F*ck the admin... gently
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Re: F*ck the admin... gently
e ovak, mogu obrisati chat koji je nastao poslije njegovog posta, ali sam njegov post neću dirati.
zašto?
zato što je u trenutku kad je on postao svoju molitvu, topicu nije bio naslov "katoličke molitve", ti si to tek prije pol sata editirala, kasno si se sjetila, pa onda će svi promijeniti naslov teme nakon što procijene da je ona skrenula po njima u neželjenom smjeru, i tako bi te forumaše htjeli staviti u ilegalno polje, e to je tek bezvlašće.
zašto?
zato što je u trenutku kad je on postao svoju molitvu, topicu nije bio naslov "katoličke molitve", ti si to tek prije pol sata editirala, kasno si se sjetila, pa onda će svi promijeniti naslov teme nakon što procijene da je ona skrenula po njima u neželjenom smjeru, i tako bi te forumaše htjeli staviti u ilegalno polje, e to je tek bezvlašće.
kic wrote:e ovak, mogu obrisati chat koji je nastao poslije njegovog posta, ali sam njegov post neću dirati.
zašto?
čuj to što sam ja naknadno stavila "katoličke" nema nikakve veze. Ti hoćeš reći da mi se netko ima pravo naturiti na temu gdje je očito da se radi o katoličkim molitvama i postati molitve koje veličaju sotonu i pri tom želiš reći kako je to učinio dobronamjerno čiste duše s punim pravom????
S tobom nešto nije u redu!!!
Makni chat sa teme i makni tu sotonjarsku molitvu!!!!!!!! jer je to čista provokacija!
immortal-
2014-04-16
Majketisuncove i Iruda zbunjenog.. Mortalka,pa sad mi je tek jasno zašto te je Bafi kickala viđestruko sa foruma..ti prelaziš sve granice uljuđenog ponašanja..
Guest- Guest
AKO JE TEBI ULJUĐENOST KLANJANJE SOTONI I NJEGOVIM SLJEDBENICIMA - MENI NIJE
immortal-
2014-04-16
dakle,otvori si onda sama forum i tamo uređuj tvoja pravila..To što si ti zaribala da mora biti po tvome,je čisto neprihvatljivo,i svatko može zastupati bilo koga,pa i sotonu,ako direktno uvredama ne vrijeđa nikoga...mortal-joint wrote:AKO JE TEBI ULJUĐENOST KLANJANJE SOTONI I NJEGOVIM SLJEDBENICIMA - MENI NIJE
Na uljuđenost mislim,da kad se IKOME ovdje obražaš,ne galamiš,ti ne da si boldala riječi nego si ih napumpala da vade oči.Mislim jošđ galamiš na Kica,koji je premiran i trudi se oko svega foruma...bogami,ja bih ti dobro nategnuo huši...
Guest- Guest
ti bi dobro popushiobogomdani wrote:[ja bih ti dobro nategnuo huši...
immortal-
2014-04-16
ahmm.. tvoj je problem što te nitko nije kroz život doveo u red,a sad u svojim samačim frustracijama,bljuješ vatru na sve oko sebe...
Guest- Guest
samačkim???bogomdani wrote:ahmm.. tvoj je problem ... sad u svojim samačim frustracijama,bljuješ vatru na sve oko sebe...
nemaš pojma o mojoj situaciji a razbacuješ nekim navodima o meni
radje piši o sebi kao prije kako si rekao (doje...)
pa veći si ti samac od mene a koliko vidim imaš i daleko gore i veći broj frustracija
sve se da isčitati iz tvojih postova
immortal-
2014-04-16
Ja sam samac po svom izboru,jer volim slobodno slijetati sa cure na curu...i to mi godi jedine frustracije su mi kad vidim ovakve osobe sklone jednoumlju...kao da si izronila iz mračnog srednjeg vijeka,a školu izučila u Inkviziciji...
Treba tebe preko koljena i guzicu ti na golo obnažiti i išćuškati je,25 po turu,ili u tur..egaaal...
Treba tebe preko koljena i guzicu ti na golo obnažiti i išćuškati je,25 po turu,ili u tur..egaaal...
Guest- Guest
bogomdani wrote:Ja sam samac po svom izboru,jer volim slobodno slijetati sa cure na curu.
točnije s fufe na fufu
bogomdani wrote:..i to mi godi
naravno, zadovolji se s tim što možeš
jer za drugo nisi ni sposoban niti ne zaslužuješ
jedna glava jedan umbogomdani wrote:
jedine frustracije su mi kad vidim ovakve osobe sklone jednoumlju...
to će s vremenom tek doći do izražajabogomdani wrote:
kao da si izronila iz mračnog srednjeg vijeka,a školu izučila u Inkviziciji...
pripremi se
možda, samo to nikako nije posao za tebebogomdani wrote:
ni za razmišljanje o tome
immortal-
2014-04-16
bokte pa kaj neko može imat i neg.reputaciju(speare shaker -28)?!?a vidim opako padaju svecu i jointici,jbt kak neko ko sluša black heavy metal sotonjarsku muziku može bit toliko protiv prizivanja vraga,štovanja pentagrama i sličnih obreda u slavu Zvijeri,Njenog Veličanstva Lucifera,mortalica treba ti egzorcizam pod hitno!666-the number of the beast..
jack_reacher-
2014-04-14
ebi ga,cure iz tvog kraja u domovini jako paze na "ugled" no vani se roshtaju sve u 16.. :))) i ne biti ljubomorna..zadovoljavam se lijepim i zgodnim curama,a ne burićima poput tebe..mortal-joint wrote:bogomdani wrote:Ja sam samac po svom izboru,jer volim slobodno slijetati sa cure na curu.
točnije s fufe na fufubogomdani wrote:..i to mi godi
naravno, zadovolji se s tim što možeš
jer za drugo nisi ni sposoban niti ne zaslužuješ
jedna glava jedan umbogomdani wrote:
jedine frustracije su mi kad vidim ovakve osobe sklone jednoumlju...to će s vremenom tek doći do izražajabogomdani wrote:
kao da si izronila iz mračnog srednjeg vijeka,a školu izučila u Inkviziciji...
pripremi semožda, samo to nikako nije posao za tebebogomdani wrote:
ni za razmišljanje o tome
bit će i tri glave,poput zmaja,a um,neš se i ne primjećuje..
došla je do izražaja tvoja nabrijana primitivnost i ograničenost,jezik ti treba četkom i sapunom,a roge skratiti..
naravno da nije posao za mene tvoje guzica... :S: težim ženkama homo-sapiensa...
i vjeruj mi,ako i pokušam zamisliti tvoj arš,nekako mi se leđa od jeze naježe..
Guest- Guest
kaj nije smiješno i djetinjasto ljudima napucavati minuse .... / sad je šeki na -33, a ima ih još podosta ispod nule / najbolje bi bilo da se makne ta opcija, a ne da se šeta po postovima pojedinih forumaša i dere po minusima .....
.... jerbo kad uđu u minus više ne mogu uzvratiti istom mjerom .....
.... jerbo kad uđu u minus više ne mogu uzvratiti istom mjerom .....
obojani_dani- Posts : 140
2014-04-17
nebitno...nek vaki kao Mortalka ispucavaju svoje hormone na minusima..nema qrca,ali zato ima minus da ga bocka..
Guest- Guest
bogomdani wrote:nebitno...nek vaki kao Mortalka ispucavaju svoje hormone na minusima..nema qrca,ali zato ima minus da ga bocka..
ne znam ko to štanca ... ali zapravo pravo veliš, ionako je cirkus
obojani_dani- Posts : 140
2014-04-17
Komedija sa plusevima i minusima. Već sam ovo predvidjela negdje na početku teme kad sam rekla da je to nepotrebna opcija. Ali ako ljude to zabavlja i opušta...
Guest- Guest
KIC,e ovako,kad otvorim forum na Lumiji,WP 8 u pregledniku UC browser,vidim fino posložene teme,no kad otvorim koju,i ima primjer 52 stranice,ne vidim opciju za skakanje na zadnju stranicu,postoji samo opcija NEXT,a šlingati 52 puta samo da dojdem do zadnje stranice,je mrcvarenje..
Nadam se da ima neko rješenje..
Nadam se da ima neko rješenje..
Guest- Guest
Ehhmm..nema tog prekrasnog gumba..naime,valjda UC formatira stranicu na mobile verziju..
Guest- Guest
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Similar topics
» F*ck the admin... gently
» Sources saying admin seriously considering pushing #Turkey out of NATO.
» Opet sam stavio idiotski naslov, pa ga admin promijenio
» Biden admin lets 5 million oil barrels from US reserves go to China, Europe
» Biden admin freezes Trump HHS rule meant to lower insulin prices
» Sources saying admin seriously considering pushing #Turkey out of NATO.
» Opet sam stavio idiotski naslov, pa ga admin promijenio
» Biden admin lets 5 million oil barrels from US reserves go to China, Europe
» Biden admin freezes Trump HHS rule meant to lower insulin prices
Page 39 of 50