Preminuo Dragan Nikolić
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Preminuo Dragan Nikolić
O jebo te ...pa ja sam zadivljen ...n_razbojnik wrote:Zašto je ovo vijest an svim portalima Apsurdistana? Kad su preminuli jedan Ledger, R. Williams ili P.S. Hoffman nismo bombardirani ovime
R.I.P. inače
Ja ti zavidim ... pa kako se neki tako pametni rode ...
Evo pao sam u trans. Takva pamet I inTELEgencija se ne nalaze često.
A vidi se I po avataru.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
A ovo je tipičan primjer hrvatske malograđanštine I pušikarajanskog mentalitetan_razbojnik wrote:Zašto je ovo vijest an svim portalima Apsurdistana? Kad su preminuli jedan Ledger, R. Williams ili P.S. Hoffman nismo bombardirani ovime
R.I.P. inače
jedan Ledger, R. Williams ili P.S. Hoffman
Misliš Heath Ledger! Trećerazredni lik koji samo na kretenskom Zapadu može nešto da znači. Po umjetnosti može Draganu da briše cipele.
P.S. Hoffman, drogirana kretenčina I samo se debili mogu paliti I na njega I njegove filmove I njegov odvratni I antipatični lik.
Dragan je za njega bio doctor glume.
R. Williams ko je taj jebo te.
Dovoljno je da imaju anglosaksonska imena I hrvatski malograđan odmah dobije orgazmički napad strahopoštovanja.
2015-09-24
A ovo je tipičan primjer hrvatske malograđanštine I pušikarajanskog mentalitetan_razbojnik wrote:Zašto je ovo vijest an svim portalima Apsurdistana? Kad su preminuli jedan Ledger, R. Williams ili P.S. Hoffman nismo bombardirani ovime
R.I.P. inače
Misliš Heath Ledger! Trećerazredni lik koji samo na kretenskom Zapadu može nešto da znači. Po umjetnosti može Draganu da briše cipele.
P.S. Hoffman, drogirana kretenčina I samo se debili mogu paliti I na njega I njegove filmove I njegov odvratni I antipatični lik.
Dovoljno je da imaju anglosaksonska imena I hrvatski malograđan odmah dobije orgazmički napad strahopoštovanja.
2015-09-24
A ovo je tipičan primjer bosanskog (može bit i hrvatskog) jugoslovena. pošizi kada srbi padnu u drugi plan kao njihov rođeni lošiji brat i kada hrvati daju prednost nekom strancu.Ringo10 wrote:A ovo je tipičan primjer hrvatske malograđanštine I pušikarajanskog mentaliteta
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kako si me pročitala, pa ne mogu da povjerujem. Od svih glumaca sam volio Fabijana a od pjevača Arsena - KUKKUUU nisam do nedavno znao da je Arsen Srbin ali evo idem se ispovjedit kod velečasnog,kaja_333 wrote:A ovo je tipičan primjer bosanskog (može bit i hrvatskog) jugoslovena. pošizi kada srbi padnu u drugi plan kao njihov rođeni lošiji brat i kada hrvati daju prednost nekom strancu.Ringo10 wrote:A ovo je tipičan primjer hrvatske malograđanštine I pušikarajanskog mentaliteta
Šta da radim, volim srpske glumce I filmove jer su se Hrvati od raspada Jugovine pokazali ka apsolutn nesosobni da naprave dobar film.
A glumci - ako I ima neki dobar, ide u Srbiju snimat filmove.
2015-09-24
Vječnaja pamjat!
Pamtim ga Prleta, kao klinci smo se uviek svađali tko će biti on u igri, Tihi nitko nije htio biti, radije bata-Joca.
Pamtim ga Prleta, kao klinci smo se uviek svađali tko će biti on u igri, Tihi nitko nije htio biti, radije bata-Joca.
