Zorule: 'Govor mržnje je plašenje naroda Srbima i komunistima, a to niste čuli od nas'
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Zorule: 'Govor mržnje je plašenje naroda Srbima i komunistima, a to niste čuli od nas'
'Govor mržnje je plašenje naroda Srbima i komunistima, a to niste čuli od nas'
Govor mržnje ima tu mobilizacijsku komponentu i snagu da od čovjeka napravi fizičkog nasilnika. A mi to ne radimo. Mi možemo biti ironični, bezobrazni, drski, možemo se rugati, što i radimo, ali to je dio političkog govora, kazao je Milanović
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Autor:
Vedran Balen
- Komadina je vjerojatno dobar župan, ali to nije isto ono što sam ja radio sve ove godine – rekao je danas (ponedjeljak) u Novoj Gradiški predsjednik SDP-a Zoran Milanović. Izrazivši uvjerenje u pobjedu na unutarstranačkim izborima, on je dodao kako je za njega cijela Hrvatska, od Vukovara do Umaga i Dubrovnika, jedno političko polje, i kako se svugdje mora prilagoditi, a ipak ostati vjeran sebi i SDP-ovim vrijednostima.
Na upit hoće li u slučaju pobjede kažnjavati svoje protukandidate, odgovorio je kako će svatko morati preuzeti odgovornost za svoje postupke, a konačnu riječ o svemu će dati članstvo na stranačkoj konvenciji i kasnije na stranačkim izborima u gradovima i općinama. - Ključno je pitanje imam li ja prema mišljenju ljudi snage, energije i iskustva da nastavim raditi taj posao i jesam li bolji kandidat. Ja smatram da sam bitno bolji – rekao je Milanović. Na prozivanja o govoru mržnje odgovorio je kako reći nekome da je šaka jada nije govor mržnje, nego ruganje.
Dodao je kako on stalno pita svoje članove, prijatelje i kolege žele li da bude još oštriji i misle li da je prešao granicu nakon koje će netko od njih izaći na ulicu s plinskom bocom ili čekićem i početi razbijati. To je, po njemu, govor mržnje. - Govor mržnje ima tu mobilizacijsku komponentu i snagu da od čovjeka napravi fizičkog nasilnika. A mi to ne radimo. Mi možemo biti ironični, bezobrazni, drski, možemo se rugati, što i radimo, ali to je dio političkog govora. Pogledajte kako pričaju republikanci u Americi – dodao je Milanović. Prema njegovim riječima, takav je govor prvenstveno prisutan na desnici. - Govor mržnje je plašenje naroda Srbima i komunistima, ali to niste čuli iz naših usta – zaključio je šef SDP-a.
Govor mržnje ima tu mobilizacijsku komponentu i snagu da od čovjeka napravi fizičkog nasilnika. A mi to ne radimo. Mi možemo biti ironični, bezobrazni, drski, možemo se rugati, što i radimo, ali to je dio političkog govora, kazao je Milanović
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Autor:
Vedran Balen
- Komadina je vjerojatno dobar župan, ali to nije isto ono što sam ja radio sve ove godine – rekao je danas (ponedjeljak) u Novoj Gradiški predsjednik SDP-a Zoran Milanović. Izrazivši uvjerenje u pobjedu na unutarstranačkim izborima, on je dodao kako je za njega cijela Hrvatska, od Vukovara do Umaga i Dubrovnika, jedno političko polje, i kako se svugdje mora prilagoditi, a ipak ostati vjeran sebi i SDP-ovim vrijednostima.
Na upit hoće li u slučaju pobjede kažnjavati svoje protukandidate, odgovorio je kako će svatko morati preuzeti odgovornost za svoje postupke, a konačnu riječ o svemu će dati članstvo na stranačkoj konvenciji i kasnije na stranačkim izborima u gradovima i općinama. - Ključno je pitanje imam li ja prema mišljenju ljudi snage, energije i iskustva da nastavim raditi taj posao i jesam li bolji kandidat. Ja smatram da sam bitno bolji – rekao je Milanović. Na prozivanja o govoru mržnje odgovorio je kako reći nekome da je šaka jada nije govor mržnje, nego ruganje.
