Brat Krešo ostao dužan 4,3 milijuna eura, kredit nelegalno odobren, pare nestale...
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
abraham- Posts : 14669
2014-04-14
Re: Brat Krešo ostao dužan 4,3 milijuna eura, kredit nelegalno odobren, pare nestale...
Pa Krešimir nije Jugoslavensko ni Srpsko ime, a dati u ono vrijeme sinu ime po hrvatskom kralju nije baš htio svatkon_razbojnik wrote:Ma i ti Milanovići, mora da su geografski blizu hercegovcima ako nisu i sami odanle...
Guest- Guest
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Re: Brat Krešo ostao dužan 4,3 milijuna eura, kredit nelegalno odobren, pare nestale...
abraham wrote:To je onaj sta je kumu Segonu, ni krivom ni duznom , uvalio 80 milja kuna kredita, bez teoretske mogucnosti da ga ikada vrati. Muhahahahhaaaamarcellus wrote:n_razbojnik wrote:ljestvica, visoko, tamo gore
toliko visoko da samo prođeš ispod, ne moraš se ni saginjati, inače Linić je prvi progovorio o tom kreditu kad ga je živčani maknuo
Nema veze. Obojica se slažu da je HDZ zločinačka organizacija. Nismo svi isti.
Mi ili oni. Neš majci razlike.
marcellus wrote:Mi ili oni. Neš majci razlike.
Hrvati su to, ne moš.
crvenkasti-
2014-04-17
O tome tupim cijelo vrijeme. Kalup, matrica, sustav razmisljanja, odgoj i sto vec. Da i kila mozga od dvije.....marcellus wrote:abraham wrote:To je onaj sta je kumu Segonu, ni krivom ni duznom , uvalio 80 milja kuna kredita, bez teoretske mogucnosti da ga ikada vrati. Muhahahahhaaaamarcellus wrote:n_razbojnik wrote:ljestvica, visoko, tamo gore
toliko visoko da samo prođeš ispod, ne moraš se ni saginjati, inače Linić je prvi progovorio o tom kreditu kad ga je živčani maknuo
Nema veze. Obojica se slažu da je HDZ zločinačka organizacija. Nismo svi isti.
abraham-
2014-04-14
Nego Marcele, gdje vi kupite novinare i dopisnike?? Imate li ikakovu kontrolu,ne sto se pise vec kako.?? Tekst o Busicevim "predvidjanjima " je deblji kretenluk. Kao da je izisao iz nizih razina UDBA kuhara. Izvor Facebook ????? A u picku materinu.
2014-04-14
abraham wrote:Nego Marcele, gdje vi kupite novinare i dopisnike?? Imate li ikakovu kontrolu,ne sto se pise vec kako.?? Tekst o Busicevim "predvidjanjima " je deblji kretenluk. Kao da je izisao iz nizih razina UDBA kuhara. Izvor Facebook ????? A u picku materinu.
a jebiga ne pitaj mene... ne kupim ih ja. Ali od dvadeset najčitanjih tekstova jedno 18 uvijek bude zrinkinih.
crvenkasti wrote:marcellus wrote:Mi ili oni. Neš majci razlike.
Hrvati su to, ne moš.
bolje i oni nego srbi.
ovaj je tekst od vuckocic-ke. Nebitno. Da, tipicni fejsbuk novinari i citatelji. Lijecenje raka sodom bikarbonom, popravak zubi sodom bikarbonom, zalijevanje cvijeca sodom bikarbonom, djecej boginje -soda bikarbona. zrikavost soda bikarbona i tako to i sl. Zaprasivanje avionima, urote ociju sa piramide i ... Kila mozga ....Da da ne zaboravim ali soda bikarbona se moze zamijeniti djumbirom. Muhahahahahahahahhahaaaaamarcellus wrote:abraham wrote:Nego Marcele, gdje vi kupite novinare i dopisnike?? Imate li ikakovu kontrolu,ne sto se pise vec kako.?? Tekst o Busicevim "predvidjanjima " je deblji kretenluk. Kao da je izisao iz nizih razina UDBA kuhara. Izvor Facebook ????? A u picku materinu.
a jebiga ne pitaj mene... ne kupim ih ja. Ali od dvadeset najčitanjih tekstova jedno 18 uvijek bude zrinkinih.
abraham-
2014-04-14
deda na aparatima wrote:Pa Krešimir nije Jugoslavensko ni Srpsko ime, a dati u ono vrijeme sinu ime po hrvatskom kralju nije baš htio svatkon_razbojnik wrote:Ma i ti Milanovići, mora da su geografski blizu hercegovcima ako nisu i sami odanle...
Iz Livna su se odselili u Sinj, pa u Zg.
Samo ne vidim di je čovik kriv... Dala mu banka pare i zajebala se. Ko ih jebe, što su glupi
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kredit MMF-a za BiH 550 miliona eura
» Orban ; Kredit od 30 tisuća eura svima s troje djece
» Nagodio se “Neretvanski kralj kokaina” i ostao bez milijun eura imovine
» Pravna država: UGLEDNI GLAZBENIK ZAVRŠIO NA ULICI "Prevarom sam ostao bez stana vrijednog 400 tisuća eura"
» Zašto bih vratio 5 milijuna eura?
» Orban ; Kredit od 30 tisuća eura svima s troje djece
» Nagodio se “Neretvanski kralj kokaina” i ostao bez milijun eura imovine
» Pravna država: UGLEDNI GLAZBENIK ZAVRŠIO NA ULICI "Prevarom sam ostao bez stana vrijednog 400 tisuća eura"
» Zašto bih vratio 5 milijuna eura?
Page 2 of 2