Iz šatora počeo izlaziti bijeli dim, mediji pišu da imamo novog ministra branitelja
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Iz šatora počeo izlaziti bijeli dim, mediji pišu da imamo novog ministra branitelja
sta bi sa tim Matićem?
2014-04-14
Re: Iz šatora počeo izlaziti bijeli dim, mediji pišu da imamo novog ministra branitelja
cujem da su pozvali dragacevsjke trubace pod shator, navodno je hidra postigla dogovor oko honorara
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Gradonačelnik Bandić stvarno je bratu ministra Marića dao posao, mediji pišu da se zaposlio u ZET-u
» KARAMARKO PRONAŠAO NOVOG MINISTRA BRANITELJA 'Predlažemo Milijana Brkića!'
» Tomašević je, pišu mediji, razgovarao s upravom Dinama. Navodno je na pomolu dogovor oko novog maksimirskog stadiona
» Potencijalni ministar branitelja najavio micanje šatora: "Ja i dečki iz šatora smo se dogovorili"
» Kanađani imaju ministra nobelovca, a mi imamo ministra ustašu
» KARAMARKO PRONAŠAO NOVOG MINISTRA BRANITELJA 'Predlažemo Milijana Brkića!'
» Tomašević je, pišu mediji, razgovarao s upravom Dinama. Navodno je na pomolu dogovor oko novog maksimirskog stadiona
» Potencijalni ministar branitelja najavio micanje šatora: "Ja i dečki iz šatora smo se dogovorili"
» Kanađani imaju ministra nobelovca, a mi imamo ministra ustašu
Page 2 of 2