Dodao je kako on stalno pita svoje članove, prijatelje i kolege žele li da bude još oštriji i misle li da je prešao granicu nakon koje će netko od njih izaći na ulicu s plinskom bocom ili čekićem i početi razbijati. To je, po njemu, govor mržnje. - Govor mržnje ima tu mobilizacijsku komponentu i snagu da od čovjeka napravi fizičkog nasilnika. A mi to ne radimo. Mi možemo biti ironični, bezobrazni, drski, možemo se rugati, što i radimo, ali to je dio političkog govora. Pogledajte kako pričaju republikanci u Americi – dodao je Milanović. Prema njegovim riječima, takav je govor prvenstveno prisutan na desnici. - Govor mržnje je plašenje naroda Srbima i komunistima, ali to niste čuli iz naših usta – zaključio je šef SDP-a.
Last edited by Ero on 7/3/2016, 21:26; edited 1 time in total
Re: Zorule: 'Govor mržnje je plašenje naroda Srbima i komunistima, a to niste čuli od nas'
Taman posla.
Re: Zorule: 'Govor mržnje je plašenje naroda Srbima i komunistima, a to niste čuli od nas'
Maji, sjatki Zoki.
Pa tu je istinu rekao...da se ne lazemo kakav god bio..sjetimo se samo karamarkovih govora cim je zasjeo na tron hdza...jbg ako cemo posteno..i ja to govorim...da mi to u lice kaze zoki da sam govorio i govorim..rekao bi da jesam pa sto..zar tu nema istine da nije tako..to nam pokazuju djela doticnih
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ero, hasin jarane, deder nabaci neku temu o velebnim potezima plavuše koja glumi predsjednicu i deder navedi neko obećanje koje je plavuša ispunila, osim pokazivanja lente bujancu i inim uzvanicima tog kova na inauguraciji...
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:ero, hasin jarane, deder nabaci neku temu o velebnim potezima plavuše koja glumi predsjednicu i deder navedi neko obećanje koje je plavuša ispunila, osim pokazivanja lente bujancu i inim uzvanicima tog kova na inauguraciji...
Polako, jarane, odnija đava prišu. Ide se step by step do cilja i ne lomljenjem preko
koljena onoga šta su Zorule i njegovi diverzanti razarali 4 godine. O Mesićevih 10 godina će se
nakon totalnog resetiranja medija i svega ostalog šta je služilo za ispiranje mozga.
Ero wrote:sitting_bull wrote:ero, hasin jarane, deder nabaci neku temu o velebnim potezima plavuše koja glumi predsjednicu i deder navedi neko obećanje koje je plavuša ispunila, osim pokazivanja lente bujancu i inim uzvanicima tog kova na inauguraciji...
Polako, jarane, odnija đava prišu. Ide se step by step do cilja i ne lomljenjem preko
koljena onoga šta su Zorule i njegovi diverzanti razarali 4 godine. O Mesićevih 10 godina će se
nakon totalnog resetiranja medija i svega ostalog šta je služilo za ispiranje mozga.
veliš, o plavuši će se, kao i o sanaderu, raspravljati kad ode s pantovčaka u ivine dvore preko save...
sve što nabrajaš spomena nije vrijedno u usporedbi s blagodatima hdz privatizacije i pretvorbe.
e, kad bi se hdz privatizacija i pretvorba mogla resetirati...
