Zorule: 'Govor mržnje je plašenje naroda Srbima i komunistima, a to niste čuli od nas'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Zorule: 'Govor mržnje je plašenje naroda Srbima i komunistima, a to niste čuli od nas'
Ero wrote:
Čuj, skojevac, kraljica barem nije štetočina, za razliku od mišomana i njegovih argata.
kaj je RH monarhija?
Guest- Guest
Re: Zorule: 'Govor mržnje je plašenje naroda Srbima i komunistima, a to niste čuli od nas'
Bilo koje jednake po nečemu, naroda, pedera, plavušaBrigate Rosse wrote:kaja_333 wrote:Govor mržnje nije plašenje naroda komunistima i Srbima nego pozivanje na uništenje jedne skupine . Tako da zorule opet jede govna a ne briše se crvenom maramom.
koje skupine?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ma ja mislim da kod nas mladih ljudi takve podjele više i ne postoje.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
kaja_333 wrote:Bilo koje jednake po nečemu, naroda, pedera, plavušaBrigate Rosse wrote:kaja_333 wrote:Govor mržnje nije plašenje naroda komunistima i Srbima nego pozivanje na uništenje jedne skupine . Tako da zorule opet jede govna a ne briše se crvenom maramom.
koje skupine?
ma dobro, Zoki je mentalno poremeceni narcis i psihopata. njega bi mlatio ko suhi bakalar.
Guest- Guest
Esko, pun šarma, kao i inace
2014-12-30
Je, zbilja je poremećen .Brigate Rosse wrote:kaja_333 wrote:Bilo koje jednake po nečemu, naroda, pedera, plavušaBrigate Rosse wrote:kaja_333 wrote:Govor mržnje nije plašenje naroda komunistima i Srbima nego pozivanje na uništenje jedne skupine . Tako da zorule opet jede govna a ne briše se crvenom maramom.
koje skupine?
ma dobro, Zoki je mentalno poremeceni narcis i psihopata. njega bi mlatio ko suhi bakalar.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Zena mu je Komad..sa velikim K...
Guest- Guest
kaja_333 wrote:Je, zbilja je poremećen .Brigate Rosse wrote:kaja_333 wrote:Bilo koje jednake po nečemu, naroda, pedera, plavušaBrigate Rosse wrote:kaja_333 wrote:Govor mržnje nije plašenje naroda komunistima i Srbima nego pozivanje na uništenje jedne skupine . Tako da zorule opet jede govna a ne briše se crvenom maramom.
koje skupine?
ne treba biti primarijus za skuzit da je Zoki materijal za Vrapce. ja govorim i pisem vec 5 godina da je lik ludjak.
Guest- Guest
Esko jesil to ti??Brigate Rosse wrote:kaja_333 wrote:Je, zbilja je poremećen .Brigate Rosse wrote:kaja_333 wrote:Bilo koje jednake po nečemu, naroda, pedera, plavušaBrigate Rosse wrote:kaja_333 wrote:Govor mržnje nije plašenje naroda komunistima i Srbima nego pozivanje na uništenje jedne skupine . Tako da zorule opet jede govna a ne briše se crvenom maramom.
koje skupine?
ne treba biti primarijus za skuzit da je Zoki materijal za Vrapce. ja govorim i pisem vec 5 godina da je lik ludjak.
Guest- Guest
bogomdani wrote:Zena mu je Komad..sa velikim K...
zenu bi mu bacio u kombajn mozda bi izasla tanja snita kruha...
Guest- Guest
..ebi ga...dobijes dvije tanane..
Guest- Guest
bogomdani wrote:Esko jesil to ti??Brigate Rosse wrote:kaja_333 wrote:Je, zbilja je poremećen .Brigate Rosse wrote:kaja_333 wrote:Bilo koje jednake po nečemu, naroda, pedera, plavušaBrigate Rosse wrote:kaja_333 wrote:Govor mržnje nije plašenje naroda komunistima i Srbima nego pozivanje na uništenje jedne skupine . Tako da zorule opet jede govna a ne briše se crvenom maramom.
koje skupine?
nemoj Vebera slusat on ti se nacuga pa vidi mene svuda...
Guest- Guest
aha...pa dobro,koji si otprije??..svi se na kraju predstavimo starim nickom..ja sam Svetac..ex..Brigate Rosse wrote:bogomdani wrote:Esko jesil to ti??Brigate Rosse wrote:kaja_333 wrote:Je, zbilja je poremećen .Brigate Rosse wrote:kaja_333 wrote:Bilo koje jednake po nečemu, naroda, pedera, plavušaBrigate Rosse wrote:kaja_333 wrote:Govor mržnje nije plašenje naroda komunistima i Srbima nego pozivanje na uništenje jedne skupine . Tako da zorule opet jede govna a ne briše se crvenom maramom.
koje skupine?
