Pisma za Maggie [chat]
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: Pisma za Maggie [chat]
Marcelus neće htjeti doći kad čuje da sam ja tamo.
Tako je svaki put ...
Tako je svaki put ...
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
Već si ga pozivao?!crvenkasti wrote:Marcelus neće htjeti doći kad čuje da sam ja tamo.
Tako je svaki put ...
A, meni si se kleo da voliš samo žene..razočaranje do razočaranja..
2014-04-12
IvyTeasdale wrote:Vidila si slikeEva wrote:Kad smo već skrenuli s puta, ajmo k Veberu u goste.
?
Macan, malo je reć
Guest- Guest
crvenkasti wrote:Marcelus neće htjeti doći kad čuje da sam ja tamo.
Tako je svaki put ...
Tebe ću su staviti u gepek. Ne bu te vidjel.
Guest- Guest
ako ja nestanem, konkretiziraj ti te dogovore i u moje ime..pridružit ću se sigurnoEva wrote:IvyTeasdale wrote:Vidila si slikeEva wrote:Kad smo već skrenuli s puta, ajmo k Veberu u goste.
?
Macan, malo je reć
2014-04-12
ako znas d je on, 1522m SZ sam ja, eto koliko znas zg.Eva wrote:Nije, ali je isto na zapadu, znam ja točno di, pa ga pokupimo usput. Zapadnije od Voltina a istočnije od Vrapča.
2014-12-30
veber wrote:ako znas d je on, 1522m SZ sam ja, eto koliko znas zg.Eva wrote:Nije, ali je isto na zapadu, znam ja točno di, pa ga pokupimo usput. Zapadnije od Voltina a istočnije od Vrapča.
Znam di je Marčelo, pa tko to ne zna. A kaj onda sereš da si u Sv. Nedjelji ak si u njegovom kvartu?
Guest- Guest
Zovemo i frakciju..
2014-04-12
draga, za tebe i cure osiuran apartman na katu s pogledom na zg.IvyTeasdale wrote:ako ja nestanem, konkretiziraj ti te dogovore i u moje ime..pridružit ću se sigurnoEva wrote:IvyTeasdale wrote:Vidila si slikeEva wrote:Kad smo već skrenuli s puta, ajmo k Veberu u goste.
?
Macan, malo je reć
2014-12-30
IvyTeasdale wrote:Zovemo i frakciju..
Može, bazen je olimpijski. Stanu i susjedni forum i pol Zlovenije
Last edited by Eva on 27/4/2016, 12:26; edited 1 time in total
Guest- Guest
moze, zemite badice.IvyTeasdale wrote:Zovemo i frakciju..
2014-12-30
veber wrote:moze, zemite badice.IvyTeasdale wrote:Zovemo i frakciju..
Koje boje?
Guest- Guest
pa velim ti da ne znas zg.Eva wrote:veber wrote:ako znas d je on, 1522m SZ sam ja, eto koliko znas zg.Eva wrote:Nije, ali je isto na zapadu, znam ja točno di, pa ga pokupimo usput. Zapadnije od Voltina a istočnije od Vrapča.
Znam di je Marčelo, pa tko to ne zna. A kaj onda sereš da si u Sv. Nedjelji ak si u njegovom kvartu?
ilica dijeli nase kvartove.
2014-12-30
Ja znam gde je Ivan Zelina! :)veber wrote:pa velim ti da ne znas zg.Eva wrote:veber wrote:ako znas d je on, 1522m SZ sam ja, eto koliko znas zg.Eva wrote:Nije, ali je isto na zapadu, znam ja točno di, pa ga pokupimo usput. Zapadnije od Voltina a istočnije od Vrapča.
veber wrote:pa velim ti da ne znas zg.Eva wrote:veber wrote:ako znas d je on, 1522m SZ sam ja, eto koliko znas zg.Eva wrote:Nije, ali je isto na zapadu, znam ja točno di, pa ga pokupimo usput. Zapadnije od Voltina a istočnije od Vrapča.
Pa kak ti se zove kvart? Ne znam svaku cestu u gradu ? Kaj je tebi. Si Gornja Kustošija, G. Vrapče, G. Stenjevec, Karažnik, Bizek ili koji već a ne naziv svog puta u gorice. Pa jel ti znaš di su Potočani?
Guest- Guest
Stanojko wrote:Ja znam gde je Ivan Zelina! :)veber wrote:pa velim ti da ne znas zg.Eva wrote:veber wrote:ako znas d je on, 1522m SZ sam ja, eto koliko znas zg.Eva wrote:Nije, ali je isto na zapadu, znam ja točno di, pa ga pokupimo usput. Zapadnije od Voltina a istočnije od Vrapča.
Hienland
Guest- Guest
veber wrote:to nije zg.
Ma nemoj, cesta u Šestinama, tam mi ujna živi.
Guest- Guest
znam di su potocani, a ti ne znas za oazu mira u zg.
jebote bandiceva zena ima kucu 150m od mene, dropulcka mi je prva susjeda, cro cap u istoj ulici, na vrhu ivanisevic ima terene i malu vilu.
jebote bandiceva zena ima kucu 150m od mene, dropulcka mi je prva susjeda, cro cap u istoj ulici, na vrhu ivanisevic ima terene i malu vilu.
2014-12-30
veber wrote:znam di su potocani, a ti ne znas za oazu mira u zg.
Znači, ipak je Zagreb:pirat:
Ne znam, kak se kvart zove?
Guest- Guest
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Similar topics
» Porfirijus izjavio da posjeduje Stepinčeva pisma koja da su problematična
» Ćirilici status glavnog pisma u RS
» Protestna pisma zvaničnicima EU zbog izložbe o Stepincu
» Ivanić i Čović potvrdili da su im stigla pisma iz Haaga
» Pisma mog rođaka ubijenog u Jasenovcu prodaju na eBay, to je strašno
» Ćirilici status glavnog pisma u RS
» Protestna pisma zvaničnicima EU zbog izložbe o Stepincu