A ti priznaj, ovdje glumiš veliku Rvaticu a bar jednom mjesčno ides u Beograd na jebačinu sa Srbima.kaja_333 wrote:A ovo je tipičan primjer bosanskog (može bit i hrvatskog) jugoslovena. pošizi kada srbi padnu u drugi plan kao njihov rođeni lošiji brat i kada hrvati daju prednost nekom strancu.Ringo10 wrote:A ovo je tipičan primjer hrvatske malograđanštine I pušikarajanskog mentaliteta
Last edited by Ringo10 on 11/3/2016, 18:12; edited 1 time in total
2015-09-24
A ti priznaj, ovdje glumiš veliku Raticu a bar jednoim mjesčno ides u Beograd na jebačin sa Srbima.kaja_333 wrote:A ovo je tipičan primjer bosanskog (može bit i hrvatskog) jugoslovena. pošizi kada srbi padnu u drugi plan kao njihov rođeni lošiji brat i kada hrvati daju prednost nekom strancu.Ringo10 wrote:A ovo je tipičan primjer hrvatske malograđanštine I pušikarajanskog mentaliteta
2015-09-24
Ringo, smiri psihopatologiju. Ovdje odajemo počast glumcu, a ne širimo bratstvo i jedinstvo. To što je čovjek imao romske krvi nije sramota, niti to treba skrivati. To je što je.
Šta tebe boli briga za Kajin seksualni život? Ili, koliko ti često jebeš klokane? Ili oni jebu tebe?Ringo10 wrote:A ti priznaj, ovdje glumiš veliku Raticu a bar jednoim mjesčno ides u Beograd na jebačin sa Srbima.kaja_333 wrote:A ovo je tipičan primjer bosanskog (može bit i hrvatskog) jugoslovena. pošizi kada srbi padnu u drugi plan kao njihov rođeni lošiji brat i kada hrvati daju prednost nekom strancu.Ringo10 wrote:A ovo je tipičan primjer hrvatske malograđanštine I pušikarajanskog mentaliteta
Dobro, kontam vi odrasli na oskarovcima kao Dragan ni ne znate za bolje, od bitke na Neretvi do Prleta...kinematografija nema dalje, da ti navedem i neke ne amričke ne bi znao, pa što da se trudim, ja malograđanin a ti svjetski čovjekRingo10 wrote:A ovo je tipičan primjer hrvatske malograđanštine I pušikarajanskog mentalitetan_razbojnik wrote:Zašto je ovo vijest an svim portalima Apsurdistana? Kad su preminuli jedan Ledger, R. Williams ili P.S. Hoffman nismo bombardirani ovime
R.I.P. inače
moje pitanje, retoričko ipak, bilo je upućeno medijskoj mašineriji, dotični je bio kultna osoba od Vardara do Triglava, ili je to i po Sydneju danas dan žalosti?
2014-04-15
Vidi se i da ti sam avatar nisi sposoban niti staviti, a priznaj da imaš jarku željuRingo10 wrote:O jebo te ...pa ja sam zadivljen ...n_razbojnik wrote:Zašto je ovo vijest an svim portalima Apsurdistana? Kad su preminuli jedan Ledger, R. Williams ili P.S. Hoffman nismo bombardirani ovime
R.I.P. inače
A vidi se I po avataru.
2014-04-15
Bitka na Nertevi! Nije mi poznato da je DN tu glumio.n_razbojnik wrote:Dobro, kontam vi odrasli na oskarovcima kao Dragan ni ne znate za bolje, od bitke na Neretvi do Prleta...kinematografija nema dalje, da ti navedem i neke ne amričke ne bi znao, pa što da se trudim, ja malograđanin a ti svjetski čovjekRingo10 wrote:A ovo je tipičan primjer hrvatske malograđanštine I pušikarajanskog mentalitetan_razbojnik wrote:Zašto je ovo vijest an svim portalima Apsurdistana? Kad su preminuli jedan Ledger, R. Williams ili P.S. Hoffman nismo bombardirani ovime
R.I.P. inače
moje pitanje, retoričko ipak, bilo je upućeno medijskoj mašineriji, dotični je bio kultna osoba od Vardara do Triglava, ili je to i po Sydneju danas dan žalosti?
