8 ozujak
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: 8 ozujak
Koristio sam još jučer, a vidim da si je i Eva dala truda. Evo, hvalim te! No, ozbiljno, dobri su, to su oni što su neki dan promovirani na Dojčevele ili takvom čemu?kic wrote: aj koristite smajliće što sam stavio, nitko da me povali, pofali
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
veber wrote:Aha, taj sam.Regoč wrote:Uvjeren si u to? Ti si analizirao njezine upise preko nekog algoritma ili je to bio netko drugi?veber wrote:"Ewac" je musko, pedei se ne broje.Regoč wrote:Nema, valjda im tema nije zanimljiva. Eno Eva otvorila neku na ruskom.veber wrote:A, nema ni pckah...Regoč wrote:Pa jesmo, nema svađe, nema ustašah, partizanah, četnikah...kic wrote:
budite fini na ovoj temi
Mada ne trebas algoritam. Cisti upis, dovoljan je. Ewac je musko.
Veber i ja
Guest- Guest
Pa kako obojica imigranti, nanu li vam naninu.Eva wrote:veber wrote:Aha, taj sam.Regoč wrote:Uvjeren si u to? Ti si analizirao njezine upise preko nekog algoritma ili je to bio netko drugi?veber wrote:"Ewac" je musko, pedei se ne broje.Regoč wrote:Nema, valjda im tema nije zanimljiva. Eno Eva otvorila neku na ruskom.veber wrote:A, nema ni pckah...Regoč wrote:Pa jesmo, nema svađe, nema ustašah, partizanah, četnikah...kic wrote:
budite fini na ovoj temi
Mada ne trebas algoritam. Cisti upis, dovoljan je. Ewac je musko.
Veber i ja
Regoč-
2015-08-21
Obojica ste vi meni Dado i Goga.Eva wrote:NIsmo obojica, ja sam ovaj crni, a on je ovaj kuruzni.
Inače, da ne zaboravim, pitala sam kaj znači svoloč, i kaže moja učiteljica da je to gad ak je muško, točnije na engleskom scumbag. A koristi se i za izraziti glupost, lošu radnju. Eto, Jastrebe to na ruskom ima dvojako značenje.
Guest- Guest
Tako se i meni učinilo, ima i nešto na češkom nanetu pa je otprilike to bio smisao, a imaju i punk bend Svoloč.
Sretan Dan žena svim ženama na forumu sa zakašnjenjem...Evi također...
darth_vader-
2014-04-17
slavi se kao dan kada su komunisti u sad-u donijeli nekakvu deklaraciju.....
smatram da se radi čak i o veličanju totalitarnih režima.....
uglavnom, ja ne slavim niti čestitam, jer se to protivi mojim moralnim i svjetonazorskim načelima....
uglavnom, ja ne slavim niti čestitam, jer se to protivi mojim moralnim i svjetonazorskim načelima....
Totenkopf wrote:slavi se kao dan kada su komunisti u sad-u donijeli nekakvu deklaraciju.....
rekli mo da necemo polititiku na ovu temu al nek si ti nama reko da si nazi usrasa...
Guest- Guest
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Ja sam ženi poklonio ruže i kovertu s 200 eura.
Da ste vidjeli kako joj je bilo drago.
Da ste vidjeli kako joj je bilo drago.
crvenkasti-
2014-04-17
Jamačno se odmah vidi da si pravi Rvat... Sereš u usta što je posve normalna pojava u pravih Rvata.Totenkopf wrote:istina, zato manje laj da ti se ne userem u usta...
Fala, baš sijasambrend wrote:Sretan Dan žena svim ženama na forumu sa zakašnjenjem...Evi također...
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» 10. ožujak - Dan hrvatskih braniteljica i branitelja Vukovara
» PANIKA U ZENICI Zaražena koronavirusom slavila 8. ožujak s 500 žena
» Ožujak/Mart je 'dobar' mjesec za početak sranja na ovim prostorima
» PANIKA U ZENICI Zaražena koronavirusom slavila 8. ožujak s 500 žena
» Ožujak/Mart je 'dobar' mjesec za početak sranja na ovim prostorima
Page 4 of 4