Kiša pada , Srbija .....
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Kiša pada , Srbija .....
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/poplave-u-srbiji-kisa-i-dalje-pada
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Kiša pada , Srbija .....
A,sto cemo se naslađivat tuđoj nesreci..ne volim ovakve stvari ni cut..:/
2014-04-12
Moramo malo ....Srbija je to.maggie13 wrote:A,sto cemo se naslađivat tuđoj nesreci..ne volim ovakve stvari ni cut..:/
Kuraz mene nitko ne sluša kad sam ja goworio o poplawama i da Hr i Srbija moraju tu surađiwat jaće ...eto kuraz sad kad sjedite na ušima swi.
2014-04-11
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:594355-Alarmantno-Pod-vodom-kuce-skole-i-bolnice-kod-Cacka-evakuisano-420-ljudi-FOTO-I-VIDEO
2014-04-11
a, to što je tuča zatukla šoltu i istok splita, to te boli kurac.
2014-12-30
Masline su se pobrale ....neš ti welikih poljopriwrednih kultura okolo ....nije to Slawonija.veber wrote:a, to što je tuča zatukla šoltu i istok splita, to te boli kurac.
2014-04-11
Vučić u Čačku: Sutra sednica vlade, pomoći ćemo koliko možemo
http://www.blic.rs/vesti/drustvo/vucic-u-cacku-sutra-sednica-vlade-pomoci-cemo-koliko-mozemo/2b4sfd7
2014-04-11
maslina je krenula. ako joj je zatuklo mladice, možeš zaboravit na berbu...RayMabus wrote:Masline su se pobrale ....neš ti welikih poljopriwrednih kultura okolo ....nije to Slawonija.veber wrote:a, to što je tuča zatukla šoltu i istok splita, to te boli kurac.
...a ljudi sigurno imaju vinograde i vrtove.
2014-12-30
Prika treći je miseć ....nije ništa krenilo.veber wrote:maslina je krenula. ako joj je zatuklo mladice, možeš zaboravit na berbu...RayMabus wrote:Masline su se pobrale ....neš ti welikih poljopriwrednih kultura okolo ....nije to Slawonija.veber wrote:a, to što je tuča zatukla šoltu i istok splita, to te boli kurac.
...a ljudi sigurno imaju vinograde i vrtove.
2014-04-11
I to početak trečeg , skoro pa drugi ....masline i winowa woza ne raste sada ....sada spawa.
Imam prawo na zahebaciju jer sam upozorawao na owo ....rat je zawršio .....uključite siwe staniće ...woda ne zna za držawne graniće.
Imam prawo na zahebaciju jer sam upozorawao na owo ....rat je zawršio .....uključite siwe staniće ...woda ne zna za držawne graniće.
2014-04-11
prika, kod nas na kontinentu je krenulo, kamoli ne u dalmaciji.RayMabus wrote:
Prika treći je miseć ....nije ništa krenilo.
forzicija je u punom cvatu, a to znači da je proljeće pred vratima. bit će štete u tri pm.
za šoltane.
2014-12-30
veber-
2014-12-30
Ne beri brigu ....Dalmaćija nije nikakwi izrazito poljopriwredni kraj.
2014-04-11
A pala noć ....newidi se kurza ....
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:594355-Maric-U-Lucanima-palo-vise-kise-nego-2014-godine-Vanredna-situacija-i-u-Raskoj-i-Kraljevu-FOTO-I-VIDEO
Marić: U Lučanima palo više kiše nego 2014. godine; Vanredna situacija i u Raškoj i Kraljevu (FOTO I VIDEO)
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:594355-Maric-U-Lucanima-palo-vise-kise-nego-2014-godine-Vanredna-situacija-i-u-Raskoj-i-Kraljevu-FOTO-I-VIDEO
2014-04-11
Vodostaj Save i Dunava je, za sada, u granicama redovne odbrane od poplava, porast se očekuje do četvrtka, ali Marić ističe da opasnost ne preti od velikih reka, već od bujičnih vodotokova, manjih reka i pritoka čiji nivo raste zbog obilnih padavina.
Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHMZ) objavo je meteorološko upozorenje, prema kome se danas u jugozapadnoj i centralnoj Srbiji i u Banatu očekuju obilne padavine.
---
Dakle .....potop.
Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHMZ) objavo je meteorološko upozorenje, prema kome se danas u jugozapadnoj i centralnoj Srbiji i u Banatu očekuju obilne padavine.
---
Dakle .....potop.
2014-04-11
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Trump: Kiša pada, Iran propada... no mi to ne želimo
» Šugava i gnjila kiša
» Suze sv Lovre - meteorska kiša- lov na meteore
» Stiže promjena vremena: kiša i zahlađenje
» Kolinda plakala kao kisa kad je pogledala film o ustasi Gotovini
» Šugava i gnjila kiša