neki lik sam samcat piše na starom forumu....
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: neki lik sam samcat piše na starom forumu....
Tpo je duh nekog od umrlih forumaša.
provocator- Posts : 5404
2015-08-11
Sanatorij u koji nisu mogli ući teški slučajevi poput vas par VIPovca. Oni pitomiji su dobivali po par dana smještaj, ali vi koji niste udovoljavali visokim estetskim kriterijima bili ste u limbu.Totenkopf wrote:meni su ti tzv. kultni oduvijek sličili najviše na psihijatriju, tako da me ne čudi da lik piše sam sa sobom, a forum odapeo ima koliko već, dvije godine...Regoč wrote:Koja mu je fora da sam piše? S kim razmjenjuje misli? S kim se slaže? S kim se ne slaže? To mi je jednako nezdravo kao govoriti sam sa sobom.
Guest- Guest
Regoč wrote:Onda treba Isus da ga istjera u krdo svinja pa nek se strovale u ponor.Yehudi wrote:Regoč wrote:Koja mu je fora da sam piše? S kim razmjenjuje misli? S kim se slaže? S kim se ne slaže? To mi je jednako nezdravo kao govoriti sam sa sobom.
Možda je podvojena ličnost. Ima par altera u glavi.
-Ime nam je -legija-
To je alegorija na pobijenu legiju rimskih vojnika. Većina Novog Zavjeta je prepisana iz "Židovski rat i Život" Josipa Flavija.
https://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Beth_Horon_%2866%29
Withdrawing towards the coast from Jerusalem, the Romans were closely pursued by rebel scouts. As they neared the pass of Beth Horon, they were ambushed and came under attack from massed missile fire and arrows. They were then suddenly rushed by a large force of rebel Judean infantry. The Romans could not get into formation within the narrow confines of the pass and lost cohesion under the fierce assault. The equivalent of an entire legion was destroyed, with 6,000 troops killed, many wounded and the rest fleeing in disarray.
Guest- Guest
evo gledam, odjavilo me i s mobitela, sad ne mogu citati neke stare i lijepe pp-e.. this is the end..
deda na aparatima wrote:Regoč wrote:Onda treba Isus da ga istjera u krdo svinja pa nek se strovale u ponor.Yehudi wrote:Regoč wrote:Koja mu je fora da sam piše? S kim razmjenjuje misli? S kim se slaže? S kim se ne slaže? To mi je jednako nezdravo kao govoriti sam sa sobom.
Možda je podvojena ličnost. Ima par altera u glavi.
-Ime nam je -legija-
To je alegorija na pobijenu legiju rimskih vojnika. Većina Novog Zavjeta je prepisana iz "Židovski rat i Život" Josipa Flavija.
https://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Beth_Horon_%2866%29
Withdrawing towards the coast from Jerusalem, the Romans were closely pursued by rebel scouts. As they neared the pass of Beth Horon, they were ambushed and came under attack from massed missile fire and arrows. They were then suddenly rushed by a large force of rebel Judean infantry. The Romans could not get into formation within the narrow confines of the pass and lost cohesion under the fierce assault. The equivalent of an entire legion was destroyed, with 6,000 troops killed, many wounded and the rest fleeing in disarray.
Tako je. Tom prilikom je osvojen -Orao- legije iz Antiohije, šta je za Rim bila strašna sramota.
Šimun bar Giora i Eleazar su ih oprali.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Cita vas covjek izgleda. :D
omni-
2014-04-12
Vjerovatno se radi o svećeniku-redovniku ,pustinjaku,kojem nije potrebno društvo drugih ljudi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
može se još uvijek ući
https://en.wikipedia.org/wiki/Session_hijacking
https://en.wikipedia.org/wiki/Session_hijacking
Guest- Guest
a vidi ovo:
majku im jebem i oca i didu na aparatima i babu na psihijatriji a pogotovo jebem rod i porod Hanžekoviću.
majku im jebem i oca i didu na aparatima i babu na psihijatriji a pogotovo jebem rod i porod Hanžekoviću.
Guest- Guest
...puko....ko kokica
2015-09-02
Pa zato bolje da to izbaci iz sebe van, neg da šuti.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Zutarnji pise da se Plenkiju u HDZ-u crno pise
» Košić po starom
» Na bliskom nam Istoku (u BiH) sve po starom...
» Na bliskom istoku sve po starom...
» Lino Cervar po starom i egoisticno:Nista ja nisam kriv,drugi su krivi!
» Košić po starom
» Na bliskom nam Istoku (u BiH) sve po starom...
» Na bliskom istoku sve po starom...
» Lino Cervar po starom i egoisticno:Nista ja nisam kriv,drugi su krivi!
Page 2 of 2