neki lik sam samcat piše na starom forumu....
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
neki lik sam samcat piše na starom forumu....
http://forum.net.hr/forums/t/386241.aspx?PageIndex=133
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Re: neki lik sam samcat piše na starom forumu....
Kako se prijavi, ja sam pokušavao, čak i prije koji tjedan, ali i dalje ne ide.
Besposleni pop, ex moderator na sociologiji i prvi Bojleričin dečko.
Last edited by Eva on 9/3/2016, 12:04; edited 1 time in total
Guest- Guest
mislim da je kvaka u tome da se nije nikad ni odjavio, pa ostao na koncu sam....
Koja mu je fora da sam piše? S kim razmjenjuje misli? S kim se slaže? S kim se ne slaže? To mi je jednako nezdravo kao govoriti sam sa sobom.
meni su ti tzv. kultni oduvijek sličili najviše na psihijatriju, tako da me ne čudi da lik piše sam sa sobom, a forum odapeo ima koliko već, dvije godine...Regoč wrote:Koja mu je fora da sam piše? S kim razmjenjuje misli? S kim se slaže? S kim se ne slaže? To mi je jednako nezdravo kao govoriti sam sa sobom.
Last edited by Totenkopf on 9/3/2016, 12:08; edited 1 time in total (Reason for editing : d)
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Ta je baš ordinirala po forumu, ako smem da primetim.Eva wrote:Besposleni pop, ex moderator na sociologiji i prvi Bojleričin dečko.
Regoč wrote:Koja mu je fora da sam piše? S kim razmjenjuje misli? S kim se slaže? S kim se ne slaže? To mi je jednako nezdravo kao govoriti sam sa sobom.
Možda je podvojena ličnost. Ima par altera u glavi.
-Ime nam je -legija-
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Onda treba Isus da ga istjera u krdo svinja pa nek se strovale u ponor.Yehudi wrote:Regoč wrote:Koja mu je fora da sam piše? S kim razmjenjuje misli? S kim se slaže? S kim se ne slaže? To mi je jednako nezdravo kao govoriti sam sa sobom.
Možda je podvojena ličnost. Ima par altera u glavi.
-Ime nam je -legija-
Totenkopf wrote:http://forum.net.hr/forums/t/386241.aspx?PageIndex=133
Besposlenpop. kada netko umire koga ces zvat nego Popa? net.hr forum umire vec godinama i nikako da rikne. Besposlenpop mu daje posljednje pomazanje, pop ima direktnu vezu sa Bogom odnosno Serverom...
Guest- Guest
Eva wrote:Besposleni pop, ex moderator na sociologiji i prvi Bojleričin dečko.
isključivo komentira forum Kultnix pa mi nije baš jasan.
2014-04-20
UkletI forum
2014-04-19
nema toliko, ni godina zapravo.Totenkopf wrote:a forum odapeo ima koliko već, dvije godine...
kic wrote:nema toliko, ni godina zapravo.Totenkopf wrote:a forum odapeo ima koliko već, dvije godine...
forum je zamrznut pod ovrhom jer Odvjetničko društvo Hanžeković & Partneri pise ovrhe svim forumasima...kad forumasima ovrha sjedne na tipkovnicu, PC, laptop, smartphone itd. , forum ce bit deblokiran.
Guest- Guest
Brigate Rosse wrote:kic wrote:nema toliko, ni godina zapravo.Totenkopf wrote:a forum odapeo ima koliko već, dvije godine...
forum je zamrznut pod ovrhom jer Odvjetničko društvo Hanžeković & Partneri pise ovrhe svim forumasima...kad forumasima ovrha sjedne na tipkovnicu, PC, laptop, smartphone itd. , forum ce bit deblokiran.
-------------------------------------------??????
2014-04-20
O cemu ti drobisBrigate Rosse wrote:kic wrote:nema toliko, ni godina zapravo.Totenkopf wrote:a forum odapeo ima koliko već, dvije godine...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ću.
On ti je arbitraža među dvijema frakcijama. Pokušava izmiriti, ima misionarsku zadaćuYehudi wrote:Eva wrote:Besposleni pop, ex moderator na sociologiji i prvi Bojleričin dečko.
isključivo komentira forum Kultnix pa mi nije baš jasan.
Guest- Guest
Čovjek peca pa tko se uloviprckov wrote:O cemu ti drobisBrigate Rosse wrote:kic wrote:nema toliko, ni godina zapravo.Totenkopf wrote:a forum odapeo ima koliko već, dvije godine...
Guest- Guest
Tpo je duh nekog od umrlih forumaša.
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Zutarnji pise da se Plenkiju u HDZ-u crno pise
» Košić po starom
» Na bliskom nam Istoku (u BiH) sve po starom...
» Na bliskom istoku sve po starom...
» Lino Cervar po starom i egoisticno:Nista ja nisam kriv,drugi su krivi!
» Košić po starom
» Na bliskom nam Istoku (u BiH) sve po starom...
» Na bliskom istoku sve po starom...
» Lino Cervar po starom i egoisticno:Nista ja nisam kriv,drugi su krivi!
Page 1 of 2