F*ck the admin... gently
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: F*ck the admin... gently
jel može podforum tenis? ustvari možda čisto ostali sportovi, il tako nešto...sport općenito...
genitalni_herpes- Posts : 539
2014-04-11
[You must be registered and logged in to see this image.]
ovo?
ovo?
crvenkasti-
2014-04-17
genitalni_herpes wrote:jel može podforum tenis? ustvari možda čisto ostali sportovi, il tako nešto...sport općenito...
Sport općenito, pa ispod: tenis, rukomet, šah..
šah a dobra ideja
2014-04-14
Kic, daj pliz makni ovo dosadno "new" koje skače posvuda, ako možeš.. fkt je iritantno :)
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Imam još jedan prijedlog a taj je da se ograniči veličina slika avatara, uvijek radi preglednosti...
Neću više o sličicama, časna pionirska
Kae tamo, izgleda forum riknul
Neću više o sličicama, časna pionirska
Kae tamo, izgleda forum riknul
2014-04-13
koje new?r_nevjesta wrote:Kic, daj pliz makni ovo dosadno "new" koje skače posvuda, ako možeš.. fkt je iritantno :)
Čini mi se da je veličina Razbojnikove slike optimalna, od črlenoga je prevelika
2014-04-13
Dobro ali pod kojim nadimkom ja tamo i tada pisala, čisto da znamo s kim ćemo se morati obračunavati ?kic wrote:Vegvisir je nova adminica, čisto da ima još netko, rodna ravnopravnost, i bila je nekad moderator na iskonovom pa sve zna, valjda..
čestitamo!sad radi robe
2014-04-13
Meni je glupo to što avatari uzimaju veći prostor od samih poruka, a forum bi izgledao profesionalniji ...al' dobro neka....kic wrote:nekima se sviđaju veći avatari, ali i ograničeno je na 200px
2014-04-13
Avatar wrote:Dobro ali pod kojim nadimkom ja tamo i tada pisala, čisto da znamo s kim ćemo se morati obračunavati ?kic wrote:Vegvisir je nova adminica, čisto da ima još netko, rodna ravnopravnost, i bila je nekad moderator na iskonovom pa sve zna, valjda..
čestitamo!sad radi robe
Asti, ovo gore mi je promaklo
angel_of_light
angel_of_light-corpse
hrvatski_pravopis
itd...
uglavnom na Glazbi, registrirana od 2005, al' neaktivna na forumu već neko vrijeme
Guest- Guest
kic wrote:koje new?
Uz svaku temu korisnicima piše "new", a isto i uz svaki novi post, izgleda zagušeno i petrpano.. kao, forum nas obavještava što sve na nekom pdf-u nismo pročitali i koji su zadnji komentari, mislim da je to nepotrebno. Imam filing kao da sam ušla u neki šoping-centar s hrpom reklama, i akcijskih sniženja... :)
2014-04-12
tebi se ne sviđa? to je u stvari ikonica na novi post-temu, bila je neka bezlična, mogu neki poll napraviti pa nek narod odluči?r_nevjesta wrote:kic wrote:koje new?
Uz svaku temu korisnicima piše "new", a isto i uz svaki novi post, izgleda zagušeno i petrpano.. kao, forum nas obavještava što sve na nekom pdf-u nismo pročitali i koji su zadnji komentari, mislim da je to nepotrebno. Imam filing kao da sam ušla u neki šoping-centar s hrpom reklama, i akcijskih sniženja... :)
Ma stavi neku zelenu točku ili tako nešto jednostavno, ako baš moraš.. ovo je fkt previše 'rustikalno' :P
2014-04-12
kada se stavljaju videa sa youtube radi odlicno ...ima li neki nacin da se stavljaju ostala videa recimo sa
dailymotion.com ...ili isto konkretno kako postaviti ovaj video
[You must be registered and logged in to see this link.]
dailymotion.com ...ili isto konkretno kako postaviti ovaj video
[You must be registered and logged in to see this link.]
EstebanEnrique-
2014-04-16
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Similar topics
» F*ck the admin... gently
» Sources saying admin seriously considering pushing #Turkey out of NATO.
» Opet sam stavio idiotski naslov, pa ga admin promijenio
» Biden admin lets 5 million oil barrels from US reserves go to China, Europe
» Biden admin freezes Trump HHS rule meant to lower insulin prices
» Sources saying admin seriously considering pushing #Turkey out of NATO.
» Opet sam stavio idiotski naslov, pa ga admin promijenio
» Biden admin lets 5 million oil barrels from US reserves go to China, Europe
» Biden admin freezes Trump HHS rule meant to lower insulin prices
Page 5 of 50