Pravna država: UGLEDNI GLAZBENIK ZAVRŠIO NA ULICI "Prevarom sam ostao bez stana vrijednog 400 tisuća eura"
Page 1 of 1
Pravna država: UGLEDNI GLAZBENIK ZAVRŠIO NA ULICI "Prevarom sam ostao bez stana vrijednog 400 tisuća eura"
http://www.novilist.hr/Vijesti/Regija/node_1585/UGLEDNI-GLAZBENIK-ZAVRSIO-NA-ULICI-Prevarom-sam-ostao-bez-stana-vrijednog-400-tisuca-eura
Kermit-
2014-04-17
Re: Pravna država: UGLEDNI GLAZBENIK ZAVRŠIO NA ULICI "Prevarom sam ostao bez stana vrijednog 400 tisuća eura"
Kupoprodajni ugovor smo ovjerili kod javnog bilježnika, ali mi ona nikada nije ništa isplatila. Predmet je završio na sudu, tražio sam da me isplati, a nakon svega deložiraju me iz stana kojeg sam naslijedio od svoje majke, rekao nam je potreseni Nikolić
LOVRAN Umirovljeni glazbenik orkestra riječkog kazališta »Ivana pl. Zajca« Pavao Nikolić jučer je deložiran iz stana na adresi Ulica žrtava fašizma 1 koji se nalazi u centru Lovrana. Vidno potreseni 72-godišnji Lovranac mirno je ovršitelju predao ključeve stana kojeg je naslijedio od svoje majke, a potom, kako kaže, prevarom izgubio.
LOVRAN Umirovljeni glazbenik orkestra riječkog kazališta »Ivana pl. Zajca« Pavao Nikolić jučer je deložiran iz stana na adresi Ulica žrtava fašizma 1 koji se nalazi u centru Lovrana. Vidno potreseni 72-godišnji Lovranac mirno je ovršitelju predao ključeve stana kojeg je naslijedio od svoje majke, a potom, kako kaže, prevarom izgubio.
Kermit-
2014-04-17
Kermit-
2014-04-17
Re: Pravna država: UGLEDNI GLAZBENIK ZAVRŠIO NA ULICI "Prevarom sam ostao bez stana vrijednog 400 tisuća eura"
Prema priloženim papirima, Nikolić više nema nekretnina, Centar za socijalnu skrb predložio mu je nužni smještaj u »Oazi« za beskućnike, no on to jučer nije bio spreman prihvatiti.
Kermit-
2014-04-17
Država sa najviše prevaranata po glavi stanovnika
Kermit-
2014-04-17
Kermit-
2014-04-17
Veselimo se da će i vaš klub postati dio Parka Rotary prijateljstva, a do tada srdačne rotarijanske pozdrave šalju vam prijatelji iz Opatije !
RC Opatija
Elizabeta Mikelj, predsjednica
hehehehe
RC Opatija
Elizabeta Mikelj, predsjednica
hehehehe
Kermit-
2014-04-17
IQ 77
Butch Boyle
Ma ... znam da ce zvucat jako nepopularno, ali postenog covjeka ne mozes zajebat.
Sviđa mi se · Odgovor · 19 minuta
Butch Boyle
Ma ... znam da ce zvucat jako nepopularno, ali postenog covjeka ne mozes zajebat.
Sviđa mi se · Odgovor · 19 minuta
Kermit-
2014-04-17
Dobro je i prošao, četnik!
crvenkasti-
2014-04-17
sad će biti neugledni glazbenik
Super očito joj je dao ugovor koji sadrži tabularku pa sad kuknjava. To je kad se u pravne poslove paća netko tko to ne razumije niti želi razumjeti ali je preškrt platiti odvjetnika...
Brain32-
2014-04-15
Da tabularna prije para, retard, ali opet tako otimati...Brain32 wrote:Super očito joj je dao ugovor koji sadrži tabularku pa sad kuknjava. To je kad se u pravne poslove paća netko tko to ne razumije niti želi razumjeti ali je preškrt platiti odvjetnika...
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Da tabularna prije para, retard, ali opet tako otimati...Brain32 wrote:Super očito joj je dao ugovor koji sadrži tabularku pa sad kuknjava. To je kad se u pravne poslove paća netko tko to ne razumije niti želi razumjeti ali je preškrt platiti odvjetnika...
tabularna može biti i uvjetna da se kupcu dozvoljava upis vlasništva po isplati kupoprodajne cijene.
Guest- Guest
asilovski wrote:
tu kurvu odvesti na Učku gdje bi joj se pod čudnim okolnostima izgubio svaki trag. ne bi ju našli ni arheolozi.
Guest- Guest
Similar topics
» Bivši premijer ostao bez auta,štednje i dva stana
» Šta ti je prava i pravna država :)
» Sudac Kolakušić: pravna država je i formalno umrla
» Kvadrat novog stana 11 tisuća kuna
» U Münchenu pretresli Nadbiskupiju: "Konačno pravna država pokazuje zube crkvi"
» Šta ti je prava i pravna država :)
» Sudac Kolakušić: pravna država je i formalno umrla
» Kvadrat novog stana 11 tisuća kuna
» U Münchenu pretresli Nadbiskupiju: "Konačno pravna država pokazuje zube crkvi"
Page 1 of 1