2015-09-24
Jes jebote, ti mora da si parapsiholog. Kao I svi ustašoidi.n_razbojnik wrote:Vidi se i da ti sam avatar nisi sposoban niti staviti, a priznaj da imaš jarku željuRingo10 wrote:O jebo te ...pa ja sam zadivljen ...n_razbojnik wrote:Zašto je ovo vijest an svim portalima Apsurdistana? Kad su preminuli jedan Ledger, R. Williams ili P.S. Hoffman nismo bombardirani ovime
R.I.P. inače
A vidi se I po avataru.
V
2015-09-24
Ma jok, samo imam detektor za debile , a radi na principu OhmmetraRingo10 wrote:Jes jebote, ti mora da si parapsiholog. Kao I svi ustašoidi.n_razbojnik wrote:Vidi se i da ti sam avatar nisi sposoban niti staviti, a priznaj da imaš jarku željuRingo10 wrote:O jebo te ...pa ja sam zadivljen ...n_razbojnik wrote:Zašto je ovo vijest an svim portalima Apsurdistana? Kad su preminuli jedan Ledger, R. Williams ili P.S. Hoffman nismo bombardirani ovime
R.I.P. inače
A vidi se I po avataru.
V
2014-04-15
Regoč-
2015-08-21
Pa tebi su veliki rvati svi koji nisu Jugoslaveni. U Srbiji nisam bila , pa nemoj pretpostavljati po sebi koji se vjerojatno jednom mjesečno guzis po Srbiji kao i svi Jugoslaveni i seres o tome " ko nas bre zavadi"Ringo10 wrote:A ti priznaj, ovdje glumiš veliku Raticu a bar jednoim mjesčno ides u Beograd na jebačin sa Srbima.kaja_333 wrote:A ovo je tipičan primjer bosanskog (može bit i hrvatskog) jugoslovena. pošizi kada srbi padnu u drugi plan kao njihov rođeni lošiji brat i kada hrvati daju prednost nekom strancu.Ringo10 wrote:A ovo je tipičan primjer hrvatske malograđanštine I pušikarajanskog mentaliteta
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Šta su I ko su Jugoslaveni.kaja_333 wrote:Pa tebi su veliki rvati svi koji nisu Jugoslaveni. U Srbiji nisam bila , pa nemoj pretpostavljati po sebi koji se vjerojatno jednom mjesečno guzis po Srbiji kao i svi Jugoslaveni i seres o tome " ko nas bre zavadi"Ringo10 wrote:A ti priznaj, ovdje glumiš veliku Raticu a bar jednoim mjesčno ides u Beograd na jebačin sa Srbima.kaja_333 wrote:A ovo je tipičan primjer bosanskog (može bit i hrvatskog) jugoslovena. pošizi kada srbi padnu u drugi plan kao njihov rođeni lošiji brat i kada hrvati daju prednost nekom strancu.Ringo10 wrote:A ovo je tipičan primjer hrvatske malograđanštine I pušikarajanskog mentaliteta
I ako o čudo postoji, gdje su I koliko ih ima.
Jebo te, pa da su ih takozvani domoljubi iz svojih jaja pravili, do sada bi to već bili odrasle indiviue.
Vi ste Hrvatskoj velikim dijelom psihijatrijski slučajevi. I zato od Hrvatske nikada neće biti ništa.
2015-09-24
Regoč-
2015-08-21
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Umro Dragan Nikolić
» Nikolić
» NIKOLIĆ U LISABONU
» Tko je Dragan Markovina?
» Nikolić: Svi Srbi bi išli u rat
» Nikolić