F*ck the admin... gently
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: F*ck the admin... gently
Zašto samo modovi mogu vidjeti tvoj potpis? Je li to neka zafrkancija ili? Ovo ti piše na mjestu potpisa: [Only mods are allowed to see this image]
Last edited by charry on 16/4/2014, 21:42; edited 1 time in total
Guest- Guest
Nema na čemu srećo,naročito je dobar ovaj RKILL,taj bez puno pompe ukloni sve zloćudne procese u registryjucharry wrote:Hvala, Sveti.
Guest- Guest
Kako misliš,možeš vidjeti na botunu Members,ili misliš na neš drugo?charry wrote:Zašto samo modovi mogu vidjeti tvoj avatar? To ti piše na mjestu potpisa.
Guest- Guest
Krivo sam napisala, mislila sam reći da ti se ne vidi slika u potpisu, ne avatar. Ne vidi se bogati Patak. Da li si ti napisao sebi ovo u potpisu [Only mods are allowed to see this image] ili zaista tvoj potpis nije vidljiv za forumaše, a modu je?
Guest- Guest
Svašta, na drugim temama ti se Patak vidi u potpisu bez problema, a na ovoj stranici ne. To je možda Kicinjo tako postavio da mu ne zauzima prostora na temi.
Guest- Guest
Vidi se na drugim forumima, ali na ovoj temi ne. :Dbogomdani wrote:znači,potpis mi se ne vidi,bogati patak na Forumu?
Guest- Guest
moguće,ja gavidim(potpis),a moguće je da je tako napravio,radi preglednosti..
Guest- Guest
Bila sam se zabrinula da ja ne vidim nešto kako treba ili da mi nešto ne štima, ali to je najvjerojatnije to. Ok.
Guest- Guest
pa normalno kad si ti 'taj', ja ga isto ne vidim....
T.- Posts : 17592
2014-04-14
meni je draže da se ne vidi, bilo čiji, te stvari zauzmu pola stranice...
2014-04-14
kad ljudi nemaju osjećaja pa nakelje nekakve slike, gifove i kurce od pola stranice, nema svatko monitor od 60 cm...
2014-04-14
Pa neki manji gabariti,tipa bannera 100x300 pixela koji ne razvale standardnju visinu postboxa,ne smetaju,ja sam sliku bitno smanjio,da ne nagrđuje niti ne smanjuje preglednost,jedino sam za to da se gif-ovi ne stavljaju,to dosta opterećuje učitavanje stranice..vremenom postane problem..dakle neki kompromis uz poštivanje malih gabarita..
Guest- Guest
treba poticati ljude da u potpisu reklamiraju, promiču nešto što žele...mogu i svoju firmu ili nešto...i tako forum "nije ničiji", pa bi eto ovo bio prvi forum koji to dozvoljava dok stvarno netko ne pretjera sam meta sa metar oglasom.. a?
genitalni_herpes-
2014-04-11
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Similar topics
» F*ck the admin... gently
» Sources saying admin seriously considering pushing #Turkey out of NATO.
» Opet sam stavio idiotski naslov, pa ga admin promijenio
» Biden admin lets 5 million oil barrels from US reserves go to China, Europe
» Biden admin freezes Trump HHS rule meant to lower insulin prices
» Sources saying admin seriously considering pushing #Turkey out of NATO.
» Opet sam stavio idiotski naslov, pa ga admin promijenio
» Biden admin lets 5 million oil barrels from US reserves go to China, Europe
» Biden admin freezes Trump HHS rule meant to lower insulin prices
Page 2 of 50