoj Tolić: general Dudaković je zapovjedio ‘Odvedite generala HVO-a na spavanje!’; Nakon toga general Vlado Šantić zvjerski je mučen i ubijen
» Bukarica Marasu... ti si luđi od njega....:)))
Page 1 of 3