sitting_bull-
2015-09-28
Mi i Srbi,s drugim ćemo lako,oj Hrvati,braćo,je li tako!?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Jos ne moze prihvatit?! ;-)
2014-04-12
Ima pravo da se ljutimaggie13 wrote:Jos ne moze prihvatit?! ;-)
dijagram-
2015-08-09
ima,ali ovo je vec previse..;-)dijagram wrote:Ima pravo da se ljutimaggie13 wrote:Jos ne moze prihvatit?! ;-)
2014-04-12
neki se ljute do smrti, ima i takvihmaggie13 wrote:ima,ali ovo je vec previse..;-)dijagram wrote:Ima pravo da se ljutimaggie13 wrote:Jos ne moze prihvatit?! ;-)
dijagram-
2015-08-09
Zlopamtilo..zaboravis i ides dalje..;-)dijagram wrote:neki se ljute do smrti, ima i takvihmaggie13 wrote:ima,ali ovo je vec previse..;-)dijagram wrote:Ima pravo da se ljutimaggie13 wrote:Jos ne moze prihvatit?! ;-)
2014-04-12
Tetrjebe, sto ces sada?
2014-12-30
Čuj, skojevac, kraljica barem nije štetočina, za razliku od mišomana i njegovih argata.sitting_bull wrote:Ero wrote:sitting_bull wrote:ero, hasin jarane, deder nabaci neku temu o velebnim potezima plavuše koja glumi predsjednicu i deder navedi neko obećanje koje je plavuša ispunila, osim pokazivanja lente bujancu i inim uzvanicima tog kova na inauguraciji...
veliš, o plavuši će se, kao i o sanaderu, raspravljati kad ode s pantovčaka u ivine dvore preko save...
Ero wrote:sitting_bull wrote:ero, hasin jarane, deder nabaci neku temu o velebnim potezima plavuše koja glumi predsjednicu i deder navedi neko obećanje koje je plavuša ispunila, osim pokazivanja lente bujancu i inim uzvanicima tog kova na inauguraciji...
Mesić je učinio jednostavno veličanstven potez:
Smjesti Hercegovce na pozornicu i obasjao ih reflektorima od kojih su čoravi do danas :
OŠ politicki OŠ ljudsk
O Zokiju se ERONJE ne mogu nikako izraziti .. mucaju i frfljajući izgovaraju ..a dava ga odnij , njihou riječnik je oružje ... koj ono reko da je rjec jača od maca .. A jebga Zoki ima britku sablju ...
Tak da ero nemaj brige , nisu svi idioti i potkupljeni uhljrbi i plaćeni domoljubi
Ima njih koji se nece baviti Mesićem i Zokijem na vasu naredbu , nego vašim lopovlukom
Ali nećete dok hoćete , vjeruj
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Ero wrote:Čuj, skojevac, kraljica barem nije štetočina, za razliku od mišomana i njegovih argata.
handžar jaro, za sanadera se neko vrijeme mislilo kako je uglađeni europejac i gospodin.
plavuša za sada ostavlja iza sebe trag koji više sliči grlici, nego kraljici...
sitting_bull-
2015-09-28
Govor mržnje nije plašenje naroda komunistima i Srbima nego pozivanje na uništenje jedne skupine . Tako da zorule opet jede govna a ne briše se crvenom maramom.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja_333 wrote:Govor mržnje nije plašenje naroda komunistima i Srbima nego pozivanje na uništenje jedne skupine . Tako da zorule opet jede govna a ne briše se crvenom maramom.
koje skupine?
Guest- Guest
Ero wrote:
Čuj, skojevac, kraljica barem nije štetočina, za razliku od mišomana i njegovih argata.
kaj je RH monarhija?
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» govor mržnje na fejsbuku
» Njen otac projektirao je Poljud, a ona je najpoznatija Hrvatica za koju nikad niste čuli
» Kultura otkazivanja i govor mrznje u Hrvatskoj
» HRT: Kako prijaviti govor mržnje na društvenim mrežama?
» Izveštaj Evropske komisije:'U Srbiji govor mržnje kao i devedesetih'
» Njen otac projektirao je Poljud, a ona je najpoznatija Hrvatica za koju nikad niste čuli
» Kultura otkazivanja i govor mrznje u Hrvatskoj
» HRT: Kako prijaviti govor mržnje na društvenim mrežama?
» Izveštaj Evropske komisije:'U Srbiji govor mržnje kao i devedesetih'
Page 1 of 2