Jeste li za dodavanje zastavica
Page 6 of 13
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Zastave
Re: Jeste li za dodavanje zastavica
...i? Kaj onda? Bolje na pijaču, nego na ovo kaj ti trošiš....vidim da te udara gadno...Eva wrote:A kaj će ti? Ne znaš trošit, a i kad bi trošil, potrošil bi na pijaču.guma_1 wrote:...daj ovakvu....
guma_1- Posts : 431
2015-09-02
tre911 wrote:Puno bolje, barem ta država postoji, možda nije loša ideja ali da se stavljaju one zastavice država koje postoje. Epi bi recimo odma stavio bosansku zbog republike srpske :DDkic wrote:how about now :Dtre911 wrote:Jako loše, goni se u kurac sa tom zastavom :Dkic wrote:da vim kako izgleda..
Ni pod razno :)
Zastava HRHB ili mletačke republike :p
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ne vidiš jer još se nisam uslikala u donjem vešu. A imam tak slatki novi kompletić, ma mrakguma_1 wrote:...i? Kaj onda? Bolje na pijaču, nego na ovo kaj ti trošiš....vidim da te udara gadno...Eva wrote:A kaj će ti? Ne znaš trošit, a i kad bi trošil, potrošil bi na pijaču.guma_1 wrote:...daj ovakvu....
Guest- Guest
....de...ne seri...
2015-09-02
Lako moguće, čak je i sločina(ovdje transformer) pametniji od ovoga.jasambrend wrote:Brijem da je Stazić...po retorici...i bistroći uma...
Guest- Guest
Eva wrote:I Srbin, jer Hrvati su klerofašisti, bez Amarcellus wrote:Brigate Rosse wrote:marcellus wrote:kic wrote:Brigiti nema spasa, I sense no humor in this one..
Možda da ipak sačekamo... ja sam truli liberal
ti si samo truli trulez.
(i klerofašista)
ja uvijek pišem na sprskom klerofašista, antifašista. Namjerno. Na tebi je da si domisliš zašto
Upucavaš se Crvenkastommarcellus wrote:Eva wrote:I Srbin, jer Hrvati su klerofašisti, bez Amarcellus wrote:Brigate Rosse wrote:marcellus wrote:kic wrote:Brigiti nema spasa, I sense no humor in this one..
ti si samo truli trulez.
(i klerofašista)
ja uvijek pišem na sprskom klerofašista, antifašista. Namjerno. Na tebi je da si domisliš zašto
Guest- Guest
Ona hrpetina gluposti što si pisao je razbucavanje nekoga??Brigate Rosse wrote:Yehudi wrote:kic wrote:
tema je davno pretjerala, otvorio sam samo zadnju stranicu, vidio gadosti i nije mi se uopće dalo trošiti vrijeme na analiziranje tko je započeo s tom patologijom, tema zaključana -
Triba si i ranije zaključati onu temu ali nikad nije kasno.
Dobro si napravio.
je, bas na vrijeme da ustase ne dobiju po picki...a taman me krenulo da im napravim reprizu Bleiburga...ali uvjek ustase imaju nekog zastitnika u sjeni..kaptol, kica, vatikan...
Guest- Guest
tre911 wrote:Ona hrpetina gluposti što si pisao je razbucavanje nekoga??Brigate Rosse wrote:Yehudi wrote:kic wrote:
tema je davno pretjerala, otvorio sam samo zadnju stranicu, vidio gadosti i nije mi se uopće dalo trošiti vrijeme na analiziranje tko je započeo s tom patologijom, tema zaključana -
Dobro si napravio.
je, bas na vrijeme da ustase ne dobiju po picki...a taman me krenulo da im napravim reprizu Bleiburga...ali uvjek ustase imaju nekog zastitnika u sjeni..kaptol, kica, vatikan...
brigatte je escaped, a on je terminalno lud ali isto tako sastavni dio foruma već preko deset godina... njegova i travkova nadjebavanja su ušla u legendu. Usto imam dojam da nije tako loš iako je totalno udaren u glavu i fali mu desna polovica mozga
Fali njemu dosta toga i na lijevoj polovici :DDmarcellus wrote:tre911 wrote:Ona hrpetina gluposti što si pisao je razbucavanje nekoga??Brigate Rosse wrote:Yehudi wrote:kic wrote:
Dobro si napravio.
brigatte je escaped, a on je terminalno lud ali isto tako sastavni dio foruma već preko deset godina... njegova i travkova nadjebavanja su ušla u legendu. Usto imam dojam da nije tako loš iako je totalno udaren u glavu i fali mu desna polovica mozga
Guest- Guest
Kako onda pišeš "pička" na hrvatskom? Pičk?marcellus wrote:Eva wrote:I Srbin, jer Hrvati su klerofašisti, bez Amarcellus wrote:Brigate Rosse wrote:marcellus wrote:kic wrote:Brigiti nema spasa, I sense no humor in this one..
ti si samo truli trulez.
(i klerofašista)
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Kako onda pišeš "pička" na hrvatskom? Pičk?marcellus wrote:Eva wrote:I Srbin, jer Hrvati su klerofašisti, bez Amarcellus wrote:Brigate Rosse wrote:marcellus wrote:kic wrote:Brigiti nema spasa, I sense no humor in this one..
ti si samo truli trulez.
(i klerofašista)
Pa pička. Pička je uvijek pička. I na hrvatskom i na srpskom. Pizda isto tako. A i pičketina.
šta, pičke?dzango wrote:Oću ja.Eva wrote:Oš sliku?
Ne, homoseksualci su gej. Mi muški možemo samo bit pederi.guma_1 wrote:...i gej....kolko vidimo po zastavi... :DDDmarcellus wrote:kic wrote:Brigiti nema spasa, I sense no humor in this one..
2014-04-16
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Jeste li se ..............
» Jeste li pročitali Ustav RH
» Jeste culi za ESG
» Jeste li transfobični?
» Jeste li za potpunu zabranu pirotehnike?
» Jeste li pročitali Ustav RH
» Jeste culi za ESG
» Jeste li transfobični?
» Jeste li za potpunu zabranu pirotehnike?
Page 6 of 13