ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

neki lik sam samcat piše na starom forumu....

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

neki lik sam samcat piše na starom forumu.... - Page 2 Empty Re: neki lik sam samcat piše na starom forumu....

Post by provocator 9/3/2016, 13:14

Tpo je duh nekog od umrlih forumaša.

provocator

2015-08-11

Back to top Go down

neki lik sam samcat piše na starom forumu.... - Page 2 Empty Re: neki lik sam samcat piše na starom forumu....

Post by Guest 9/3/2016, 13:21

Totenkopf wrote:
Regoč wrote:Koja mu je fora da sam piše? S kim razmjenjuje misli? S kim se slaže? S kim se ne slaže? To mi je jednako nezdravo kao govoriti sam sa sobom.
meni su ti tzv. kultni oduvijek sličili najviše na psihijatriju, tako da me ne čudi da lik piše sam sa sobom, a forum odapeo ima koliko već, dvije godine...
Sanatorij u koji nisu mogli ući teški slučajevi poput vas par VIPovca. Oni pitomiji su dobivali po par dana smještaj, ali vi koji niste udovoljavali visokim estetskim kriterijima bili ste u limbu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/3/2016, 13:21

Regoč wrote:
Yehudi wrote:
Regoč wrote:Koja mu je fora da sam piše? S kim razmjenjuje misli? S kim se slaže? S kim se ne slaže? To mi je jednako nezdravo kao govoriti sam sa sobom.

Možda je podvojena ličnost. Ima par altera u glavi.

-Ime nam je -legija- affraid
Onda treba Isus da ga istjera u krdo svinja pa nek se strovale u ponor.

To je alegorija na pobijenu legiju rimskih vojnika. Većina Novog Zavjeta je prepisana iz "Židovski rat i Život" Josipa Flavija.

https://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Beth_Horon_%2866%29

Withdrawing towards the coast from Jerusalem, the Romans were closely pursued by rebel scouts. As they neared the pass of Beth Horon, they were ambushed and came under attack from massed missile fire and arrows. They were then suddenly rushed by a large force of rebel Judean infantry. The Romans could not get into formation within the narrow confines of the pass and lost cohesion under the fierce assault. The equivalent of an entire legion was destroyed, with 6,000 troops killed, many wounded and the rest fleeing in disarray.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 9/3/2016, 19:36

evo gledam, odjavilo me i s mobitela, sad ne mogu citati neke stare i lijepe pp-e..  this is the end..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Yehudi 9/3/2016, 19:54

deda na aparatima wrote:
Regoč wrote:
Yehudi wrote:

Možda je podvojena ličnost. Ima par altera u glavi.

-Ime nam je -legija- affraid
Onda treba Isus da ga istjera u krdo svinja pa nek se strovale u ponor.

To je alegorija na pobijenu legiju rimskih vojnika. Većina Novog Zavjeta je prepisana iz "Židovski rat i Život" Josipa Flavija.

https://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Beth_Horon_%2866%29

Withdrawing towards the coast from Jerusalem, the Romans were closely pursued by rebel scouts. As they neared the pass of Beth Horon, they were ambushed and came under attack from massed missile fire and arrows. They were then suddenly rushed by a large force of rebel Judean infantry. The Romans could not get into formation within the narrow confines of the pass and lost cohesion under the fierce assault. The equivalent of an entire legion was destroyed, with 6,000 troops killed, many wounded and the rest fleeing in disarray.

Tako je. Tom prilikom je osvojen -Orao- legije iz Antiohije, šta je za Rim bila strašna sramota.

Šimun bar Giora i Eleazar su ih oprali.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by omni 9/3/2016, 20:20

Cita vas covjek izgleda. :D
omni
omni

Male
2014-04-12

Back to top Go down

Post by jastreb 9/3/2016, 20:42

Vjerovatno se radi o svećeniku-redovniku ,pustinjaku,kojem nije potrebno društvo drugih ljudi.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 10/3/2016, 01:34

može se još uvijek ući

https://en.wikipedia.org/wiki/Session_hijacking
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 10/3/2016, 12:48

a vidi ovo:

neki lik sam samcat piše na starom forumu.... - Page 2 0mV2uQg

majku im jebem i oca i didu na aparatima i babu na psihijatriji a pogotovo jebem rod i porod Hanžekoviću.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by guma_1 10/3/2016, 15:09

...puko....ko kokica

Male
2015-09-02

Back to top Go down

Post by Guest 10/3/2016, 15:11

Pa zato bolje da to izbaci iz sebe van, neg da šuti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics