ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TKO JE DANIS TANOVIC

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

TKO JE DANIS TANOVIC - Page 2 Empty Re: TKO JE DANIS TANOVIC

Post by crvenkasti 9/3/2016, 08:42

Ja ne želim priznati da je u Jugoslaviji bilo bolje jer će ispasti da sam bio kreten.

Lakše mi je i dalje glumiti kretena.

crvenkasti

2014-04-17

Back to top Go down

Post by Ringo10 9/3/2016, 08:43

vuksadinare wrote:Naravno tanovcu da places ili placete za jugom...napravili dobar ili los film,dobru ili losu predstavu isti honorar vam je zavrsio u djepu pogotovo ako ste bili na liniji a oni drugi su se nesto malo vise morali pomuciti kako je rekao pok glumac fabijan sovagovic
PA to je njegovo privatno mišljenje, pa šta onda. 

Valjda ima pravo na to ili će za sve glede Juge biti mjerodavna histerija hrvatskih desničara.

I Hrvatski desničari već 26 godina samo plaču i slinave za ustašama i endehazijom, pa niko ne dovodi u pitanje njihovo pravo na to.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Ringo10 9/3/2016, 08:43

vuksadinare wrote:Naravno tanovcu da places ili placete za jugom...napravili dobar ili los film,dobru ili losu predstavu isti honorar vam je zavrsio u djepu pogotovo ako ste bili na liniji a oni drugi su se nesto malo vise morali pomuciti kako je rekao pok glumac fabijan sovagovic
PA to je njegovo privatno mišljenje, pa šta onda. 

Valjda ima pravo na to ili će za sve glede Juge biti mjerodavna histerija hrvatskih desničara.

I Hrvatski desničari već 26 godina samo plaču i slinave za ustašama i endehazijom, pa niko ne dovodi u pitanje njihovo pravo na to.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top