F*ck the admin... gently
Page 38 of 50
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Re: F*ck the admin... gently
vidim u actions...nisam obracao paznju na to ...na desnoj strani podforuma ...
EstebanEnrique- Posts : 4782
2014-04-16
meni je recimo čudno što se za odg.mora logirat i onda me ne ostavlja na dotičnoj str. nego me baca na naslovnu od foruma,malo komplicirano iako ne sasvim iritantno(zasad)..
jack_reacher-
2014-04-14
djeca zanovjetaju,sve radi i postavljeno je kako treba..malo scrolanja nikom nije prst slomilo..
Guest- Guest
pa nezgodno je ako ga baca na naslovnu, tebe ostavi u temi nakon postanja?
nakon postanje,je normalno da ga ostavi na kraju topica,odnosno zanji post..problem nije u Forumu..
prvo nek provjere svoje kante i preglednike i općenito zdravlje kanti..na početku sam negdje ostavbio post sa izvrsnim alatima za tu namjenu..
prvo nek provjere svoje kante i preglednike i općenito zdravlje kanti..na početku sam negdje ostavbio post sa izvrsnim alatima za tu namjenu..
Guest- Guest
Kic,stickaj ovo da se koristi..bogomdani wrote:Kutija sa higijenskim priborom za Forumaše...
[You must be registered and logged in to see this link.]
Redovno koristeći ove alate,Forumaši će imati čiste kompove..
Guest- Guest
ja bih da me baci ovdje, ja bih ondje...kako da ne...bogomdani wrote:djeca zanovjetaju,sve radi i postavljeno je kako treba..malo scrolanja nikom nije prst slomilo..
forum je programiran da radi kako radi i radi OK...
priviknite se, koji klik više nikog neće ubit...
Trinity-
2014-04-17
Neka mi netko objasni...kako citirati iz jednog posta..da bude više citata...
2014-04-14
multiple citation?
moraš ići na post reply, ne može preko ovog quick-reply na dnu stranice.
moraš ići na post reply, ne može preko ovog quick-reply na dnu stranice.
kingkong wrote:Neka mi netko objasni...kako citirati iz jednog posta..da bude više citata...
Ni ja to ne mogu skužiti, a ni kicinjevo objašnjenje. Kod mene postoji samo opcija quote i multiple citation kod koje mi se, kad je kliknem, ništa ne događa. Opciju post reply ne vidim, možda negdje i postoji ali mi izmiče pogledu.
Guest- Guest
kingkong wrote:
Neka mi netko objasni...kako citirati iz jednog posta..da bude više citata...
Vrlo jednostavno.
Kada odgovaraš na neki post, koristi Insert a Quote opciju koja se nalazi u tulbaru prozorčića za odgovaranje na post.
Ako hoćeš višestruko citirati, morat ćeš višestruko upisati i nadimak onoga koga citiraš.
Tako možeš slobodno citirati i samo dijelove nečijeg posta, ostalo jednostavno obrišeš.
I da, dovoljno je kliknuti na opciju Quote prilikom otvaranja prozorčića za odgovaranje na post, ne moraš koristiti ono Citation multiple rješenje.
Guest- Guest
Sto je sa net.hr? Je li samo meni nece da otvori portal ili???
omni-
2014-04-12
omni wrote:
Sto je sa net.hr? Je li samo meni nece da otvori portal ili???
Sad najnormalnije otvara. Ali očito je da povremeno zapinje, ne samo forum nego i cijeli portal.
Guest- Guest
spaeare_shaker wrote:Vrlo jednostavno.
I onda ovdje napišeš odgovor.
Pronašla sam je.speare shaker wrote:Kada odgovaraš na neki post, koristi Insert a Quote opciju koja se nalazi u tulbaru prozorčića za odgovaranje na post.
speare:shaker wrote:Ako hoćeš višestruko citirati, morat ćeš višestruko upisati i nadimak onoga koga citiraš.
I sve štima. Hvala na uputama. Nadam se da su pomogle i kingu.
Guest- Guest
razlicak wrote:
Hvala na uputama. Nadam se da su pomogle i kingu.
Nema na čemu. I ja se nadam da su mu pomogle.
Guest- Guest
vidim da je speare uskočio, ali evo drugog rješenja, klikneš dakle na par postova ono "multiple citation" da se onak crveni, pa onda ideš na "post reply" na dnu stranice: [You must be registered and logged in to see this image.]razlicak wrote:kingkong wrote:Neka mi netko objasni...kako citirati iz jednog posta..da bude više citata...
Ni ja to ne mogu skužiti, a ni kicinjevo objašnjenje. Kod mene postoji samo opcija quote i multiple citation kod koje mi se, kad je kliknem, ništa ne događa. Opciju post reply ne vidim, možda negdje i postoji ali mi izmiče pogledu.
Last edited by kic on 4/5/2014, 22:35; edited 1 time in total (Reason for editing : s)
nece ni meni,ne samo forum nego i cijeli sajt je u banani,neznam jeli stanje privremeno ili...omni wrote:Sto je sa net.hr? Je li samo meni nece da otvori portal ili???
2014-04-14
kic wrote:vidim da je speare uskočio, ali evo drugog rješenja, klikneš dakle na par postova ono "multiple citation" da se onak crveni, pa onda ideš na "post reply" na dnu stranice:razlicak wrote:kingkong wrote:Neka mi netko objasni...kako citirati iz jednog posta..da bude više citata...
A sada sam vidjela i post reply. Međutim, na ovaj način ne mogu napraviti više citata iz jednog posta, ista je stvar kao i da nisam ništa kliknula. Jednostavnije mi je onako kako je speare objasnio.
Guest- Guest
daj ovdje izbriši sav chat, znači sve ono što nisu molitve i obavezno obriši tzv molitvu sefirota đavlukic wrote:
moja tema nije za molitve đavlu!!! pa ju obriši na prethodnoj strani
[You must be registered and logged in to see this link.]
immortal-
2014-04-16
e ovak, mogu obrisati chat koji je nastao poslije njegovog posta, ali sam njegov post neću dirati.
zašto?
zato što je u trenutku kad je on postao svoju molitvu, topicu nije bio naslov "katoličke molitve", ti si to tek prije pol sata editirala, kasno si se sjetila, pa onda će svi promijeniti naslov teme nakon što procijene da je ona skrenula po njima u neželjenom smjeru, i tako bi te forumaše htjeli staviti u ilegalno polje, e to je tek bezvlašće.
zašto?
zato što je u trenutku kad je on postao svoju molitvu, topicu nije bio naslov "katoličke molitve", ti si to tek prije pol sata editirala, kasno si se sjetila, pa onda će svi promijeniti naslov teme nakon što procijene da je ona skrenula po njima u neželjenom smjeru, i tako bi te forumaše htjeli staviti u ilegalno polje, e to je tek bezvlašće.
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Similar topics
» F*ck the admin... gently
» Sources saying admin seriously considering pushing #Turkey out of NATO.
» Opet sam stavio idiotski naslov, pa ga admin promijenio
» Biden admin lets 5 million oil barrels from US reserves go to China, Europe
» Biden admin freezes Trump HHS rule meant to lower insulin prices
» Sources saying admin seriously considering pushing #Turkey out of NATO.
» Opet sam stavio idiotski naslov, pa ga admin promijenio
» Biden admin lets 5 million oil barrels from US reserves go to China, Europe
» Biden admin freezes Trump HHS rule meant to lower insulin prices
Page 38 of 50