Preminuo Dragan Nikolić
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Preminuo Dragan Nikolić
Dragan Nikolić i Milena Dravić bili su u braku 45 godina.
[/size][/size]Legenda srpskog glumišta Dragan Gaga Nikolić preminuo je danas u 72. godini života posle duge borbe s teškom bolešću.
Foto: Privatna arhiva
[size][size][/size][/size]
Guest- Guest
Odličan glumac, šteta. Pa nije ni tako star, mlađi 2 godine od mojih.
Guest- Guest
Ma Srbi, ... jes da je Milena bila slatka Srbo-pička ...pizzon wrote:Dragan Nikolić i Milena Dravić bili su u braku 45 godina.Legenda srpskog glumišta Dragan Gaga Nikolić preminuo je danas u 72. godini života posle duge borbe s teškom bolešću.Foto: Privatna arhiva
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Baš...e moj Gaga zbogom i vidimo se...kic wrote:baš smo neki dan palamudili o njemu ja i atila, eto ti ga vraže, aj rip-
Kermit-
2014-04-17
rak ne bira, osim toga nije se štedio a on je proživio 5 života, zapravo malo sam i rekaoEva wrote:Odličan glumac, šteta. Pa nije ni tako star, mlađi 2 godine od mojih.
Kermit-
2014-04-17
RIP
2014-04-19
T.- Posts : 17557
2014-04-14
R.I.P.
Ne postoji hrvatska, srpska, židovska, bošnjačka ili bilo čija nacionalna smrt. Smrt je – smrt. Kao što je život – život. Moj život je u svakom čovjeku, prema tome i moja smrt je u svakom čovjeku. Sve što se svijetu događa i meni se događa. Jedini nacionalizam, koji po meni nije primitivizam, jest pripadnost ljudskoj dobroti i ljudskom srcu. Ako me pitate čiji sam pjesnik, odgovorit ću vam: ja sam pjesnik od takve narodnosti.
Enes Kišević
Ne postoji hrvatska, srpska, židovska, bošnjačka ili bilo čija nacionalna smrt. Smrt je – smrt. Kao što je život – život. Moj život je u svakom čovjeku, prema tome i moja smrt je u svakom čovjeku. Sve što se svijetu događa i meni se događa. Jedini nacionalizam, koji po meni nije primitivizam, jest pripadnost ljudskoj dobroti i ljudskom srcu. Ako me pitate čiji sam pjesnik, odgovorit ću vam: ja sam pjesnik od takve narodnosti.
Enes Kišević
Sad ću biti ozbiljan.provocator wrote:R.I.P.
Enes Kišević
Dragan Nikolić je legenda I veličina I njegova smrt je meni zaista tužan događaj. Nemam jugonostalgije ali postoje uspomene I simboli moje mladosti koju sam proveo u bivšoj državi. A on je jedan od simbola moje mladosti koji odlaze jedan za drugim u nepovrat. Kao što je bio recimo Mate Parlov ili Mladen Delić, Kemal Monteno ili Arsen Dedić.
Nek mu je pokoj duši a za njim su ostala njegova ostvarenja kojima je sebi osigurao mjesto u povijesti prostora bivše Jugoslavije.
Hvala ti Dragane za sve uloge I likove koje si igrao u fimovima I TV serijalima a sa kojima su se oduševljavale I poistovjećivale generacije.
Zbogom Džimi Barka.
2015-09-24
Puši kurčinu jadniče bijedni I žlosni. Jadna je ova planeta koja dopušta da postoji I takav otpad na dvije noge kao što si ti.max123 wrote:
Poručio bih ti da te jebo Pavelić u šupak ali to je nemoguće jer taj jad je mrtav a ti se sav sastojiš od šupka I od ničega više.
2015-09-24
Đez ba jaro..slusaj bolan,jadan ne bio.Ja "prli" oda zadnje zbogom a ti ko krme u teheranu.Meni je jedan jaro reka, da je "prle" romskog porekla,pa ja uzeo za shodno da mu pustim jednu njiovu.Nego,rece mi rodijak Jozo neki dan na telefonu,odakako se u australiju doselise jugoslOvencine ili bosanski katolici, kako one veli reci,otvorise se opet jugoslOvenski klubovi i smrdez savlada ponovo.sta ti jaro velis nato...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
i naravno R.I.P prletu..
max123- Posts : 2853
2015-10-28
A je l majke ti jaruga, pa što ne kažeš da si retardiran pa da se đabe ne ljutim. Aj vozdra.max123 wrote:Đez ba jaro..slusaj bolan,jadan ne bio.Ja "prli" oda zadnje zbogom a ti ko krme u teheranu.Meni je jedan jaro reka, da je "prle" romskog porekla,pa ja uzeo za shodno da mu pustim jednu njiovu.Nego,rece mi rodijak Jozo neki dan na telefonu,odakako se u australiju doselise jugoslOvencine ili bosanski katolici, kako one veli reci,otvorise se opet jugoslOvenski klubovi i smrdez savlada ponovo.sta ti jaro velis nato...
I kad se pogledaš u špiglo, prvo probaj skontat da si to ti prije nego se prepadneš svoje glupe face.
Aj živio.
2015-09-24
a i ti se kontroliraj...prle ima dio romske krvi..uostalom on je to u nekoliko navrata rekao i da ga nije sram zbog toga..vjerovatno bi mu bilo drago zbog ove pjesmeRingo10 wrote:Puši kurčinu jadniče bijedni I žlosni. Jadna je ova planeta koja dopušta da postoji I takav otpad na dvije noge kao što si ti.max123 wrote:
Poručio bih ti da te jebo Pavelić u šupak ali to je nemoguće jer taj jad je mrtav a ti se sav sastojiš od šupka I od ničega više.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa to je divno. Znači motivacija je tu, samo još da ima kretena da povjeruju u to tvoje I njegovo debilno sranje.vuksadinare wrote:a i ti se kontroliraj...prle ima dio romske krvi..uostalom on je to u nekoliko navrata rekao i da ga nije sram zbog toga..vjerovatno bi mu bilo drago zbog ove pjesmeRingo10 wrote:Puši kurčinu jadniče bijedni I žlosni. Jadna je ova planeta koja dopušta da postoji I takav otpad na dvije noge kao što si ti.max123 wrote:
Aj odjebi ... al onako graciozno ... u zaveslajima.
2015-09-24
RIP.
Ode još jedna glumačka legenda. Ako postoje neki drugi svjetovi,onako kako ih mi zamišljamo, onda je sada u društvu Borisa, Fabijana, Paje, Čkalje, Olivere Marković, Milana Srdoča, Mije, Bekima i drugih glumačkih legendi jugoslavenske kinematografije.
Ode još jedna glumačka legenda. Ako postoje neki drugi svjetovi,onako kako ih mi zamišljamo, onda je sada u društvu Borisa, Fabijana, Paje, Čkalje, Olivere Marković, Milana Srdoča, Mije, Bekima i drugih glumačkih legendi jugoslavenske kinematografije.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Zašto je ovo vijest an svim portalima Apsurdistana? Kad su preminuli jedan Ledger, R. Williams ili P.S. Hoffman nismo bombardirani ovime
R.I.P. inače
R.I.P. inače
2014-04-15
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Umro Dragan Nikolić
» Nikolić
» NIKOLIĆ U LISABONU
» Tko je Dragan Markovina?
» Nikolić: Svi Srbi bi išli u rat
» Nikolić
» NIKOLIĆ U LISABONU