Guest- Guest
bas mi mozag nes zablokiro,,bogomdani wrote:aha...pa dobro,koji si otprije??..svi se na kraju predstavimo starim nickom..ja sam Svetac..ex..Brigate Rosse wrote:bogomdani wrote:Esko jesil to ti??Brigate Rosse wrote:kaja_333 wrote:Je, zbilja je poremećen .Brigate Rosse wrote:kaja_333 wrote:Bilo koje jednake po nečemu, naroda, pedera, plavušaBrigate Rosse wrote:kaja_333 wrote:Govor mržnje nije plašenje naroda komunistima i Srbima nego pozivanje na uništenje jedne skupine . Tako da zorule opet jede govna a ne briše se crvenom maramom.
koje skupine?
Guest- Guest
bogomdani wrote:aha...pa dobro,koji si otprije??..svi se na kraju predstavimo starim nickom..ja sam Svetac..ex..Brigate Rosse wrote:bogomdani wrote:Esko jesil to ti??Brigate Rosse wrote:kaja_333 wrote:Je, zbilja je poremećen .Brigate Rosse wrote:kaja_333 wrote:Bilo koje jednake po nečemu, naroda, pedera, plavušaBrigate Rosse wrote:kaja_333 wrote:Govor mržnje nije plašenje naroda komunistima i Srbima nego pozivanje na uništenje jedne skupine . Tako da zorule opet jede govna a ne briše se crvenom maramom.
koje skupine?
a bogtejebo koji ti je IQ?
Guest- Guest
IQ na odmoru... ..nes sam umoran,i nis ne radi..Brigate Rosse wrote:bogomdani wrote:aha...pa dobro,koji si otprije??..svi se na kraju predstavimo starim nickom..ja sam Svetac..ex..Brigate Rosse wrote:bogomdani wrote:Esko jesil to ti??Brigate Rosse wrote:kaja_333 wrote:Je, zbilja je poremećen .Brigate Rosse wrote:kaja_333 wrote:Bilo koje jednake po nečemu, naroda, pedera, plavušaBrigate Rosse wrote:kaja_333 wrote:Govor mržnje nije plašenje naroda komunistima i Srbima nego pozivanje na uništenje jedne skupine . Tako da zorule opet jede govna a ne briše se crvenom maramom.
koje skupine?
a bogtejebo koji ti je IQ?
Guest- Guest
uhhhh.bas sam poćeo mlacati gluposti... ..odoh zderati,hajde epte se...
Guest- Guest
bogomdani wrote:uhhhh.bas sam poćeo mlacati gluposti... ..odoh zderati,hajde epte se...
aj, pomalo...okrijepi se, konzumiraj hranu bogatu fosforom, nemoj gledat gole zene...
Guest- Guest
Ma nemoj?sitting_bull wrote:Ero wrote:Čuj, skojevac,
handžar jaro
Neka, živ ti nama biJo.
Ero wrote:Ma nemoj?sitting_bull wrote:Ero wrote:Čuj, skojevac,
handžar jaro
Neka, živ ti nama biJo.
o, već si shvatio što sam ti napisao?!
čestitam!
sitting_bull-
2015-09-28
Ero wrote:Čuj, skojevac, kraljica barem nije štetočina, za razliku od mišomana i njegovih argata.sitting_bull wrote:Ero wrote:sitting_bull wrote:ero, hasin jarane, deder nabaci neku temu o velebnim potezima plavuše koja glumi predsjednicu i deder navedi neko obećanje koje je plavuša ispunila, osim pokazivanja lente bujancu i inim uzvanicima tog kova na inauguraciji...
veliš, o plavuši će se, kao i o sanaderu, raspravljati kad ode s pantovčaka u ivine dvore preko save...
Da kraljica.......... ...............tako si i za Jacu govorio i kleo se u nju.
Šta ti je kad se zaljubiš u starosti i to na daljinu, pa poblentaviš skroz.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» govor mržnje na fejsbuku
» Njen otac projektirao je Poljud, a ona je najpoznatija Hrvatica za koju nikad niste čuli
» Kultura otkazivanja i govor mrznje u Hrvatskoj
» HRT: Kako prijaviti govor mržnje na društvenim mrežama?
» Izveštaj Evropske komisije:'U Srbiji govor mržnje kao i devedesetih'
» Njen otac projektirao je Poljud, a ona je najpoznatija Hrvatica za koju nikad niste čuli
» Kultura otkazivanja i govor mrznje u Hrvatskoj
» HRT: Kako prijaviti govor mržnje na društvenim mrežama?
» Izveštaj Evropske komisije:'U Srbiji govor mržnje kao i devedesetih'
Page 2 of 2