TKO JE DANIS TANOVIC
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
TKO JE DANIS TANOVIC
Jos jedan Bosanac pati za Jugom
– Ja sam dijete socijalizma, rođen sam u Jugoslaviji i znam da će me nakon ove izjave mrziti pola populacije, ali meni Jugoslavija nedostaje. To je bila prekrasna zemlja.
Bosna je mala zemlja s četiri milijuna stanovnika, raznolikih kultura i religija, i svi bi mogli živjeti u raju. To je jedna od najljepših zemalja na svijetu. Naše rijeke su još uvijek dovoljno čiste da se voda iz njih može piti; meso je ukusno jer nemamo novaca da stoku kljukamo antibioticima, a nemamo novaca ni za pesticide pa je voće i povrće sasvim prirodno. U jabukama se još može naći crv.
------------
Da skratim pricu - moj Danise, imas ti crva i u glavi...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Re: TKO JE DANIS TANOVIC
Čovjek koji je postigao u životu ono što ti nikada nećeš...
red wolf-
2016-02-10
Rijeke ciste da se voda iz njih moze piti, koja prica.
Nema zagadjenijih voda od Bosne,Vrbasa, a naravno da piti ne mozes ni Unu,Drinu,Neretvu itd.
Jedva da ima kakav planinski udaljeni potok koji moze biti pitak.
Njega tako ucilo i dijete zapamtilo:)
Nema zagadjenijih voda od Bosne,Vrbasa, a naravno da piti ne mozes ni Unu,Drinu,Neretvu itd.
Jedva da ima kakav planinski udaljeni potok koji moze biti pitak.
Njega tako ucilo i dijete zapamtilo:)
dijagram-
2015-08-09
I što je tu čudno???
Ja takve pričr od običnije ljudi čujem i slušam svaki dan.
Šta vi mislite da se ljudi lože na nekakve priče o 1990-toj???
I o nekoj demokraciji?
I o nekoj demokraciji?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa tek od 1990-te-te tad nastaju najružnije štorije.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
A juga je bila majka, a tito otac.
A ljudi kao ti i slicni, djeca.
2014-12-30
jastreb je i sad dijeteveber wrote:A juga je bila majka, a tito otac.
s posebnim potrebama
dijagram-
2015-08-09
i ja sam rodjen i odrastao u SFRJ promasenoj drzavi koja mi uopce ne nedostaje , zivim u BiH i nemam pojma sta je On opisao pod Bosnom tamo nekakve ciste rijeke , meso bez pesticida .... i ostalo ... ma vazno je da imamo novca za popushiti 2-3 kutije cigareta dnevno a to je danas luksuz sto znaci dobro mi zivimo u ovoj daytonskoj BiH ... a da ne spominjem one trendy nargila barove
Last edited by Clone Stormtrooper on 8/3/2016, 21:30; edited 1 time in total
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
ti ne znas da su rijeke ciste i pitke.Clone Stormtrooper wrote:i ja sam rodjen i odrastao u SFRJ promasenoj drzavi koja mi uopce ne nedostaje , zivim u BiH i nemam pojma sta je OP opisao pod Bosnom tamo nekakve ciste rijeke , meso bez pesticida .... i ostalo ... ma vazno je da imamo novca za popushiti 2-3 kutije cigareta dnevno a to je danas luksuz sto znaci dobro mi zivimo u ovoj daytonskoj BiH ... a da ne spominjem one trendy nargila barove
nisi pazio kad se to ucilo:)
dijagram-
2015-08-09
Sto on ne zivi u Nizozenskoj..;-)
2014-04-12
Sto ima veze,dodje ponekad napiti se vode kod Maglaja.maggie13 wrote:Sto on ne zivi u Nizozenskoj..;-)
Zalegne uz Bosnu i pije.
Cista ko,..cista.
dijagram-
2015-08-09
....to na zidicu tvoji klosari pricajujastreb wrote:I što je tu čudno???
Ja takve pričr od običnije ljudi gčujem i slušam svaki dan.
I o nekoj demokraciji?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ooooooj krajinnnooooo milaaaa majkoooooo....otjeraliiii mi ujkeeee lickooog dekuuuuu a jaaaa sjetiiiih seee kakoooo saaaam saaa rodjakoooommmm jooooovicooom ovceee pasooooooujastreb wrote:Pa tek od 1990-te-te tad nastaju najružnije štorije.
2015-09-08
[size=30]Rijeke u BiH zatrpane kesama i smećem
14 Apr 2014 Izmijenjeno 07:55 CEST
[/size]
"Zagađenje prirode u Bosni i Hercegovini i dalje je veliko, divlje deponije su posvuda, a otpad se baca ili odlaže bez bilo kakve odgovornosti ili savjesti. Zakona nema ili se ne provode, kazne ne stižu nikome, a rijeke ili druge vodene površine, gotovo bez izuzetka, zatrpane su smećem."
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/rijeke-u-bih-zatrpane-kesama-i-smecem
14 Apr 2014 Izmijenjeno 07:55 CEST
Ljubitelji prirode organiziraju prikupljanje otpada, ali protiv brojnih divljih deponija ne mogu se boriti.
[/size]
- [size=11]INSHARE[/size]
"Zagađenje prirode u Bosni i Hercegovini i dalje je veliko, divlje deponije su posvuda, a otpad se baca ili odlaže bez bilo kakve odgovornosti ili savjesti. Zakona nema ili se ne provode, kazne ne stižu nikome, a rijeke ili druge vodene površine, gotovo bez izuzetka, zatrpane su smećem."
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/rijeke-u-bih-zatrpane-kesama-i-smecem
Guest- Guest
Naravno tanovcu da places ili placete za jugom...napravili dobar ili los film,dobru ili losu predstavu isti honorar vam je zavrsio u djepu pogotovo ako ste bili na liniji a oni drugi su se nesto malo vise morali pomuciti kako je rekao pok glumac fabijan sovagovic
2015-09-08
jastreb wrote:I što je tu čudno???
I o nekoj demokraciji?
Pa i u RH svi puše priču kako imamo obilje pitke i nezagadjene vode, najčistije u Europi
ako ne i šire a Slavonija plodna može pola EU hraniti.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Vrse se istrazivanja voda u hrvatskoj od strane europske ekoloske inspekcije i po kvaliteti vode hrvatska je medju prvih pet drzava u europi...problem u bh-a je sto nisu uvedeni jos eko standardi za vode tj imaju vrlo malo velikih sustava za prociscavanje voda...
2015-09-08
Ja ne želim priznati da je u Jugoslaviji bilo bolje jer će ispasti da sam bio kreten.
Lakše mi je i dalje glumiti kretena.
Lakše mi je i dalje glumiti kretena.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 1 of 2 • 1, 2
Page 1 of 2