UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 21 of 50
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
prehlađenost mi je najmanji problem...
jednoj ženi iz mog mjesta je propuh izazvao ukočenost lica.. kak bi to opisala, mislim da znate na šta mislim.. jedna strana lica joj ima drukčiji izraz
strahovito..
na forum hr sam čitala da se slična stvar desila curi koja je, kao i uvijek, tuširanje privela kraju s hladnijom vodom...
al joj se brzo povuklo
isto i klima može napravit, stvarno se nije za zezat s tim stvarima
jednoj ženi iz mog mjesta je propuh izazvao ukočenost lica.. kak bi to opisala, mislim da znate na šta mislim.. jedna strana lica joj ima drukčiji izraz
strahovito..
na forum hr sam čitala da se slična stvar desila curi koja je, kao i uvijek, tuširanje privela kraju s hladnijom vodom...
al joj se brzo povuklo
isto i klima može napravit, stvarno se nije za zezat s tim stvarima
Last edited by modra on 31/7/2014, 17:52; edited 1 time in total
modra- Posts : 7660
2014-04-17
nemoj nista vjezbati...supica juhica ...odmor
EstebanEnrique-
2014-04-16
http://www.index.hr/vijesti/clanak/vlada-dala-izvor-vode-u-koncesiju-na-30-godina-za-samo-200-kuna-dnevno/763049.aspx
i ova strašna nesreća danas..
u ponedjeljak mi dječak ode na more, mrzim te dane, na iglama, bljuje mi se.. što zbog putovanja, što zbog kupanja... svega... najmirinija sam kad smo svi kod kuće
u ponedjeljak mi dječak ode na more, mrzim te dane, na iglama, bljuje mi se.. što zbog putovanja, što zbog kupanja... svega... najmirinija sam kad smo svi kod kuće
opet sam ko navita, al to ja tako od dosade na poslu :D
igra mi nećak neki dan neke zombije na kompu.. bori se biljkama protiv zombija.. i sad nakon nekog vremena dolazi puno zombija...
kaže on, sad će svatovi
ja gledam kakvi svatovi, niđe veze, a ono hrpa zombija dolazi jedan od njih sa zastavom na kojoj je nacrtan mozak...
hrpa ljudi = svatovi, ak niste slučajno znali stručni naziv
igra mi nećak neki dan neke zombije na kompu.. bori se biljkama protiv zombija.. i sad nakon nekog vremena dolazi puno zombija...
kaže on, sad će svatovi
ja gledam kakvi svatovi, niđe veze, a ono hrpa zombija dolazi jedan od njih sa zastavom na kojoj je nacrtan mozak...
hrpa ljudi = svatovi, ak niste slučajno znali stručni naziv
modra-
2014-04-17
rekao je tata da moramo ozbiljno razgovarat :D
on misli sad stvarno uzet otpremninu i u penziju
opet me maltretira taman se smirio s tim, i trebao još 5 god radit.. al kaže da on ne može, ak bude toliko radio neće ga više bit, hah
ja ne mogu bez njega, niti ću mijenjat radno mjesto u tom slučaju, što bi svakako trebala..
i gotovo. točka!
on misli sad stvarno uzet otpremninu i u penziju
opet me maltretira taman se smirio s tim, i trebao još 5 god radit.. al kaže da on ne može, ak bude toliko radio neće ga više bit, hah
ja ne mogu bez njega, niti ću mijenjat radno mjesto u tom slučaju, što bi svakako trebala..
i gotovo. točka!
pa nemrem ni ove ljude navuć, odnosno ni ne trudim se koliko bi trebala..
odbiju te iz nekog razloga, i baš tad bi ja trebala navalit, al ja tu stanem... pa neeemam srca čovjeka tako gnjavit
opet ja... sori ljudi... ovo mi je dnevnik :^0
odbiju te iz nekog razloga, i baš tad bi ja trebala navalit, al ja tu stanem... pa neeemam srca čovjeka tako gnjavit
opet ja... sori ljudi... ovo mi je dnevnik :^0
Kristijan me poceo daviti..pa bi molio neku zensku osobu da ode u knin ...platim putne troskove ...samo da micek konacno dobije poticaj za nastavak zivota
Guest- Guest
modra-
2014-04-17
Pa nista ..slazem se.trebala bi navalitimodra wrote:ma štaaa je?
Guest- Guest
Idem na razgovor za posao sredinom idućeg tjedna... Šta da obučem? Šta da kažem?
Jel obavezno poskidat pirseve (neeeću )?
Dajte nabacite koji savjet.
Jel obavezno poskidat pirseve (neeeću )?
Dajte nabacite koji savjet.
Ovisi kakav je posao u pitanju i kakva je atmosfera na poslu... Jedini koje sam vadila bili su facijalni, dakle, oni koji baš odmah upadaju u oči. Jezik, smiley, pirseve po ušima i oko njih nisam vadila, microdermali bi uglavnom bili pokriveni, ali mojim poslodavcima pirsevi nisu ni smetali.
I sretno!
I sretno!
Guest- Guest
poslao jednu poruku jer me vere pitala kad ti je godišnji lolM3tzTli wrote:Kristijan me poceo daviti..pa bi molio neku zensku osobu da ode u knin ...platim putne troskove ...samo da micek konacno dobije poticaj za nastavak zivota
Vegvísir wrote:Ovisi kakav je posao u pitanju i kakva je atmosfera na poslu... Jedini koje sam vadila bili su facijalni, dakle, oni koji baš odmah upadaju u oči. Jezik, smiley, pirseve po ušima i oko njih nisam vadila, microdermali bi uglavnom bili pokriveni, ali mojim poslodavcima pirsevi nisu ni smetali.
I sretno!
Sva 4 koje ja imam su facijalni. BINGO!
A probat ću ostavit, možda neće smetat, nadam se.
I hvala
Krmpoticu,ne serikic wrote:poslao jednu poruku jer me vere pitala kad ti je godišnji lolM3tzTli wrote:Kristijan me poceo daviti..pa bi molio neku zensku osobu da ode u knin ...platim putne troskove ...samo da micek konacno dobije poticaj za nastavak zivota
Da je htjela znat pitala bi sama...jos uvijek joj za to ne treba zastupnik u obliku fiskala
Guest- Guest
Zakon!
gledao sam ga prije nego je bio kul , sad svi znaju za seriju jer je main role skrivio smrt lambaše
gledao sam ga prije nego je bio kul , sad svi znaju za seriju jer je main role skrivio smrt lambaše
Guest- Guest
eh to nisam znao lol, ma gledao sam i ja prije par godina, humor bez kočnice..
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 21 of 50