popis onih Koji mrze...
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: popis onih Koji mrze...
Nema cijene za naći se na tom časnom spiskuTotenkopf wrote:na to ti ide upravna pristojba u kešu, u snv-u ne primaju državne biljege....
Guest- Guest
Stvarno je uvredljivo ne biti na tom popisu...valjda će se to ažurirati...
darth_vader-
2014-04-17
Znači, dogodine se moramo potruditi
kaže Pupi bi'će apdejt
kaže Pupi bi'će apdejt
2014-04-15
Oš i ti u prigovor ako te nema na spisku? Što kaže obi, oćel pružiti sigurno utočište za pupija?n_razbojnik wrote:Znači, dogodine se moramo potruditi
kaže Pupi bi'će apdejt
Guest- Guest
kad krenu vastaše ja ću u HNK sa Oliverom i Obijemtre911 wrote:Oš i ti u prigovor ako te nema na spisku? Što kaže obi, oćel pružiti sigurno utočište za pupija?n_razbojnik wrote:Znači, dogodine se moramo potruditi
kaže Pupi bi'će apdejt
2014-04-15
posljednja crta obrane, uzmaka iz HNK više nema. Dajte frlji mikrofon da nam kaže koju; ovaj eeeee ovajjjj eeeeee jugoslavija eeee ovaj ugrožen eeee ovajjj jugoslavija eeeee ovaj eeeee nacisti eeeeee ovajjj eeee tito eeeeee ovaj eeee ovajjj.......i ima da svi pozaspu kao krokodil kad čita logaritamske tablicen_razbojnik wrote:kad krenu vastaše ja ću u HNK sa Oliverom i Obijemtre911 wrote:Oš i ti u prigovor ako te nema na spisku? Što kaže obi, oćel pružiti sigurno utočište za pupija?n_razbojnik wrote:Znači, dogodine se moramo potruditi
kaže Pupi bi'će apdejt
Guest- Guest
Na popis te je stavil Iknarov svjedok,a on ipak ima više znanja o tome.marcellus wrote:Zašto mene nema na popisu?! Pupi alo šta ja smrdim?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Britanski think tank traži označavanje svih onih koji na bilo koji način podupiru Rusiju
» Zamolba: Moze li ovdje na forumu biti tema potpore progonjenom novinaru i voditelju emisije Markov trg na Z1 televiziji a koji je izlozen tuzbama i javnom progonu onih koji se boje istine da su popovi SPC ucili djecu u pravoslavnoj skoli..
» Popis ljudi s HRT-a koji su smijenjeni pod palicom Radmana i ekipe!
» Španjolska uvodi registar onih koji se odbiju cijepiti..
» Film koji mrze braniteljske udruge proglašen najboljim švicarskim dokumentarcem
» Zamolba: Moze li ovdje na forumu biti tema potpore progonjenom novinaru i voditelju emisije Markov trg na Z1 televiziji a koji je izlozen tuzbama i javnom progonu onih koji se boje istine da su popovi SPC ucili djecu u pravoslavnoj skoli..
» Popis ljudi s HRT-a koji su smijenjeni pod palicom Radmana i ekipe!
» Španjolska uvodi registar onih koji se odbiju cijepiti..
» Film koji mrze braniteljske udruge proglašen najboljim švicarskim dokumentarcem
Page 3 of 3