8 ozujak
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: 8 ozujak
Aha, taj sam.Regoč wrote:Uvjeren si u to? Ti si analizirao njezine upise preko nekog algoritma ili je to bio netko drugi?veber wrote:"Ewac" je musko, pedei se ne broje.Regoč wrote:Nema, valjda im tema nije zanimljiva. Eno Eva otvorila neku na ruskom.veber wrote:A, nema ni pckah...Regoč wrote:Pa jesmo, nema svađe, nema ustašah, partizanah, četnikah...kic wrote:
budite fini na ovoj temi
Mada ne trebas algoritam. Cisti upis, dovoljan je. Ewac je musko.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
svbašta i ti..pa nasih je ostalih 364 dana u godini..to ne treba posebno slaviti..Regoč wrote:Dan ženah je otužni praznik jer njime slavimo spolnu neravnopravnost. Dok se o ovom danu naveliko priča, skladaju se pjesme, diele se čestitke i cvieće... Dan muškaracah, koji pada na 19. studenoga, u potpunosti se zanemaruje, gotovo nitko za nj ne zna. Stoga je seksistički slaviti Dan ženah, dokle god se s jednakom pompom ne bude slavio i Dan muškaracah.
Guest- Guest
Sretan 8 mart forumasicama Megi, lookatme, kaji, nevi i kicu.
2014-04-19
prckov wrote:Sretan 8 mart forumasicama Megi, lookatme, kaji, nevi i kicu.
Kaj si ju mrknul?kic wrote:jos mi nije oprostio nevu
Pohotnjak mali.
2014-12-30
Njoj samo mogu zazelit sretan povratak u bosnu sa pjesmom "drugarice posadi cipelIice na nogice i odlazi zauvjek".veber wrote:Popaljeni, zaboravio si soru.
2014-04-19
Daj onaj di si okruglice puse kitu.kic wrote:trudim se to oko vas ko da ste vi šefovi
Teskoje s moba staljat smajlije.
2014-12-30
A na tetu sise bas popalio?prckov wrote:Njoj samo mogu zazelit sretan povratak u bosnu sa pjesmom "drugarice posadi cipelIice na nogice i odlazi zauvjek".veber wrote:Popaljeni, zaboravio si soru.
2014-12-30
veber wrote:Daj onaj di si okruglice puse kitu.kic wrote:trudim se to oko vas ko da ste vi šefovi
Teskoje s moba staljat smajlije.
Koju tetu, koje siseveber wrote:A na tetu sise bas popalio?prckov wrote:Njoj samo mogu zazelit sretan povratak u bosnu sa pjesmom "drugarice posadi cipelIice na nogice i odlazi zauvjek".veber wrote:Popaljeni, zaboravio si soru.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Tetu megi.prckov wrote:Koju tetu, koje siseveber wrote:A na tetu sise bas popalio?prckov wrote:Njoj samo mogu zazelit sretan povratak u bosnu sa pjesmom "drugarice posadi cipelIice na nogice i odlazi zauvjek".veber wrote:Popaljeni, zaboravio si soru.
Ne znam koje sise....
....mozda njene, ili nevine?
2014-12-30
don't u see my avatar man, I'm a dog manveber wrote:Tetu megi.prckov wrote:Koju tetu, koje siseveber wrote:A na tetu sise bas popalio?prckov wrote:Njoj samo mogu zazelit sretan povratak u bosnu sa pjesmom "drugarice posadi cipelIice na nogice i odlazi zauvjek".veber wrote:Popaljeni, zaboravio si soru.
Ne znam koje sise....
....mozda njene, ili nevine?
Nego, pustI tI to, dokle si ti dokotrljo
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ne, ne, spolna ravnopravnost uključuje ravnopravnost u svakom aspektu života pa i u jednakoj pažnji praznicima. Dok se to ne ispravi, ovaj praznik simbolizira mušku obespravljenost.bogomdani wrote:svbašta i ti..pa nasih je ostalih 364 dana u godini..to ne treba posebno slaviti..Regoč wrote:Dan ženah je otužni praznik jer njime slavimo spolnu neravnopravnost. Dok se o ovom danu naveliko priča, skladaju se pjesme, diele se čestitke i cvieće... Dan muškaracah, koji pada na 19. studenoga, u potpunosti se zanemaruje, gotovo nitko za nj ne zna. Stoga je seksistički slaviti Dan ženah, dokle god se s jednakom pompom ne bude slavio i Dan muškaracah.
Koristio sam još jučer, a vidim da si je i Eva dala truda. Evo, hvalim te! No, ozbiljno, dobri su, to su oni što su neki dan promovirani na Dojčevele ili takvom čemu?kic wrote: aj koristite smajliće što sam stavio, nitko da me povali, pofali
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» 10. ožujak - Dan hrvatskih braniteljica i branitelja Vukovara
» PANIKA U ZENICI Zaražena koronavirusom slavila 8. ožujak s 500 žena
» Ožujak/Mart je 'dobar' mjesec za početak sranja na ovim prostorima
» PANIKA U ZENICI Zaražena koronavirusom slavila 8. ožujak s 500 žena
» Ožujak/Mart je 'dobar' mjesec za početak sranja na ovim prostorima
Page 3 of 4