ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

MARCEL HOLJEVAC: Završila serija “Udbaši i sinovi” na HRT-u

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

MARCEL HOLJEVAC: Završila serija “Udbaši i sinovi” na HRT-u - Page 2 Empty Re: MARCEL HOLJEVAC: Završila serija “Udbaši i sinovi” na HRT-u

Post by Regoč 14/3/2016, 09:14

veber wrote:Jel te popustila bunika?
Krivo si shvatio, bundeva, na varivo. Buniku očito ti rabiš, nakon onako nesuvisla teksta.

Regoč

2015-08-21

Back to top Go down

MARCEL HOLJEVAC: Završila serija “Udbaši i sinovi” na HRT-u - Page 2 Empty Re: MARCEL HOLJEVAC: Završila serija “Udbaši i sinovi” na HRT-u

Post by Guest 14/3/2016, 11:26

jastreb wrote:
Ero wrote:
Leviathan2 wrote:aupickumaterinu, evo i slovenac ero uredjuje hrt, 
Samo uživam  u predviđanju događaja koji će uslijediti.
Za to je potrebna visoka sposobnost analiziranja, a i inače
mi je to hobi...profesija, ustvari.  
I svi možemo na osnovu tvojih predviđanja vrlo precizno utvrditi daljnji slijed zbivanja.

Npr.ako ti kažeš kako će sutra biti lijep i sunčan dan,obično ujutro uzmemo kišobran i mantil.
A što da kažemo onda za tebe i tvoje predviđanje kalifata i islamske najezde i rata ...da ne nabrajam sve one gluposti koje si mlatio a da tvoju omiljenu temu šugolsaviju i pisanje o njoj i ne spominjemo.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by crvenkasti 14/3/2016, 12:44

Senada Koljić Senny

Moj komšija odavno ne krije
da on ljubi uz pomoć hemije
ljubi komšo i cure i žene,
zbog njega su mnoge razvedene

A ujutro kad zora zarudi
komšija mi svo selo probudi
pod stare se dane on provodi
pa po dvije on kući dovodi

Aj, mlada žena
mlado srce
a tjelo ne sluša
nemoj komšo, to ne radi
ma izać' će ti duša
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by crvenkasti 14/3/2016, 12:48

Ljubio sam djevojke i snaše
ali snaše na srcu ostaše
ljubi draga nemoj izbjegavati
ide zima nemam s kime spavati

Kec kec keceljica
pod keceljom vjeverica
a ja imam kera, vjevericu tjera
zec jede kupus, maca lovi miša
ja i moja mala ne radimo ništa

Mjesečina do koljena pala
na krevetu žena mi ostala
ženo moja brzo ću ti doći
voljeću te ja u mračnoj noći

Prevari se, oženi se mali
pa me žena s kreveta opali
čekaj ženo da porastem veći
sama ćeš mi ti u krevet leći
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 14/3/2016, 13:02

Ero wrote:Ajmo, skojevci, navalite, nećemo vam ništa. :D
To znamo. Odavno ste onemoćali. MARCEL HOLJEVAC: Završila serija “Udbaši i sinovi” na HRT-u - Page 2 1f603
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ero 14/3/2016, 13:30

Eva wrote:
Ero wrote:Ajmo, skojevci, navalite, nećemo vam ništa. :D
To znamo. Odavno ste onemoćali. MARCEL HOLJEVAC: Završila serija “Udbaši i sinovi” na HRT-u - Page 2 1f603
A đavlu ti korist i od ovi' tvoji' skojevaca, samo nešto obećavaju, a onda im ponestane žvaka.. :D

2014-04-23

Back to top Go down

Post by provocator 14/3/2016, 13:30

marcellus wrote:
sitting_bull wrote:izvirio marcellus iz hdz prkna i opravdava započetu sječu glava na javnoj dalekovidnici.

sve 5, uzima piskaralo ponuđenu lovu.

gadljivo postaje kad počne popovati kao neka moralna spodoba...

sječom glava su došli, sječom glava će i otići.
I konačno će Hrvati živjeti bolje nego ikada do sada... Ajde, Bogu hvala!

Male
2015-08-11

Back to top Go down

Post by marcellus 14/3/2016, 13:38

provocator wrote:
marcellus wrote:
sitting_bull wrote:izvirio marcellus iz hdz prkna i opravdava započetu sječu glava na javnoj dalekovidnici.

sve 5, uzima piskaralo ponuđenu lovu.

gadljivo postaje kad počne popovati kao neka moralna spodoba...

sječom glava su došli, sječom glava će i otići.
I konačno će Hrvati živjeti bolje nego ikada do sada... Ajde, Bogu hvala!

pa ja živim dobro, moji starci baš i nisu živjeli predobro, stari stojadin i socijalni stan, al ajde... vama je to dobro.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 14/3/2016, 14:04

Joooj, evo si me rasplakal. Ono djevojčica sa žigicama je pičkin dim naspram tvog teškog djetinjstva. 
Socijalni stan na nekadašnjem Trgu Republike. MARCEL HOLJEVAC: Završila serija “Udbaši i sinovi” na HRT-u - Page 2 1f602  MARCEL HOLJEVAC: Završila serija “Udbaši i sinovi” na HRT-u - Page 2 1f602  MARCEL HOLJEVAC: Završila serija “Udbaši i sinovi” na HRT-u - Page 2 1f625  MARCEL HOLJEVAC: Završila serija “Udbaši i sinovi” na HRT-u - Page 2 1f623 Kao da sad netko kuka jer spava u Hiltonu i doručkuje kavijar, jagode i šampanjac. Fakat, pretužno.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics