popis onih Koji mrze...
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: popis onih Koji mrze...
Zašto mene nema na popisu?! Pupi alo šta ja smrdim?
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
sad si jos jednom priznao da si srbin ili polusrbin i to onaj licki iz korenice...nemoj se vise skrivat..iso si iz rijeke kod djeda i babe u liku,pasao si ovce s rodjakom dusanomjastreb wrote:Pa neki dan smo ja i Iknarov svjedok sastavili ovdje listu onih koji mrze Srbe i naša se lista nije puno razlikovala od ove koju je sastavio Milorat Pupovac.
Spomenuli smo Košića, Tvrtka Dolića,Karamarka,Božidara Alića...
Iknarov svjedok je na svoju listu uvrstio i Marcellusa.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ne bi se ja zajebavao..kad srbin radi spisak nesto iza toga se krije..sjetimo se kako su zavrsavali nesrbi 91 ko se nasao na njihovim spiskovima
2015-09-08
marcellus wrote:Zašto mene nema na popisu?! Pupi alo šta ja smrdim?
To je popis pravih mrzitelja. Kad bi dodao pizdu, ljudi bi se mogli uvrijediti.
crvenkasti-
2014-04-17
crveni, kako nije stavio Mirka Raškovića?
2014-04-12
Pupovac je bio gore pa je sad dole..i sad ga 'ceo svet mrzi'
2015-09-08
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
napisao sam jučer u tjednom pregledu za novine, on je sebe proglasio utjelovljenjem vascelog srpstva i svaka kritika pupija osobno je napad na srbe. Ako netko ugrožava Srbe u Hrvatskoj to je taj idiot koji ih posve nepotrebno gura u sukob s Hrvatima.
On još uvijek pokušava dobiti jedan davno izgubljeni srpski rat
marcellus wrote:napisao sam jučer u tjednom pregledu za novine
neojmeebat..?
crvenkasti-
2014-04-17
pa dobro ti si isto govno ko i pupi, sereš, provociraš, pa kad ti netko odgovori "taj mrzi srbe". Da su svi srbi u hrvatskoj ko horny ili rašković ili lalovac nikakav problem. Ali ti si tu da bi stvarao neprijateljstvo prema srbima, a onda kukao da si jebeno ugrožen. Dođi mi po šamar pa da bar imaš razloga bit ugrožen, lako je srat preko neta
Ja ću otvoriti fejs samo da me milorad bre pupovac može staviti na spisak, ovako sam posramljen :(Regoč wrote:Majke im ga, mene izostaviše. Idem pisati prosvjedno pismo, zar ja svojim komentarima nisam zavriedio biti na popisu? E, gadovi četnički!
Nego ko on bijaše protiv objave registra izdajnika? Gdje su lijevičari, njihovi mediji, gdje je ekipa da se sama stavi na popis, ekipa koja ne mrzi.....
Guest- Guest
koliko se dade vidjeti, velika bi čast bila biti na ovom popisu.....
zavidim svima koji su se na njemu našli te se preporučam snv-u za uvrštenje u dopunjeno izdanje....
zavidim svima koji su se na njemu našli te se preporučam snv-u za uvrštenje u dopunjeno izdanje....
Ko ce se kladit da nece proci bas dugo i pupovac ce odleprsat za stalno u srbiji jer mu misija propala,vise nije pri vlasti..a tu bude samo obican profa..to moze i u srbiji koja mu je ipak majcica..neka vidi deju jovica taj je u totalno u qurtzu od kad nije neciji savjetnik
2015-09-08
Marc,ti i ja smo jedini papci koji nisu na spiskuTotenkopf wrote:koliko se dade vidjeti, velika bi čast bila biti na ovom popisu.....
Guest- Guest
tre911 wrote:Marc,ti i ja smo jedini papci koji nisu na spiskuTotenkopf wrote:koliko se dade vidjeti, velika bi čast bila biti na ovom popisu.....
je upravo pišem pupovcu žalbu
na to ti ide upravna pristojba u kešu, u snv-u ne primaju državne biljege....
Totenkopf wrote:na to ti ide upravna pristojba u kešu, u snv-u ne primaju državne biljege....
Može u ustaškim kunama ili moraju nacističke marke?
Nema cijene za naći se na tom časnom spiskuTotenkopf wrote:na to ti ide upravna pristojba u kešu, u snv-u ne primaju državne biljege....
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Britanski think tank traži označavanje svih onih koji na bilo koji način podupiru Rusiju
» Zamolba: Moze li ovdje na forumu biti tema potpore progonjenom novinaru i voditelju emisije Markov trg na Z1 televiziji a koji je izlozen tuzbama i javnom progonu onih koji se boje istine da su popovi SPC ucili djecu u pravoslavnoj skoli..
» Popis ljudi s HRT-a koji su smijenjeni pod palicom Radmana i ekipe!
» Španjolska uvodi registar onih koji se odbiju cijepiti..
» Film koji mrze braniteljske udruge proglašen najboljim švicarskim dokumentarcem
» Zamolba: Moze li ovdje na forumu biti tema potpore progonjenom novinaru i voditelju emisije Markov trg na Z1 televiziji a koji je izlozen tuzbama i javnom progonu onih koji se boje istine da su popovi SPC ucili djecu u pravoslavnoj skoli..
» Popis ljudi s HRT-a koji su smijenjeni pod palicom Radmana i ekipe!
» Španjolska uvodi registar onih koji se odbiju cijepiti..
» Film koji mrze braniteljske udruge proglašen najboljim švicarskim dokumentarcem
Page 2 of 3